Şimdi Ara

20 ile 50 yastan olusan bir cift saglikli bir iliski yasayabilir mi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
1.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnotherPlanet

Peygamberi mi örnek alıyonuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EndlessAgony3 -- 30 Ekim 2017; 22:10:3 >
  • 30 yaş büyük birini seçmek için özel bir neden olması gerekir.
  • Cool story bro

Ciddiyse de ben olmaz diye düşünüyorum, ne kadar gidebilecek? Gelecek planları kurulamiyacak, şuan genç gösterse de bi 10 yıl sonra sen 30 unda genç gösterirken o ne olucak? Ha yukarıda denildiği gibi çıkar ilişkisi ve iki tarafta memnun ise sorun yok ama öyle de değilmiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 21 yaşındayım, kendimi senin yerine koydum dostum, olaya şöyle bakabildim sadece 50 yaşındaki bir kadından (aradaki 30 yıllık bir farkı katarsak hesaba) öğrenebileceğim çok fazla şey olabilir. Hayat tecrübeleri, seks, bir kişisel gelişim koçu misali yani.. Ama bunu uzun vadede bir şeye dönüştürmeni önermem. Ancak ilk dediğim gibi seks, tecrübe gibi konulardan faydalanabilirsin. Faydalanmak derken yanlış anlaışmasın, win-win durumu var ortada.
  • 22 yaşındayım 18 yaşında kızla takılıyom diye sübyancı dediler.

• fransız cumhurbaşkanı öğretmeniyle evli. Macron

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • old vs young

• Kız vitaminken, adam 30'lu yaşlarda ne fındıklar kırmıştır, 10 sene önceye dönsek 20'li yaşlarda yine kendi yaşındaki hatunlara yürümüştür.. Bence bu potansiyeldeki kız geniştir
  • Duygusallık bahane, zengin koca şahane

Edit: ölmeden tüm mal varlığını da sana devreder. 20 yılda hiç çalışmadan emekli olursun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bladeGny -- 31 Ekim 2017; 9:44:56 >
  • Behlul gelir bi gun

• Cumadangeldim kullanıcısına yanıt
    Cevabiniz icin tesekkurler. Sonu husranda olsa denemekten cekinmeyecegim sanirim

• bladeGny kullanıcısına yanıt
    Evlenecegim demiyorum

• Benzer bir durumla karşı kaşıyayım. Bu sefer küçük olan erkek. Lakin Amaç ileriye dönük bir ilişki ise maalesef geleceği yok gibi görünüyor. Her ne kadar dillendirilmese de beraberliklerde cinsellik önemli. Kısa vadede güzel bir ilişki olabilir ancak uzun vadesi olmuyor maalesef. İyi düşünmekte yarar var. Aile, çevre, faktörü önemli. Dikkat edin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yeB tadeS

Benzer bir durumla karşı kaşıyayım. Bu sefer küçük olan erkek. Lakin Amaç ileriye dönük bir ilişki ise maalesef geleceği yok gibi görünüyor. Her ne kadar dillendirilmese de beraberliklerde cinsellik önemli. Kısa vadede güzel bir ilişki olabilir ancak uzun vadesi olmuyor maalesef. İyi düşünmekte yarar var. Aile, çevre, faktörü önemli. Dikkat edin.

Sanirim haklisiniz...maksimum omru 5 sene geliyor banada. Buna ragmen ciddi olarak goz onunde bulunduruyorum ama Evet, bir cok alanda ve ortamda garip hatta absurd karsilanacagini tahmin ediyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.