|
20 günlük arabam MAGANDA mağduru oldu (4. sayfa)

-
-
Tekrar ama detaylı yazayım. Çekirdekten bir iz bulunmaz. Çekirdekte üreticinin bilgisi, kafile numarası gibi bilgiler bulunmaz. Bu bilgiler sadece mermi kovanında bulunur. Bilmeden yazmayın komik oluyor. Bunu savunma sanayi kurumunda çalışmış eski bir mühendis olarak yazıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut_emmi -- 28 Haziran 2022; 12:30:22 > -
İnanılmaz çok sinirliyim ayrıca yukarıdan aşağı bilinçli bile ateş açılmış olabilir bence
-
Hocam öyle olsa keçe delinirdi bence. Arabanın iç döşeme delinmemiş sadece sac delinmiş.
-
Doğrudur hocam geçmiş olsun çok üzücü, eskiden biri çarpar kaçar bir şey atılır falan diyorduk artık bu tarz olaylara da şaşırmamak lazım maalesef ne hale geldik…
-
Hiç yaptırmayıp mafya ayağına cool takılabilirsiniz.
Görüp soran olduğunda "işimiz gereği arada oluyor böyle şeyler, önemli değil cana gelmesin gülüm keh keh" diyebilirsiniz.
-
İthamda bulunmak için yargıda bulunmam lazım. Siizin hakkınızda yargı ifadesi var mı. Soru sormakla yargılamak farklı davranışlar. Bana cevap vermeye çalışmaktan düşünmemişsiniz. İroniyi bile kaçırmışssınız. Dolaylı olarak cevabımı aldım.
-
Konumu tartışmaya çekmeyin. Başıma gelen bir olayı anlatıyorum, siz polemik oluşturmak için zırlıyor diyorsunuz???
konumla alakası olmayan beni veya insanları yargılamak amaçlı yorumlarınızı konu dışı başlığında sürdürebilirsiniz burası yeri değil. Medeniyetiniz ve üst insanlığınızı orda dilediğiniz gibi dillendirebilirsiniz selametle
-
cia'den John Mc Clay gibi geldi bana..
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X