Şimdi Ara

20 Kişiyi aynı anda dövdüm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar olay csb değildir okumak isteyen varsa buyrun başlayalım

Markete çıktım saat 11 gece 11 market eve 1 km uzakta malum zonguldak bura dağın başına bile apartlar kuruyorlar bu saatte çıkmakta istemedim ama sigarasızlık başıma vurdu.
    Neyse cebimede çakımı koydum çıktım bu zonguldakta oturanlar bilir çerkez mahallesi vardır kısa yoldan ara sokaktan gidip alam dedim geçtim ordan birkaç tanıdık gördüm liseden selam verdim onlarda marketten dônüyormuş bunu niye anlattigimi simdi anlayacaksiniz ben tekrar marketin yolunu tuttum kisa viceroyumu aldim mentollu sonra evin yolunu tuttum arkadan bi islik sesi geldi icimden bu karanlikta ne ses gelse kotudur dedim tabanlari yagladim hizlandim laan diye ses geldi baktim benim arkadasmis olum ne beklemiyon dedi ne bileyim duymadim dedim eve davet ettim iki pes atariz dedim oda olur dedi eve giderken ilerde boyle 15-20 kisilik tam bir sopar grubu gordum lan ama anlatamam kalbim bi an hizlandi yaklastilca hizli atiyor sonra yanlarindan gecerken bi ses tiplere bak leeee dedi yanimdaki de ne varmis la tipimizde demeye kalmadan teki bicagi soktu benim arkadasa bende selenayi cagirdim elime silah verdi hepsini vurup oldurdum sonra evin yolunu tuttum tekrar oturup sigarami kokledim. Sagol okudugun icin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dirsekleöldürdümlan -- 14 Ekim 2015; 21:53:10 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• Okumayın silah veren selena

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boksorum beyler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dirsekleöldürdümlan D kullanıcısına yanıt
    abisi ben 20 kişi dövmedim ama tam 17 kişiden dayak yediğimi hatırlıyorum. boş işle meşgul edme forumu
  • Helal lan adamsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hehhehe

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 15 i anlarım da 20 sıkıntı
  • Yok crysis

• 15tir o 20 olsa duramazsın
  • Omg

• Sadece nicke bakin

• Nik konu uyumu

• Hayat sugar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.