Şimdi Ara

20 ağustos atromitos fenerbahçe maçı tivibu spor'da şifresiz (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
9
Favori
4.358
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hidolgoo

quote:

Orijinalden alıntı: unaloner

hocam dsmart var aramayı yaptım buldu kanalları kaydettim ama kanal listesinde bulamıyorum sende nerede çıkıyor kanallar

1 den geriye doğru gidin veya 1001 1002 1003 1004 diye eklendğini göreceksiniz

Tum kanallari aradim yoktu da 1001 yaznca geldi. Suan aktif degil sanirim mac saati aktif olcak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: baranumut

yaptım arkadaşlar sonunda
    Dsmart sd kutu için
    ayarlar -> kanalları üzenle -> kanal ekle yapıp fec oranı 5/6 detip frekans bigilerini girip tp ara diyin çıkıyor bende fec 5/6 da buldu sadece

Hocam Süpersin D-Smart ta izleyebileceğiz nihayet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • d-smart üyeleri maç için özel olarak açılacak 777. kanaldan şifresiz olarak izleyebilecekler
  • Teledünya ile başarabilen oldu mu?
  • arkadaşlar d smart 777. kanal yok bizde neden acaba ?
  • SD frekans da Polariasyon Dikey değil de Yatay olarak taratın Tivibu spor çıkıyor. Eğer Dikey olarak taratıp çıkmayanlar için. Ben de Dikey de tarattım olmadı Yatay olarak tarattım çıktı. Bilginize... @baranumut
  • quote:

Orijinalden alıntı: sekokaf

SD frekans da Polariasyon Dikey değil de Yatay olarak taratın Tivibu spor çıkıyor. Eğer Dikey olarak taratıp çıkmayanlar için. Ben de Dikey de tarattım olmadı Yatay olarak tarattım çıktı. Bilginize... @baranumut

Hocam girdigin bilgileri tek tek yazarmisin bende sd dikey de yatayda cikmadi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • SD Frekans Bilgileri
    Uydu : Türksat 4A - Batı
    Polariasyon :V- Yatay
    Frekans : 11797
    Sembol Oranı : 8800
    Fec Oran: 5/6

Bu şekilde taratın çıkacaktır. @kronikyorgun
  • quote:

Orijinalden alıntı: DallasPage

Teledünya ile başarabilen oldu mu?

Ben de bu soruya yanıt bulabilmek için geldim başlığa, var mı yapabilen?
  • quote:

SD Frekans Bilgileri
    Uydu : Türksat 4A - Batı
    Polariasyon :V- Yatay
    Frekans : 11797
    Sembol Oranı : 8800
    Fec Oran: 5/6

Bu şekilde taratın çıkacaktır. @kronikyorgun

Tesekkurler aksam deneyecegim

• SD yayından izleyecek arkadaşlar bisskey girmelisiniz şifreye girecekmiş arkadaşlar buyurun bisskey

BISS Key : 100 000 00 000 000 00
    SID: 8190
  • D smart'ta yükledim sd yayını, kanalı açıyorum ''Bekleyiniz'' yazısı geliyor o şekilde kalıyor. Aynı durumda mısınız sizlerde? Yoksa maç saatinde mi açılacak bilen var mı? Birde bu biss keyi D smart'ta nasıl gireceğiz?
  • digiturk var tivibu kanalı yokmuş,led tv var uydu alıcısı ıcınde bıss gırme olayı yok nedir bu zülüm?
  • valla umudumuz maç saatinde açılması yoksa kaldık ortada şifresiz diyip biss key koymak,memleketin yarısı uydu cihazı kullanmayı bilmiyor nereden biss menüsüne girecek de şifreyi yazacak,bu yıl avrupa maçlarını açık kanaldan trt vermeyecek mi o da biss koyarsa uyduculara gün doğdu 30 liraya şifre kırılır

benim tv de dahili alıcı olduğu için biss yok zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fabrizo -- 20 Ağustos 2015; 20:03:04 >
  • Şifreye girdi. TV uydusu bisss girmede yok. HD yayınıda frekansıda bulamıyor. Yapacaklar bi hayır o da olmadı

• d smart yayın kapalı
  • quote:

D smart'ta yükledim sd yayını, kanalı açıyorum ''Bekleyiniz'' yazısı geliyor o şekilde kalıyor. Aynı durumda mısınız sizlerde? Yoksa maç saatinde mi açılacak bilen var mı? Birde bu biss keyi D smart'ta nasıl gireceğiz?

Hocam ben d-smart sahibi değilim uydu alıcımdan bisskey girip izleyebiliyorum.Ayrıca şuan yayında sorun yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeerPower -- 20 Ağustos 2015; 20:21:29 >
  • hometech ht 1200 e bis keyi uyduramadım arkadas deli olucam yaaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeerPower

quote:

D smart'ta yükledim sd yayını, kanalı açıyorum ''Bekleyiniz'' yazısı geliyor o şekilde kalıyor. Aynı durumda mısınız sizlerde? Yoksa maç saatinde mi açılacak bilen var mı? Birde bu biss keyi D smart'ta nasıl gireceğiz?

Hocam ben d-smart sahibi değilim uydu alıcımdan bisskey girip izleyebiliyorum.Ayrıca şuan yayında sorun yok

bis keyi nasıl girdiniz?

8190 11797 0420 01 10000000000000000 olaarak giriyorum ama olmuyor deli etti beni
  • quote:

Orijinalden alıntı: kill_them_all

quote:

Orijinalden alıntı: BeerPower

quote:

bis keyi nasıl girdiniz?

8190 11797 0420 01 10000000000000000 olaarak giriyorum ama olmuyor deli etti beni

Hocam ben nextstar 5200 kullanıyorum senin ki hakkında hiç bir bilgim yok hatta biraz araştırdım senin için ama bulamadım bişey ama bide şöyle denermisin 0420 01 bunların yerine o kısma 8800 00 gerisinide bisskey girermisin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeerPower -- 20 Ağustos 2015; 20:35:57 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.