Şimdi Ara

20 günde 345 TYT Matematik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    TYT Matematik konularım bitmiş olmasına rağmen hala 15 net civarı yapabiliyorum. Günde 20 sayfadan 20 günde 345 TYT Matematik'i bitirsem nasıl olur sizce, verim alabilir miyim?
    Yorumlarınızı esirgemeyin lütfen, tekrardan iyi akşamlar.

• ösym ve orijinal sorularda zorlayan yerlere gelince uzun sürebilir diğerlerine vakit ayırabileceksen neden olmasın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Süresiz çözdüğümde mesela 2 saatte 30- 35 net falan yapıyorsan deneme ilerle eğer yapamıyorsan zaten konuların tam oturmamış demektir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konularınız tam anlamıyla bitmiş ve oturmuşsa yapabilirsiniz. Eğer konusal anlamda sıkıntı çekiyorsanız 20 günde bitirmek sizi zorlayıp bırakmanıza neden olabilir. Konunuzun tam olduğunu yerleri hızlıca tarayın, eksik kısmınız varsa onları bitirip ardından sindirerek çözün.
  • HtemizhtemiZ H kullanıcısına yanıt
    Geometri ile birlikte 70 dk'da 18-20 arası oluyor. Konuda belirttiğim 15 neti bugün geometrisiz yaptım. İnsafsızlar öyle bir geometri hazırlamış ki insana sorar gibi sormamışlar
  • *Bu arada eklemeyi unutmuşum, bu netleri Toprak Yayınlarının Matematik denemesinde yaptım. Bu denemeyi çözen arkadaşlar deneme hakkında fikir belirtirlerse sevinirim
  • 345'i çöz hocam. Toprak kolay denemeydi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    15 günde ayt fizik bitermi
    geçen yıl açıldı
    Günde 3 Saat AYT Matematik
    2 yıl önce açıldı
    3 ayda tyt matematik (ve fen)
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.