Şimdi Ara

20 Euro'ya R5770 iyi midir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sorum şöyle, arkadaşımın ekran kartı yandı ve yeni ekran kartı almamız gerekiyordu, ama bütçe dar olduğu için çok da seçenek bulamadım açıkçası. Ebay'de açık arttırmada 23 dolara bir 5770 Hawk düşürdüm ama iyi mi yaptım kötü mü bilmiyorum. Arkadaşın pc: Phenom II x4 965(farkındayım, imzadakiyle aynı ama sadece rastlantı), 2x2gb ddr2 ram(2 tane de ddr3 slotu var anakartta, onları dolduracağız yakın zamanda).
     20 Euro'ya R5770 iyi midir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yeni oyunları bilmiyorum eski oyunlarda far cry 4'te çözünürlük düşürmüştüm onun dışında bi kaç ayar düşürünce yeten bi karttı. 2. elde 90-140 arası istiyolar ve şuan sıfırda F/P olarak karşılığı olmayan bi kart yerine daha performanslı 0 kart alınıcaksa bütçe yükseltmek gerekiyo 2. el daha iyisi için 7850, 650 ti boost gibi bi kart almak lazım.
  • Tr ye yolluyor mu veya yurtdisinda misin bilemem. Ancak 20 E yaklasik 65 70 lira iyi fiyat. O karti 120 ye aldim 110 a sattim (2 sene once ve 1 sene kullanip) is gorur ancak yeni oyunlarda bir sey bekleme... Bf3 e kadar gider sonrasi yas. Fiyat iyi.

Edit: 7850 kovalamaya bakin. O kart baya eskidi...
    Edit 2: ayni anakartta ayni anda ddr3 ve ddr2 kullanamazsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihburak95 -- 6 Mayıs 2016; 15:59:19 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fatihburak95 kullanıcısına yanıt
    Yollaması lazım hocam, kargoyu kendim ödemeyi planlıyorum zaten. Arkadaş içi de Skyrim ve CSGO oynatması yeterli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.