Şimdi Ara

20-30 ytl kulaklık tavsiyesi? Mx200-360-460?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mrb. mp3 playerim samsung t7 olduğu için çok pahalı bi kulaklık almak istemiyorum. 20-30 ytl arasında ne tavsiye edebilirsiniz? 40a kadarda çıkabilir fiyat.

kablosu, bassı, kulağa oturması dikkat ettiğim özellikler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RealGangsta -- 20 Nisan 2008; 23:48:48 >

• http://urun.gittigidiyor.com/CREATIVE-EP-630-KULAKLIK-BU-FIYATA-YOK-EP630_W0QQidZZ8961759

http://www.gittigidiyor.com/php/urun.php?id=8757680

sizce alayım mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RealGangsta -- 13 Nisan 2008; 19:48:29 >
  • hocam o bulduğun kulaklık sahte fakat gold da falan orjinalini 35 liraaya bulabilirsin ve senini aradığın fiyattaki en iyi kulaklık kesinlikle ep630dur
  • teşekkür ederim cevabın için. ürünün orjinal olduğu hakkında bayaa bi üye yorum yapmış inandım gibi ama yinede golddan almakta fayda var :)

edit: goldda 35$mış yani 55ytl

http://forum.donanimhaber.com/dukkan.asp?mem=140775 burdada bi arkadaş 25ytl'e satıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RealGangsta -- 13 Nisan 2008; 19:56:54 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: RealGangsta

teşekkür ederim cevabın için. ürünün orjinal olduğu hakkında bayaa bi üye yorum yapmış inandım gibi ama yinede golddan almakta fayda var :)

edit: goldda 35$mış yani 55ytl

http://forum.donanimhaber.com/dukkan.asp?mem=140775 burdada bi arkadaş 25ytl'e satıyor.

orjinal diyorsa orjinaldir sonuçta forum yöneticisi ve birçok kişi alışveriş yapmış bende yakında bu kişiden kulaklık almayı düşünüyorum en iyisi kendisine sor daha tatminkar cevap alırsın.
  • farklı markalarda bu fiyata yani 25-30 ytl arası kulak içi kulaklık tavsiyesi verebilecek varmı

media markt fiyatlar nasıldır bileniniz varmı

kulak içi olması tercih çünkü kulaklarımın içi biraz küçük ve rahat edemiyorum ve uzun süre kalınca acıtıyor
  • creative 630 alabilirsin verdiğim linkten.

onun dışında kulak içi bulman zor ben baya bi araştırdım. dnr mağzalarında philipsin kulak içi kulaklıkları var 20 milyona ama ya arkadan bağlamalı yada kulak klipsli.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    300 TL Kulaklık Tavsiyesi.
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

creative 630 alabilirsin verdiğim linkten.

onun dışında kulak içi bulman zor ben baya bi araştırdım. dnr mağzalarında philipsin kulak içi kulaklıkları var 20 milyona ama ya arkadan bağlamalı yada kulak klipsli.

bende forumu biraz araştırdım ve bu iki model dışında pek cazip ve kaliteli ürün bulamadım

tavsiyenizi değerlendireceğim teşekkürler...
  • hocam forumda yönetici olan digitaldelisi adlı arkadaştan bakabilirsin
    ben ondan şimdiye kadar 2 tane px200 1 tane cx300 aldım kesinlikle orjinal bir dükkanını incele istersen
    müşterinin iyiliğini düşünen satıcı sattığı ürünün arkasında sonuna kadar duruyor
  • digitaldelisi nick li birisi var 25 e ep-630 satıyor ondan alabilirsin güvenilir birisi sanırım ben daha önce alışveriş yapmasamda ondan kulaklık alan bir çok kişi var
  • mx serisi yeni sennheisherlar mx360 mx460.
  • senaisser mx 200 yada mx 400
  • sennheisherlar mx360
  • sahte ep630 almaktan vazgeçtim ve mx200-360-460dan birini alacağım hangisini önerirsiniz?

-süngerleri kolay çıkmicak
    -kablosu sağlam
    -hiphop dinlediğim için bassı en iyi
    -kulağa en iyi oturan
    -t7'im olduğu için 40a kadar ses açılıyo ama 25den sonra ses rahatsız ediyor yükses seste daha hoş ses çıkaran bi kulaklık arıyorum.

bugun 20ytl'e babam için panasonic klipsli bi kulaklık aldım. modelini unuttum kutuyu attım. pek test etme imkanım olmadı mp3ümün şarjı bitti. denox kulaklığa göre çok daha hoş sesi vardı. sadece 1 şarkıda test edebildim pek memnun kalmadım.
  • Zaten bildiğim kadarıyla MX460 ve 560 aynı sadece birkaç aksesuar dan farkediyor yarıca 560 simetrik kablolama var bu bana göre bir artı çünkü asimetrik kabloyu sevmiyorum. Sorularına 560 ım olduğu için bu modelden yorum yapayım;

-Süngeri takarken bayağı bir zorlandım çıkması bana göre imkansız zaten nereden baksan komple yapatıyor
    -Kablo olarak pek birşey diyemem ama çok yumuşak bir kablosu var pek tahmin etmiyorum
    -Daha kulaklığım tam açılmadığı için birşey diyemem ama Samsung T10 nun kulaklığı ile kıyaslayınca(1 aydır çalışıyor) onun önünde(eğer T10 kullanan biri varsa etrafında o kulaklığın basslarına bir bak
    -Kulağa tam oturuyor ve oldukça ergonomik hatta kulağına takınca hiç oynamıyor bile çeviremiyorsun yani kulağındayken
    -yorum yok
  • quote:

sahte ep630 almaktan vazgeçtim ve mx200-360-460dan birini alacağım hangisini önerirsiniz?

-süngerleri kolay çıkmicak
    -kablosu sağlam
    -hiphop dinlediğim için bassı en iyi
    -kulağa en iyi oturan
    -t7'im olduğu için 40a kadar ses açılıyo ama 25den sonra ses rahatsız ediyor yükses seste daha hoş ses çıkaran bi kulaklık arıyorum.

bugun 20ytl'e babam için panasonic klipsli bi kulaklık aldım. modelini unuttum kutuyu attım. pek test etme imkanım olmadı mp3ümün şarjı bitti. denox kulaklığa göre çok daha hoş sesi vardı. sadece 1 şarkıda test edebildim pek memnun kalmadım.

sennheiser mx460

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.