Şimdi Ara

20-21 yaş üni için geç mi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
0
Favori
3.997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi want to die -- 9 Aralık 2013; 22:55:01 >
  • yaşa çok takılma derim sen 18 yaşında üniversite kazanıp 21/22 yaşında mezun oldun diyelim 30 yaşına kadar da doğru düzgün iş bulamazsan üniversiteyi erken bitirmenin sence pek anlamı kalıyor mu benim çok arkadaşım var adamlar 30-35 yaşına geldi daha doğru düzgün iş bulabildikleri yok bu elemanlarda 22 yaşında üniversiteden mezun olmuşlardı çoğu ilk senesinde kazanmıştı öyle arkadaşlarımda var ki adam 27 yaşında açıkögretim yazıp okumaya başladı sonra kpss girdi ve şuan atandı
    istedigin yer olana kazanana dek gir yaşını umursama sen ne sanıyorsun üniversiteyi 17/18 yaşında olanda var 30/35 yaşında olanı da görürsün eskiden 10/15 sene önce olsa evet yadırganıyordu bu yaşa geldin hala okuyor musun derlerdi ama artık sürekli okudugumuz için üniversite biter yükseklisans vs.. takılma böyle şeylere benim dershaneye gittigim zaman sınıfta bir çocuk vardı hem kendi sınava hazırlanıyordu hemde annesi düşün

• 22 yaşımı ortaladım.bir bayan olduğum için bu saatten sonra ne okuluymuş,açıköğretim yaz mis gibi işine de devam et,zaten 2-3 yıl sonra da evlenirsin diyorlar.ben bir işte çalışıyorum şu anda ve bununla beraber sınava hazırlanacağım.mecburum bu şekilde başarmaya.kardeşinle beraber kazanırsın artık,kendinden küçüklerle okursun..vs vs daha pek çok şey dediler.halaa da diyorlar bıkmadan usanmadan.olsun.benim bir dersane hocam vardı ve hayatından memnun değildi,29 yaşındaydı,evliydi ve istediği bölümü okuyamamıştı.bizimle beraber o da sınava hazırlandı ve iki yıl evvel hacettepe türk dili ve edebiyatı'nı kazandı.şimdi okuyor...
  • 22'yim çalışıyorum. Askerlik için hem de eğlence için 2. öğretim kovalıyorum
  • 22 yaşındayım kayıt olmaya gidiyorum.forumda 25 yaşında 1. sınıf tıp öğrencisi var fazla takmayın yaşa
  • 25 yaşındayım. Yarın ikinci üniversitemi okumak için ODTÜ'ye kayıt yaptıracağım. Yaş sorun olmaz.
  • ben 18 yaşında girdim üniversiteye şuan 20 yaşındayım 2. sınıftayım bu sene tekrar giricem sınava kendi okulumdan daha iyi bir yer gelirse eğer bırakıp oraya gitmeyi düşünüyorum. hiç birşey için geç değil.
  • Üniversite sınavını 17 yaşımda kazanmıştım. 2 yıl okuduktan sonra başka bir okula kayıt yaptırmak için kaydımı sildirdim. Bu yıl okulda gördüklerimden sonra hiç bir yaş çok geç gelmiyor bana. 3 yıl ÖSS, 2 yıl da hazırlık tecrübesi olan bir arkadaşım bile vardı.
  • 1-2 sene erken gidip istemediğin yerde okuyacağına 5 sene sonra hayalindeki bölüme gidersen senin için daha faydalı olur:)
  • ben 24 yaşındayım normal lise terkim iş hayatına atıldım başarılı olamadım tam ''lan ben bi işe yaramıyorum'' derken açık liseye yazıldım 1 hafta sonra mezunum gelen seneyede YGS ye hazırlanıp 2 yıllık okuycam okumak için hiç geç değil herkesin lafına aldırma kendin ne istiyorsan öyle yaşa
  • 23 yaşındayım evliyim.şuan okudugum bölümden memnun değilim.bırakıp başka bir bölüm okuyacagım.yaşın hiç önemi yok.ilerleyen yaşlarda ah keşke bir deneseydim dersin ben 20 yaşındayken girecektim tekrar sınava.vazgeçtim keşke geçmeseydim şimdiye 2 yılı bitecekti.okumanın yaşı yoktur.önünüzdeki 4 sene okusanızda geçecek okumasanızda geçecek.o yüzden en verimli şekilde değerlendirin yılllarınızı.imkanlarınız ölçüsünde elbette
  • abi şimdi öyle bir konu ki ben şimdi bu sene tekrar hazırlanıyorum kazanıcam gidicem diyelim sorucaklar nereden nasıl die pdr bıraktım geldim dicem +24 ler orda tekme dokat dovecek beni
  • Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 21 yaş çok geç üniversite için,bence gitmeyin onun yerine askere gidin ondan sonrada sürünün.Hayret bişey arkadaş böyle konumu açılır ya geç desek gitmicekmisin acaba?
  • 32 yasindayim 33 yasimda tekrar baslamayi dusunuyordum 4. Universiteye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abimin sınıfında 45 yaşında öğrenci varmış
  • 22 yaşındayım, sevmediğim bölümde 3 sene geçirdikten sonra olmayacağına karar verip tekrar hazırlandım, iyi ki de yapmışım : )
  • quote:

Orijinalden alıntı: freeday

arklar anadolu lisesi mezunuyum bu sene 2.deniyişimdi ama gitmiyecem puanım kırılmış halde ii bi yer kazanabilirmiyim yada 1 sene daha mı beklemeliyim bide yurtdışı nasıl alternatif olur?

''Sakarya Üniversitesi'nin 2012-2013 eğitim öğretim dönemi mezuniyet töreninde en dikkat çeken ismi 60 yaşındaki Hasan Olgun isimli öğrenci oldu.
    Sakarya Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Çeviri Bilimleri Bölümü ile 4. üniversitesini bitiren Olgun, bundan sonra Hukuk Fakültesi'nde okumayı hedefliyor.
    Genç mezunlarla da sohbet eden Olgun, kendisini 60 yaşında ihtiyar delikanlı olarak nitelendirerek, gençlerin kendisini örnek almasını istedi.''

Okumanın yaşı yoktur.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.