istanbulda yaşıyorum. her gün yürüyüşe çıkıyorum. gündüz boş vaktim var. hiç bir şey gelmedi başıma.. |
20.07.24 Köpek Saldırısına Uğramam Kısırlaştırma Yeterli Değildir (9. sayfa)
-
-
Onca yıldır arabalarla iç içeyim, yollarda devamlı gezerim, karşıdan karşıya geçerim şu araba çarpma, olayını bir ben yaşamadım.
Bazıları it diye kafayı sıyırmışlar. Acilen tedaviye ihtiyaçları var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bulunduğumuz bölgede 4-5 tane köpek var, iş yerleri var köpekler bizi tanıdığı bazen besleme yaptığımız halde bazen saldırıyor. Çevrede hep gruplaşıyorlar. 50-100 metre ötedeki otobüs durağına gönderemedim elemanı korkusundan özellikle akşama doğru. Bir yürüyüşe çıksam desen kaç farklı köpek çetesiyle karşılaşırım. Kendi yerleşkemizde bile yürümüyorum artık. Sürekli tedirgin olmak hoş değil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ya da, Türk Silah Sanayiimizin kaliteli tabancalarından biri olan Sarsılmaz Sar9'un Airsoft (oyuncak) versiyonunu alın, sonuçta oyuncak olduğu için suç değil gerçeğinin birebir kopyası olsa da. Attığı boncuk baya hızlı gidiyor, köpek yaralanmaz ama kaçacak kadar canı yanar yani.
Köpeklerin tehdit unsuru olduğu bir bölgede yaşıyorsanız iyi çözüm. Ama okula falan sokamazsınız, yani anca biraz dolaşayım dediğiniz durumlarda işe yarar herhangi bir kuruma girilmez.
-
Kazaya ilk müdahaleyi sokak itleri yapmış. Ne kadar fazla olduklarını varın siz anlayın artık.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X