Şimdi Ara

20 - 21 yaşında olmak ve hayatın geri kalanı.. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
2
Favori
3.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sana rahat batmış. İçinde bulunduğun durumdan kopup zor şartlarda yaşayıp değerini anlaman gerek. Git askere 1 yıl sonra döndüğünde herşeyin kıymetini anlarsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: biricikömer

hacı senin derdinin devası bende akşama hasıra götürem seni

Bu da benim kuzenim işte, her akşam nargileye gidiyoruz olay bu yani
  • Orijinalden alıntı: pRo.

Evet, konu dışı için ağır bir konu olabilir fakat ben genede açmak istedim. 21 yaşına doğru gidiyorum, az kaldı fakat ne bir iş ne de okulum var şuanda. Dershaneye gitmeden denedim 2-3 sene olmadı, ilk sene 2 senelik myo ya gittim sonra orayıda sevmedim bıraktım. Bu sene açık üniversite yazdım 4 yıllık ( babam dedi diye ) ve orası geldi fakat ben askere gidicem dedim evdekilere ama ne babam ne de annem buna razı gelmiyor tabi. Babam git ehliyete yazıl al ehliyetini altına arabanı veriyim gez diyor ( araba galerimiz var ve maddi durumumuzda gayet iyi ) ama benim artık hayattan keyif alabileceğim birşey kalmadı sanırım. Bu gibi durumlarda ne yapılır ne edilir, artık karı kızdan bıktım usandım ( kişiliksiz kızlardan,yalanlardan,1 günlük ilişkilerden ) ne biliyim doğma büyüme İstanbul'da yaşıyorum ama genede hayat tatsız geliyor artıkın. Sizce ne yapılır böyle durumlarda bu yaşıma kadar müzik aleti falan çalmadım, spor yaptım ama profesyonel anlamda değil tabi ( 3-4 ay fitness,arkadaşlarla haftada 1 futbol maçı yeri gelir basket maçı vs ) ma şimdi yapıcak hiçbirşeyim yok sanırım. Açık üniversiteye kayıt olucam ama ne yapmam lazım bana eğlenceli, zaman geçiricek, kafa dağıtabileceğim birşeyler önerebilir misiniz buna çok ihtiyacım var. Spor olur, aktivite olur, gezi olur.. ( Çocukluktan beri hayalimdir dünyayı gezmek, bunun için önce Türkiye'den başladım ve doğu ve bi kaç il hariç heryeri gezdim sanırım )

mesajım bulunsun. bende aynen böyleyim yaşım sizden 4-5 yaş küçük. maddi durumumuz da iç açıcı değil. ileride hayatımın iyi olması için tek çarem okumak. ve iş bulabilmek için tek çarem sabancıyı tam burslu kazanmak...

yurt dışına çıkmayı istiyorum ilerde ama maddi durum olmayınca imkansız gibi o da...

namaza başlamayı deneyebilirsin. en azından biraz dene.

edit: sakın yalnış anlama şakirt makirt diye . (şakirtlerden nefret ederim.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ot -- 13 Eylül 2011; 17:19:12 >

• quote:

bende aynı boktan durumdayım arkadaşlar.5 para etmez bir kız yüzünden 4 ayım boş geçti son bir ayım maf oldu.sürekli beraberdik birden hayatımdan çıkınca boşluğa girdim.kızın yaptığı gibi gidip yeni birisini bulmakta gelmiyor içimden.aylarca aynı evde yaşadık ve ayrıldığımdan 10 gün sonra gitmiş yenisini bulmuş şerefsiz.neyse allah kurtarmış zaten şükrediyorum.edirnede allahı kitabı unutmuştum kız yüzünden,ortamın etkisi falan kafama dank etti.allaha dua ettikçe biraz rahatlıyorum.evde oturuyorum mal mal.wow oynamaya başladım tekrardan.550d makinem var fotoğraf çekmeyi çok severdim eskiden onuda yapasım yok .arabam var ama dışarı çıkasım bile yok.anca kuzenle akşamları nargileye gidiyoruz .edirnede güzel sanatlar okuyordum kız için istanbula gelmeyecektim fakat çok malca birşey yaptığımın farkına vardım burda bir özel okula geçiyorum kısmetse.muhabbet kuşu aldım eğlence olsun diye.deniz akvaryumuda kuracağım yakında .okulda açılsun kurtulurum inşallah şu durumdan

Takıntı yapma kuzen, okula devam, geçicek herşey takılalım böyle bi süre..

• bende 20li yaşı yarıladım bence kendine hobi edin ve o alanda başarılı olmaya çalış
  • Mesajım bulunsun.Gece okurum
  • Las vegas a git kumar oyna.Heyecanlı en azından.
  • Kitap oku, ufkun açılsın. Çok ciddiyim. Dostoyevski den yeraltından notlar kitabından başla. Gerisi gelecektir zaten. Ayrıyetten Gaziantep'e gelmek istersen başımın üstünde yerin var, hayırlısı ne ise o olsun çok kafa yorma. Bazen yalnız olmak en iyisidir. Yalnız kalmaya bak, anca yalnız olduğun da tam anlamıyla kendini düşünebilirsin.
  • Sana kendimin ve çevrelerimin yaşantısından bi kaç örnek vereyim.
    Öncelikle kendi emeğinin olduğu bi hayat yaşamak istiyorsan herşeye emek katmalısın.
    Sende sermaye var iş gücüde var ancak emek yok emeksiz hiçbirşey olmaz.Mesela eski bi araba al amerikan olabilir mustang yada classic birşeyler.
    Eğer 200 - 300 bin tl verebilicek durumun varsa köylerden bir yerden çiftlik al ailenden uzak olsun tavsiye olarak ankara gölbaşı civarı
    Taze mis gibi hava var su var sonra kendi sebze meyveni yetiştir onları sula ilaç ver ağaçlarına bak garajda ise aldığın eski arabaya bakım yap gerekli parçaları değiştir ne bilim yap işte bişeyler.
    Pahalı geldiyse sadece arabayla ilgilenebilirsin yada motorsiklet (bana göre motorsiklet daha zevklidir hiç kullanmadıysan en kısa zamanda dene)

• Okumak istemiyorsun. Gezip tozmak istemiyorsun. Daha bu yaşta hayattan bıkmış gibi bir hal içindesin, elindeki imkanlara rağmen. Yanlış anlama ama bence sopa istiyorsun. Askere gitmen en mantıklısı, hayatı biraz öğrenme şansın olur belki. Herşey bugüne kadar yaşadığın kadar toz pembe değil maalesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haien

quote:

Orijinalden alıntı: Fırtınam...

bizim jenerasyonun genel sorunu bu. üniversiteye gitmiş olsan da bir şey fark etmeyecekti. ne yapmamız gerektiğini bilmiyoruz. uğruna ölünecek bir amacımız yok..

tyler başgan konuştu

dogru degil mi? Yalansa yalan de.
  • Geleceğin için yatırım yap. Baban sonsuza dek yaşayıp sana bakmayacak. Annen sonsuza kadar ev işi, çamaşır, bulaşık, yemek yapmayacak.
    Git özel üniversiteye iyi bir bölüm oku. Yada dershaneye git prestijli bir devlet okuluna kastır. O toz pembe dünyan bir anda ayaklarının altından
    çekilirse kötü olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pRo.

quote:

bende aynı boktan durumdayım arkadaşlar.5 para etmez bir kız yüzünden 4 ayım boş geçti son bir ayım maf oldu.sürekli beraberdik birden hayatımdan çıkınca boşluğa girdim.kızın yaptığı gibi gidip yeni birisini bulmakta gelmiyor içimden.aylarca aynı evde yaşadık ve ayrıldığımdan 10 gün sonra gitmiş yenisini bulmuş şerefsiz.neyse allah kurtarmış zaten şükrediyorum.edirnede allahı kitabı unutmuştum kız yüzünden,ortamın etkisi falan kafama dank etti.allaha dua ettikçe biraz rahatlıyorum.evde oturuyorum mal mal.wow oynamaya başladım tekrardan.550d makinem var fotoğraf çekmeyi çok severdim eskiden onuda yapasım yok .arabam var ama dışarı çıkasım bile yok.anca kuzenle akşamları nargileye gidiyoruz .edirnede güzel sanatlar okuyordum kız için istanbula gelmeyecektim fakat çok malca birşey yaptığımın farkına vardım burda bir özel okula geçiyorum kısmetse.muhabbet kuşu aldım eğlence olsun diye.deniz akvaryumuda kuracağım yakında .okulda açılsun kurtulurum inşallah şu durumdan

Takıntı yapma kuzen, okula devam, geçicek herşey takılalım böyle bi süre..

inşallah kuzen şu okula geçsem zaten çok rahatlıyacam

• Babanın yanına git ve patronun kim olduğunu göster eğer o seni döverse bunun onur kırıcı birşey olduğunu söyle eğer tekrar döverse onu öldür ve herkeze patronun kim olduğunu göster
  • baba parasıyla yaşıyosun hala baba parasıyla bişeyler yapıp bazı aktiviteler bulma çabasındasın yazık...
  • git inşaatta çalış para kazanmanın zorlugunu anla onun haricinde seni bu durumdan kurtarcak tek şey kendi ayaklarının üzerinde durabilmen ailenden 5 kuruş para almadan geçinebiliyorsan ve hala bu dertlerinden sözediyorsan bir sorun vardır ayrı eve çıkıp kiranı faturalarını vs herşeyini kendin karşılayabiliosan böle b.ktan düşünceleri düşünmeye zamanın bile olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kötü Şeyler

bizim jenerasyonun genel sorunu bu. üniversiteye gitmiş olsan da bir şey fark etmeyecekti. ne yapmamız gerektiğini bilmiyoruz. uğruna ölünecek bir amacımız yok..

ooooo baba sen çok etkilenmişsin fight club filminden bence bi doktora gittt
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.