Şimdi Ara

20 bin liraya kadar telefon önerileri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle herkese selam, yeni bir telefon almak istiyorum ama telefon piyasasına çok hakim değilim o yüzden tavsiye almaya geldim. Önceliğim Samsung gibi ama iyi markalar varsa değerlendirebilirim ve 20 bin liranın üzerine biraz çıkabilirim. Çevremden 2. el önerileride geliyor sizce 2. el almak mantık mı?




  • 2. El alma

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sıfır olarak bakıyorsanız poco f5 var öneriliyor bir bakın derim. 2.el düşünürseniz en fazla 3-5 aylık hatasız full kutulu cihazlar varsa değerlendirilebilir.

  • burakketenci kullanıcısına yanıt

    bir bayide çalışan bir tanıdığım 4 aylık s23 25 bin tl diye söyledi. Uygun mudur emin değilim ama 2. el olarak değerlendirebileceğim o var. Poco içinse çok modeline baktım ama çevremdeki kullanıcılarının kafası biraz karışık gibi.

  • Holy paradise H kullanıcısına yanıt

    tabi ki durumlar el veriyorsa samsung tercih etmek mantıklı. Sıfır olması ve fiyat olarak daha uygun olması poco yu cazip kılıyor ama s23 serisi cihazlar çok iyi. Bundan 2 3 ay öncesine kadar sıfırı bahsetttiğiniz fiyatlardaydı ancak ekonominin malum durumu fiyatlar yükseldi ve her geçen gün yükselmeye de devam ediyor. Cihaz temizse ve çalışan tanıdığınız cihazı öneriyorsa detaylı kontrol ettikten sonra pazarlıkla alınabilir diye düşünüyorum.

  • burakketenci kullanıcısına yanıt

    Evet, ne yazık ki sıfırları bu fiyatlardı. inceleme videolarında görünce biraz üzüldüm, ama yapacak bir şey yok. Poco'yu tercih etmeyi düşünüyordum aslında, ama genelde telefonları çok uzun yıllar kullanıyorum ve yine alacağım telefonun çok uzun süre beni idare etmesini istiyorum. O yüzden Poco'dan çok emin olamadım. Nakit avans gibi seçeneklerle al diye tavsiyeler geldi, ama emin değilim.

  • Cevabınız için teşekkür ederim hocam ama neden belirtir misiniz?

  • 20 bin liraya alabileceğiniz cihaz sayısı sınırlı. Biraz daha erken zamanlarda almak isteseydiniz S23 gibi çok güzel seçenekler vardı. Kendim de S23+ kullanıyorum. Ama şu an malesef kur farkından dolayı fiyatlar arttı. 2. El ben de tercih etmenizi istemem. Sorunuza gelirsek Poco F5 bence en iyi ideal seçim. Ama bana kalırsa bütçenizi arttırın ve direk S23 e yönelin derim. 20 bin tl ye bu cihazı almaktansa uzun ömürlü kullanım açısından bir üst segmente yönelmek daha mantıklı olur. Yok yüseltemem dersen Poco F5 al geç. O da uzunca götürür.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cem_23 C kullanıcısına yanıt

    Aslında bütçeyi biraz daha artırabilirim ama alışkanlıklar telefon için o kadar vermeye değer mi diye düşünüyorum. Yeni fiyatlara alışmak gerekiyor gibi.

  • Holy paradise H kullanıcısına yanıt

    Bence almışken uzun ömürlü, uzunca götürecek bir cihaz almak daha mantıklı. Belirttiğin fiyata göre alabileceğin en mantıklı cihaz Poco F5. Poco F5 kötü mü? Tabi ki değil. Ama S23 her şeyiyle dolu dolu bir cihaz. Xiaomi, Samsung gibi cihazlarına 4 yıl android güncellemesi, 5 yılda güvenlik güncellemesi vermiyor. Arayüz kişiden kişiye göre değişse de yine Samsung bu alanda daha iyi. İşlemci ve kamera farklarını zaten daha saymıyorum. S23 alırsan en kötü 6 yıl, en iyi 10 yıl kullanırsın. Sadece küçük gelebilir ekranı. Bence burada tercih yapman gerekiyor. Poco F5 de üzmez seni. Ama bence poco f5 in üzerine verilipte s23 alınması farka değer.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gidi xiaomi, poco vs. gibi kağıt üzerinde uçan kaçan ama çöp yazılımlı telefonlara 20bin lira falan verilmez. Amaç telefonda sadece oyun oynamak ise tamam gidin alın poco falan ama diğer türlü yazılımı da kaliteli cihazlara yönelin Samsung olabilir ikinci eli daha iyi garantisi vs. markası belli s23 de tam anlamıyla olmuş bir cihaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cem_23 C kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ederim yardımınız için. Samsung almak en mantıklısı gibi sadece makul ödeme seçeneklerine bakacağım. Peşin için S23 için makul gibi telefonlarda taksitlendirme biraz problem olmasaydı daha üst modellerine bakabilirdim yine de biraz araştırıp taksit yapabilir miyim diye bir bakacağım. Şu şekilde taksit yapılabilir gibi önerdiğiniz bir yol varsa tavsiyelere açığım.

  • berkan 197 kullanıcısına yanıt

    Telefonda hiç oyun oynamıyorum sadece genel kullanım ve iş için bir program gerekliyse onlar oluyor içerisinde.

  • Holy paradise H kullanıcısına yanıt

    Valla dediğiniz gibi taksit konusu ciddi sıkıntı. Ben de zamanında araştırmıştım S23+ alırken. Ama taksit imkanı yok malesef. Anladığım kadarıyla bazı telefoncular taksit işlerine giriyor ne kadar yasal olmasa da. Fakat onlar da fahiş fiyatlardan sattıkları için pek mantıklı gelmiyor. Veya 'alışveriş kredisi' adı altında taksitle alabiliyorsunuz fakat yine bankalara göre 2% - 4% gibi faiz uyguluyorlar. Bir de yürürlükteki mevzuat gereği; 12 bin TL altı cep telefonlarına 12 ay, 12 bin TL üstündeki cep telefonlarına sadece 3 ay taksit yapılabiliyor. Bu seçenekleri değerlendirebilirsiniz.

  • 11t pro
    12t
    F5
    S22
    Butce artarsa s22

    20 bin bile para değil artik

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.