Şimdi Ara

20 bin ₺ maaş alsanız neler yapardınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben İzmir’de yazlık alırdım izin günleri oraya giderdim, 2 arabam olurdu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 20.000 TL maaş Türkiye,'de yetersiz diye DH'de konu açardım.

• Patrondan zam isterdim 20k ne lan? Suriyeli mi calistiriyorsun benim gibi eleman 40 yılda 1 gelir

• İstediklerim eğer gerçekleşirse ve hedefime ulaşırsam 15-18 bin dolar civarı kazanacağım aylık. Tek isteğim son model Porsche

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xakler -- 11 Haziran 2018; 11:46:4 >
  • Hangi iş hocam?

• quote:

Orijinalden alıntı: Lars Mikael Akerfeldt

Hangi iş hocam?
    Astral seyahat

• Arkadaş 20k alıyor değişik fikirler bekliyor belli ki 😄

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • her hafta 2li ilişki
  • Ne iş yapıp alacağım bu parayı, yani haftalık ne kadar mesai harcayacağım, hangi şehirde ikamet etmem gerekecek iş için. Bunlara göre değişir.

• Bir köyde kendi kendine yetmeye çalışan bir yurt açardım. Yanına da bir fen lisesi. Köye çeşitli alanlarda yatırım yapıp Türkiye’nin son kalesi haline getirirdim. Bir yerden sonra 20 bin liralık işime ihtiyacım olmazdı zaten ordan yürür giderdim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lüks bir ev, spor otomobil alırdım. Tatilleri yurtdışında yapardım. Bol bol fotoğraf çekerdim oralarda. Millete hava atmak için bangee jumping, yoga gibi şeyler yapıp fotoğraflarını çekerdim. Para biriktikçe de 2. ev, 2. araba şeklinde giderdi ama zaten 20 k ile 3-4 ev, araba belki alınır. (Lüks olmak kaydıyla) Her yıl iPhone almayı saymıyorum bile. Bir de, bir öğrenciye her ay burs verirdim 500-600 bişey.

Edit: şaka la şaka. Böyle yapmazdım muhtemelen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uchiha69 -- 11 Haziran 2018; 5:24:12 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Artyom A. C. kullanıcısına yanıt
    +1
  • Fakirin fantezisi bile ufak oluyor 20 bin tl dediginiz 5 bin dolar bile yapmiyor :))) bu parayla saydiklarinizin hicbiri yapilmiyor
    3-4 bin dolari sirf gece hayatina, alisverise, kedilere .vs.vs gidiyor

oyle parayi kazaninca artik pazardan, LCW, degil beymenden giyiniyorsunuz neyse ileride insallah zengin olursunuzda ne dedigimi anlarsiniz, lutfen dersinize calisin dil ogrenin, yurt disina cikin bu bahsini ettiginiz paralar cerez parasi tabi kendini gelistiren kisiler icin
  • RichardB kullanıcısına yanıt
    Aylık 100k dolar kazanan klasik asosyal dhli konuştu. Kesin yazılımdan kazanıyorsundur paranı ingilizceyi de pc başında oyunlarla geliştirmişsindir sen...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Manisa, İzmir, Kütahya, Antalyani gibi yerlerin kırsal kesimlerinde yaşamaya çalışırdım. Tarım ile uğraşırdım. Öyle ticaret değil zevkine hobi olsun diye.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest87628

Aylık 100k dolar kazanan klasik asosyal dhli konuştu. Kesin yazılımdan kazanıyorsundur paranı ingilizceyi de pc başında oyunlarla geliştirmişsindir sen...

• İstediğim hayata bakacak olursak TR'de ayda 10k yetmez bana ha geçinilir orası ayrı konu. 20k-30k iyidir fakat TR de pek olası bir durum değil.

Bu yüzden planlarıma odaklancam bu yazdan itibaren...Uzun vadeli bir plan yapcam

Foruma da attığım son mesaj olsun bu.Yazın belki girerim 1-2...(Evet 4 Temmuz'da finalim var)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-CF3D9488C

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    ergen cocuklara cevap vermiyorum,
    istersen instagramima bakhttps://www.instagram.com/danbilzerian/
  • quote:

Orijinalden alıntı: RichardB

Alıntıları Göster
    Yol al tatava yapma dan bilzerianmış ergenin kim olduğu açık ara ortada
  • quote:

Orijinalden alıntı: RichardB

Alıntıları Göster
    Cidden ergen çıktın. Batı özentisi olan bir liselisindir kesin umarım ceo olursun ergenus.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.