Şimdi Ara

20 günde başarıcam (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
516
Cevap
6
Favori
19.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    olm değil kızım!
  • Özel bir sebebi yoksa diş okurken niye tekrar hazırlanıyorsun sınava merak ettim doğrusu tıp falan mı istiyorsun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ScaceCrow kullanıcısına yanıt
    evet tıp istiyorum
  • melalem M kullanıcısına yanıt
    3.sınıfta bırakmak zor olsa gerek, sınavda başarılar umarım dilediğin yer olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ScaceCrow kullanıcısına yanıt
    evet zor bir karar oldu umarım herkesin hakkında hayırlısı olur
  • mikail hocadan devam ediyorum
  • 4 gibi uyumuştum kaldığım yerden devam ediyorum umut öncül ağırlık merkezini bitiricem ilk olarak
  • ağırlık merkezi umut öncül bitti 52 dk sürdü şimdi kimya özel gzlar çalışıcam
  • kolay gelsin zor karar kesinlikle. son 15 günde yapacağınızı yapın hocam şov vakti

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • FantomİçinF kullanıcısına yanıt
    sağolun hocam fantom için demişsinizdiş mi istiyosunuz
    hocam diş istiyorum ancak nickimle ne alaka onu anlamadım açıklarsanız sevinirim
    seneler önce almıştım bu nicki

• yarın saat 10.15e kadar
    fizik umut öncül basit makina,hareket, dinamik, iş güç enerji olarak4 konu
    kimya özel gazlar, karışımlar, kimya kanunları olarak 3 konu
    matematik mikail polinomlar
    geometri kenan kara nokta analitiği, doğru analitiği, dönüşüm geo, analitik geo olarak 4 konu
    tekrar olarak:
    fizik dalga mekaniği, basit harmonik hareket,ve kimya özel organik giriş, açı kenar bağıntıları ve merkezler
  • FantomİçinF kullanıcısına yanıt
    hocam o zaman bu bir işaret olabilir:) fantom çeneler oluyor o yüzden dedim, model çene yani size o model üzerinden ödev falan veriyolar, preparasyon, dolgu vb işlemler yapıyosunuz ve ödevlendirmeler oluyor :)
  • kenan kara nokta analitiği ile başlıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: melalem

hocam o zaman bu bir işaret olabilir:) fantom çeneler oluyor o yüzden dedim, model çene yani size o model üzerinden ödev falan veriyolar, preparasyon, dolgu vb işlemler yapıyosunuz ve ödevlendirmeler oluyor :)
    tesadüfün böylesi resmen inşallah hocam

nokta analitiği kenan kara bitti 55 dk sürdü şimdi umut öncül basit makinlar çalışıcam
  • Hocam konuyu çalışıyorsunuz soru çözmeden mi geçiyorsunuz?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • temhemrime kullanıcısına yanıt
    yok hocam aslında kendimi yanlış anlattım, sene başından beri çalışıyorum sadece kendimi istediğim seviyede yeterl görmediğim için kampa girdim, mesela umut öncül ücretli paketini almıştım aslında bir kere tüm konular bitmese de bitirdim ama unuttum o yüzden ş,mdi pdfleri tekrar çıkarttım sıfır gibi tekrar o pdfleri video ile çözüyorum zatenhatırlamama yetip artacak kadar soru oluyor, kimya için de kimya özel almıştım bitti ama onu da sıfırdan aldım gidip ekstra sb çözmüyorum ama hatırlamak için tekrar konuyu çalışmak yeterli oluyor, zaten hızlı bildiğim yerleri geçiyorum, çarpı iki ile izliyorum, mat mikail ve kaf bitmedi ama bitiricem inş zarten yeterince soru var, geo kenan kara izleyip farklı günlere bölerek acilden soru çözüyorum, biyoloji meb okuyordum ama bıraktım sınavdan bir gün önce ünide finale çalışır gibi biyo çalışıcam, sosyal de aynı şekilde son 3 gün bakıcam şimdilik hedefim umut öncülü baştan sona tekrar bitirmek, kimya özel de aynı şekilde, bio meb okumak, mat kaf ve mikail bitecek, geo kenan kara ve acil, sosyaller de meb, türkçe ise önder hoca ama soru çözmüyorum biyoloji sosyal ve türkçeden

bio sona bırakma sebebim de sene başından beri güzel çalıştığıma inanıyorum bir de diş okurken sistemleri falan çok ayrıntılı gördük zaten, tarih 9 bitirdim coğrafyayı güzel bitirdim yavuz tuna izledim mebleri okudum, soru çözdüm, din meb 9 okudum, felsefe biraz sıkıntı
    Anladım hocam benim de aslında kalan günlerde böyle çalışmam lazım konu eksiklerim var.
    İyi çalışmalar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.