Şimdi Ara

20 günde başarıcam (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
516
Cevap
6
Favori
19.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • p0tus kullanıcısına yanıt
    ben fonksiyonu çok süründürdüm ama benden kaynaklı bir problemdi normalde bence o kadar uzun sürmez tabi önceden zaten fikriniz varsa ben bir ay öncesi falan kaf bitirmiştim ama benim en kötü dersim matematik o yüzden sağlama almaya çalışıyorum onun üzerşne mikail dinleyince çok zorlamadı bir de soruları önce çözüp yaptıklarınızı atlayarak ve çarpı ikide kısa sürüyor, mesela ax+b grafiğini çiziyorsa dinlemedim bir de iki kısımdan oluşuyor, 1i bitirince 2 zorlamadı beni bazı ortak şeylerden bahsetmiş geçtim
  • melalem M kullanıcısına yanıt
    10-15 saatte biter mi hocam seri bir şekilde ilerlesem
    hocam yanlış yönlendirmekten korkuyorum topam 100 sayfa var her sayfayı 10 dkda çözerseniz yaklaşık 15-17 saate biter
  • melalem M kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam, ben aldım zaten 10TL'ymiş. Bir baktım da çok temelden anlatıyor ve ciddi uzun, belki bazı kısımlara göz atarım. Ama temelden alacak ve vakti olan biri için çok değerli bi kaynak gibi gözüküyor. Ertelenirse belki daha detaylı göz atarım
  • mikail fonksiyon 1.06 saat çalıştım şimdi dinlenmek için felsefe ve din okuyacağım siyaset felsefesi ve din kültür medeniyet
  • sağolun hocam
    ertelenirse... :)
  • dün uyuyakaldım devamke :) parabole devam ediyorum mikail sayfa 20deyim 20 kaldı
  • kimya özel çözünme çökelme dengesi çalışıcam
  • Mezun hayırlı olsun. Boşuna kendi yıpratma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MarginalEngineer kullanıcısına yanıt
    ne mezunu kardeş diş 3. sınıfım ?
  • kimyaözel çözünürlük dengesi bitti 1.55 saat meb biyoloji mitoz bölünme çalışıcam
  • kimyaözel karışımlar çalışıcam
  • Kaç gündür ben de çalışamadım, yarın kendimi iyi hissedersem sağlam bir programla şu kalan günü iyi değerlendirmeyi düşünüyorum.
    Olaydan haberi olmayan; düşünmekle, iyi hissetmekle bu iş olmaz diyen arkadaşlar için aşağıya fotoğrat bırakıyorum

20 günde başarıcam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • shjsadfkjasdf başarırsın kardeşim baya erken başlamışsın zaten cerrahpaşa banko
  • Misugi Jun kullanıcısına yanıt
    çok geçmiş olsun hocam, ne çalıştığımız ne kadar çalıştığımız ya da ne yaşadığımız kimseyi ilgilendirmez, sonuna kadar mücadele edin hocam, kolay gelsin
  • mikail hoca polinom başlıyorum
  • polinoma ara veriyorum şimdi umut öncül ağırlık merkezi çalışıcam
  • yatsana olm

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.