Bildirim
20 kg farkedermi?(fotoğraflı)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
fotoda gayet iyi duruyor.daha fazlada zayıflama çökmüş gibi durursun.boy kilo kaç acaba ? -
quote:
Orijinalden alıntı: >cİHAn<
fotoda gayet iyi duruyor.daha fazlada zayıflama çökmüş gibi durursun.boy kilo kaç acaba ?
boy:173 civarı
kg:80 şuan
bilmem hala spor+diyet yapıyorum ama son 10 kg da ufak tefek gözükeceğim çünkü kemiklerim çok ince benim
son 2 yılda kg aldığım için biliyorum eskiden ufak tefektim,yani kg almadan önce -
giyimini düzelt
daha uyumlu olsun -
quote:
Orijinalden alıntı: onz
giyimini düzelt
daha uyumlu olsun
o çeket arkadaşındı
deri karışımlı çeket hani
ben yeni kıyafet alamadım son günlerde,kg verdiğimden dolayı kıyafetler bol hatta baya bi'bol duruyor
-
10 belki çok olur ama bi 5 kilo daha versen tamamdır bu iş -
quote:
10 belki çok olur ama bi 5 kilo daha versen tamamdır bu iş
eh,sağol birinden tavsiye almam lazımdı
gögüs kaldı aslında hergün düzenli şınav çekiyorum 1-2 aya gider heralde
belki 5 kg ile tip sıkıntımda gider -
Bende baya bir kilo verdim çevremdeki herkez zayıflamışsın yeter diyor ama ben zayıfladıgımı anlıyamıyorum önceden şişman olanlarda bu sorunmu var yoksa çevrem yalanmı söylüyor acaba boyum 1.83 kilo 80 bu arada
-
quote:
Orijinalden alıntı: [BTHN]
Bende baya bir kilo verdim çevremdeki herkez zayıflamışsın yeter diyor ama ben zayıfladıgımı anlıyamıyorum önceden şişman olanlarda bu sorunmu var yoksa çevrem yalanmı söylüyor acababoyum 1.83 kilo 80 bu arada
bendede var bu
yetmez diyorum ama
herkes yeterli diyor -
quote:
Orijinalden alıntı: Kurosaki Ichigo
quote:
fotoda gayet iyi duruyor.daha fazlada zayıflama çökmüş gibi durursun.boy kilo kaç acaba ?
bilmem hala spor+diyet yapıyorum ama son 10 kg da ufak tefek gözükeceğim çünkü kemiklerim çok ince benim
son 2 yılda kg aldığım için biliyorum eskiden ufak tefektim,yani kg almadan önce
173e 65-72 arası olmalı -
quote:
Orijinalden alıntı: serserie
quote:
quote:
son 2 yılda kg aldığım için biliyorum eskiden ufak tefektim,yani kg almadan önce
173e 65-72 arası olmalı
bencede öyle ya
-
vayyyy iyi kilo vermişsin kardeşim tipin baya değişmiş,iyi böyle bozma
gerçi biraz daha kilo verebilirsin iyi olur ama nasıl olsa verdim diye sakın salma kendini
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mister No -- 6 Aralık 2010; 22:11:27 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Mister No
vayyyy iyi kilo vermişsin kardeşimşeklin şemalin düzelmiş
evet 100 kg iken şekil şemal yoktu
en kötüsüde anca fotoğrafta farkediyorum bunu -
quote:
quote:
en kötüsüde anca fotoğrafta farkediyorum bunu
ben o mesajı belki kötü niyetle söyledim zannedersin diye biraz değiştirmiştimde neyse iyi bari yanlış anlamamışsınkonu dışında mesaj yazarken acayip geriliyorum,sürekli millet birbirine laf sokma derdinde olduğu için sanki herşey öyle anlaşılcakmış gibi geliyo
-
quote:
quote:
quote:
en kötüsüde anca fotoğrafta farkediyorum bunu
ben o mesajı belki kötü niyetle söyledim zannedersin diye biraz değiştirmiştimde neyse iyi bari yanlış anlamamışsınkonu dışında mesaj yazarken acayip geriliyorum,sürekli millet birbirine laf sokma derdinde olduğu için sanki herşey öyle anlaşılcakmış gibi geliyo
nedense hiç yanlış anlamadım
konu dışı özeli sevdim ya
liseli diyen yok ohh
-
75 kilo ol yeter, ben de 1.75 civarındayım 76 kiloyum, ve görenler 76 kilo değilsindir diyor. kemiklerim mi ağır ne :) -
80 kilo diyince çokmuş gibi oluyor ama resimde fazlalık yok gibi geldi bana. Biraz kas yapmayı deneyebilirsin belki biraz kilo varken daha iyi kas yapılıyor diye biliyorum. Ayrıca çok zayıflarsan yine kötü olabilir. 4-5 kilo daha vermekten zara gelmez tabii -
he 5 kilo versen prib pit olcan yani hadi verdin diyelim rihanna filan olucan sanki -
quote:
quote:
5 kilo daha versen daha iyi olursun bence, benim boy 177 kilo 75 gayet iyiyim yani
-
quote:
Orijinalden alıntı: copela
he 5 kilo versen prib pit olcan yani hadi verdin diyelim rihanna filan olucan sanki
birşey anladıysam
?
Benzer içerikler
- bankada çalışmak istiyorum ne yapmalıyım
- telefonda küfür etti ne yapmalıyım
- izmir torbalı"nın en güzel mahallesi
- erkeklerde kasık mantarı ilaç isimleri
- trip atan kadın seviyor mudur
- samsung projeksiyonlu telefon
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X