Şimdi Ara

20 kg farkedermi?(fotoğraflı)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
3.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

sol yeni

sağ eski

arkadaşlar 20 kg verdim ama hala fazlam ve görüntü kirliliğim olduğunu düşünüyorum

sağlık açısından bir sorunum yok ama
    bi 10 kg daha iyi gözükür diyorum

yaşım 16

varmı kg verme konusunda bi bilgisi bir insan?

• fotoda gayet iyi duruyor.daha fazlada zayıflama çökmüş gibi durursun.boy kilo kaç acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: >cİHAn<

fotoda gayet iyi duruyor.daha fazlada zayıflama çökmüş gibi durursun.boy kilo kaç acaba ?

boy:173 civarı

kg:80 şuan

bilmem hala spor+diyet yapıyorum ama son 10 kg da ufak tefek gözükeceğim çünkü kemiklerim çok ince benim
    son 2 yılda kg aldığım için biliyorum eskiden ufak tefektim,yani kg almadan önce
  • giyimini düzelt
    daha uyumlu olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: onz

giyimini düzelt
    daha uyumlu olsun

o çeket arkadaşındı

deri karışımlı çeket hani

ben yeni kıyafet alamadım son günlerde,kg verdiğimden dolayı kıyafetler bol hatta baya bi'bol duruyor

• 10 belki çok olur ama bi 5 kilo daha versen tamamdır bu iş
  • quote:

10 belki çok olur ama bi 5 kilo daha versen tamamdır bu iş

eh,sağol birinden tavsiye almam lazımdı

gögüs kaldı aslında hergün düzenli şınav çekiyorum 1-2 aya gider heralde

belki 5 kg ile tip sıkıntımda gider
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.25 kg plaka
    4 yıl önce açıldı
    1.75 BOY 72 KİLO İDEAL Mİ
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende baya bir kilo verdim çevremdeki herkez zayıflamışsın yeter diyor ama ben zayıfladıgımı anlıyamıyorum önceden şişman olanlarda bu sorunmu var yoksa çevrem yalanmı söylüyor acaba boyum 1.83 kilo 80 bu arada
  • quote:

Orijinalden alıntı: [BTHN]

Bende baya bir kilo verdim çevremdeki herkez zayıflamışsın yeter diyor ama ben zayıfladıgımı anlıyamıyorum önceden şişman olanlarda bu sorunmu var yoksa çevrem yalanmı söylüyor acaba boyum 1.83 kilo 80 bu arada

bendede var bu

yetmez diyorum ama

herkes yeterli diyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kurosaki Ichigo

quote:

fotoda gayet iyi duruyor.daha fazlada zayıflama çökmüş gibi durursun.boy kilo kaç acaba ?

bilmem hala spor+diyet yapıyorum ama son 10 kg da ufak tefek gözükeceğim çünkü kemiklerim çok ince benim
    son 2 yılda kg aldığım için biliyorum eskiden ufak tefektim,yani kg almadan önce

173e 65-72 arası olmalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: serserie

quote:

quote:

173e 65-72 arası olmalı

bencede öyle ya

• vayyyy iyi kilo vermişsin kardeşimtipin baya değişmiş,iyi böyle bozma gerçi biraz daha kilo verebilirsin iyi olur ama nasıl olsa verdim diye sakın salma kendini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mister No -- 6 Aralık 2010; 22:11:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mister No

vayyyy iyi kilo vermişsin kardeşimşeklin şemalin düzelmiş

evet 100 kg iken şekil şemal yoktu

en kötüsüde anca fotoğrafta farkediyorum bunu
  • quote:

quote:

ben o mesajı belki kötü niyetle söyledim zannedersin diye biraz değiştirmiştimde neyse iyi bari yanlış anlamamışsın konu dışında mesaj yazarken acayip geriliyorum,sürekli millet birbirine laf sokma derdinde olduğu için sanki herşey öyle anlaşılcakmış gibi geliyo

• quote:

quote:

quote:

ben o mesajı belki kötü niyetle söyledim zannedersin diye biraz değiştirmiştimde neyse iyi bari yanlış anlamamışsın konu dışında mesaj yazarken acayip geriliyorum,sürekli millet birbirine laf sokma derdinde olduğu için sanki herşey öyle anlaşılcakmış gibi geliyo

nedense hiç yanlış anlamadım
    konu dışı özeli sevdim ya

liseli diyen yok ohh

• 75 kilo ol yeter, ben de 1.75 civarındayım 76 kiloyum, ve görenler 76 kilo değilsindir diyor. kemiklerim mi ağır ne :)
  • 80 kilo diyince çokmuş gibi oluyor ama resimde fazlalık yok gibi geldi bana. Biraz kas yapmayı deneyebilirsin belki biraz kilo varken daha iyi kas yapılıyor diye biliyorum. Ayrıca çok zayıflarsan yine kötü olabilir. 4-5 kilo daha vermekten zara gelmez tabii
  • he 5 kilo versen prib pit olcan yani hadi verdin diyelim rihanna filan olucan sanki
  • quote:

quote:

5 kilo daha versen daha iyi olursun bence, benim boy 177 kilo 75 gayet iyiyim yani

• quote:

Orijinalden alıntı: copela

he 5 kilo versen prib pit olcan yani hadi verdin diyelim rihanna filan olucan sanki

birşey anladıysam
    ?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.