Şimdi Ara

20 BIN e kadar 2. el araç tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
1.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

sahibinden i didik didik ettim yok araç bulamiyorum kimi kısmı boyalı diyor belaltı boyalı çıkıyor ,kimi kazasız diyor sonra bende olmadı diyor
    biraz temiz olanda sıfırına satmaya kalkıyor ..

max 21 bin tl ye manuel araç bakıyorum çok bişey aramiyorum biraz bilindik tutulan marka modeler olsun yakit önemli degil ayda 500 km anca yapar yakit önemli degil .
    vericegimiz paranin hakını verecek bir otomobil fazlası degil .

Teşekkürler ..

• 16 gibi bir fiyata renault clio 1.4 lpgli bulabilirsiniz.veya palio olabilir.
  • lacetti yada fabia tavsiye ederim.
  • Fiat stilo yada marea öneririm..!
  • bakayim
  • bütçemiz aynı bende gp bakıyorum bu aralar sen de bak istersen..
  • quote:

Orijinalden alıntı: haktan.528

Fiat stilo yada marea öneririm..!

Stilo yu herkes alamaz..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    8.500TL ye kadar Araç Tavsiyesi
    15 yıl önce açıldı
    1.200.000 e kadar araç önerisi
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • vectra b kasa makyajlılardan tabi 1-2 elinde para bile kalır
  • Konuyu takibe aldım.Fiyat limitim sizinkiyle aynı.
    1 haftaya kadar hatchback araç alacağım.
    Grande Punto dynamic benzinli, 2004 İbiza Signo arasında kaldım.Bu listeye 307 eklesemmi eklemesem mi düşünüyorum.Malum mekanik aksamlarının arıza verebileceğini söyleyenler çok.
    Punto konusunda çekincelerim şunlar.Malum 110bg lik 206dan inip 77 bg puntoya binince çok fark eder mi?(Yokuş ,sollama)Bir de malzeme kalitesi 206dan iyi midir kötü müdür ?
    İbiza konusunda ise ikinci eli zayıf ve parça fiyatları ne durumda onu bilmiyorum.Donanımının full olması beni cezbediyor.
    Ben de düşüncelerinizi beklemekteyim.
  • Yok mu cevap vericek
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhan99747

Konuyu takibe aldım.Fiyat limitim sizinkiyle aynı.
    Grande Punto dynamic benzinli, 2004 İbiza Signo arasında kaldım.Bu listeye 307 eklesemmi eklemesem mi düşünüyorum.Malum mekanik aksamlarının arıza verebileceğini söyleyenler çok.
    Punto konusunda çekincelerim şunlar.Malum 110bg lik 206dan inip 77 bg puntoya binince çok fark eder mi?(Yokuş ,sollama)Bir de malzeme kalitesi 206dan iyi midir kötü müdür ?
    İbiza konusunda ise ikinci eli zayıf ve parça fiyatları ne durumda onu bilmiyorum.Donanımının full olması beni cezbediyor.

malzeme kalitesi 206 nın çok üstünde. dynamic punto 206 nın yanında mercedes gibi kalır.dijital klima vs. performans elbette fark edecek orası kesin. ama 20 bine temiz dynamic punto bulabilecek misin ? ben activenin temizini bulamadım da :)

• Megane 2 öneririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skayn

quote:

malzeme kalitesi 206 nın çok üstünde. dynamic punto 206 nın yanında mercedes gibi kalır.dijital klima vs. performans elbette fark edecek orası kesin. ama 20 bine temiz dynamic punto bulabilecek misin ? ben activenin temizini bulamadım da :)

21000e starjet dynamic satılıyor aslında pazarlıkla 20.500e çekilebilir.Ama temiz mi değil mi meçhul.
    İkinci el fiyatları kış ortasında olmamıza rağmen hala inmedi.Bundan sonra da inmeyecek gibi görünüyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Skayn

quote:

21000e starjet dynamic satılıyor aslında pazarlıkla 20.500e çekilebilir.Ama temiz mi değil mi meçhul.
    İkinci el fiyatları kış ortasında olmamıza rağmen hala inmedi.Bundan sonra da inmeyecek gibi görünüyor.

aynen 2 sene önce temizleri 18.5 a gidiyordu buralara geldi daha da artar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.