Şimdi Ara

20.000TL Sistem Toplama (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
1
Favori
1.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Besler hocam, kesin garantili😃

Ama msi, corsair gibi kendi üretimini yapmayan firmalar yerine fsp, silverstone seasonic hiç olmuyorsa en azından high power gibi markalar yok mu aldığınız yerde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    refarans olumlu alışveriş:@salom(xbox360 ps3 takasladım) @corvus_corvusan(dreamcast,xbox,gba-pc takasladım)@aftermath666(xbox360 aldım) @free-4(psp aldım) @cahitdikici(ps2-nintendo ds takasladım,ps1 sattım)@ilkbilir(xbox aldım,oyun aldım,god of war3-uncharted takasladım)@ fred78(birçok alışveriş)@yurt(psp sattım)@SonyPSP(dsLite sattım) @timefreezer(gamecube sattım)@recepyarmali(ps3 oyunları sattım)@mehmetazz(5800 sattım)@nuribaras(blu-ray film sattım(2012)@bestnewyorker(ps2 sattım)@berkem89(IpodTouch sattım)@m.kutsal(xbox360 sattım),@Nosferatu`(ps3 sattım)ve birçok unuttuğum alışveriş...
  • B550 çıktıktan sonra X570'lerin bir anlamı kalmadı. Fazladan para vermeyin. Kasa montaj dahil 10340 tl.

https://www.sinerji.gen.tr/Pc-Toplama

Bu fiyat peşin alacaksanız böyle. Taksitle alırsan vade biniyor.

• FSP 750W Hydro G Pro 80+ Gold Tam Modüler Güç Kaynağı Bu varmış ama Msi'a göre bayağı tuzlu. Değer derseniz alabilirim bütçem baya açıldı çünkü. Bir de şu söylediğiniz anakarta bakacağım asus olan. Msi fena değil dediğiniz için bir vazgeçtim gibi ondan ^^

refarans olumlu alışveriş:@salom(xbox360 ps3 takasladım) @corvus_corvusan(dreamcast,xbox,gba-pc takasladım)@aftermath666(xbox360 aldım) @free-4(psp aldım) @cahitdikici(ps2-nintendo ds takasladım,ps1 sattım)@ilkbilir(xbox aldım,oyun aldım,god of war3-uncharted takasladım)@ fred78(birçok alışveriş)@yurt(psp sattım)@SonyPSP(dsLite sattım) @timefreezer(gamecube sattım)@recepyarmali(ps3 oyunları sattım)@mehmetazz(5800 sattım)@nuribaras(blu-ray film sattım(2012)@bestnewyorker(ps2 sattım)@berkem89(IpodTouch sattım)@m.kutsal(xbox360 sattım),@Nosferatu`(ps3 sattım)ve birçok unuttuğum alışveriş...
  • Standartın altında fan büyüklüğü olduğu için çekindim bundan doğrusu.

Sorun olmaz hocam. İlk attığınız modeli kullanıyorum şu an, ölüm sessizliğinde çalışıyor. Sorun olacak olsaydı yapmazdı fsp:)

Bu arada sitesinden double check yaptım fan 120mm. Standart yani küçük falan değil, tipine bakmayın.

https://www.sinerji.gen.tr/asus-tuf-gaming-x570-plus-4400mhz-oc-rgb-m2-am4-atx-anakart-p-30514

Anakart da bu, yalnız fiyatların geneli pahalı daha ucuza satan yerler var. Parça parça alıp ücret karşılığı birine toplatma imkanı varsa hem atıyorum psu için vs seçenek çoğalır hem de totalde en az 1k üstü kar edersiniz gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cobainn -- 16 Temmuz 2021; 2:21:18 >

• Çok teşekkür ederim yardımınız için. Kasa önündeki 2 eksik fan boşluğuna 120mm 2 fan alıp sistemi alıyorum. Tekrar teşekkür ederim tüm günün sonunda nihayet bir yere gelebildim ^^

Hocam son olarak magın 240ı ile 360ı arasında 200 lira var onu kesinlikle 360 alın.

Gayet güzel bir sistem oldu.

• Aaa doğru bu çok mantıklı olur. Bende 14k bütçeyi nasıl tamamlayayım diye bakıyordum soğutma konusuna sağ olun  

Rica ederim.

Dediğim gibi, piyasadan farklı sitelerden parçalar daha uyguna yada Alternatifli olarak bulunabiliyor. Ancak bu siteden özellikle ve tek yerden alma isteğinize yönelikti tavsiyelerim. Genel olarak gayet güzel oldu bence. Hayırlı olsun şimdiden.

• Teşekkür ederim hocam var olun  

Merhabalar;

Etikette sorun olmuş sanırım ondan kaynaklı bana bildirim gelmedi.

Son olarak ne yaptınız? Biraz yorumlara baktım.

3070 ve 3080 için 750W 80+ Gold psu rahatlıkla işinizi görecektir.

Ben 6900xt için 750W 80+Gold psu kullanıyorum şuan.

İmzamdan sistemi görebilirsiniz.

Profilimde resimleri mevcut sistemimim.

PSU için En az B tier bir ürün almaya özen gösterin.

Aşağıdaki liste size yol gösterecektir. Hangisi bütçenize uyuyorsa onu alırsınız.

High Power, FPS, Corsair (Bazı Modeller), Thermaltake ( bazı modeller) bunlar ülkemizde rahatlıkla bulunabiliyor.

Diğer markalara bakmasanız da olur.

Sisteminizi her zaman F/P oranına göre hesaplayın. Verdiğiniz her kuruşun karşılığını almayacaksanız o ürün ne kadar kaliteli olursa olsun almayın.

İlk dediğim gibi tekrarlamakta fayda var, SSD ve HDD için bir düşünün, ben sistem için Sandiks 1 TB Nvme kullanıyorum gayet memnunum. Sizin seçtiğiniz ürünlerin fiyatlar çok yüksek o fiyatlara değmez ne yazık ki; HDD depolama ve oyun konusunda yine sizi yarı yolda bırakmayacaktır. SSD de sistem kurulu olduğu için HDD de bile yüklü olsa oyun, HDD performansından daha fazla performans elde edeceksiniz.

Ram konusunda yine tekrarlayayım 2x8 3200(3600 Mhz olursa daha iyi olur) alıp sonrasında 2x8 daha ekleyebilir, yada komple satıp 2x16 dual kit alabilirsiniz. Öncelikle İşlemci Anakart bütçe ayırmak daha mantıklı olacaktır.

PSU konusunda özellikle tekrar ediyorum PSU çok önemli bir parçadır bilgisayar için, Ferrari alıp LPG taktırmaya benzer kalitesiz bir psu almanız, hem sizi üzer hemde diğer bileşenlere zarar vermenize sebep olabilir.

Kart modeli fark etmeksizin Termal Bakım ve Ekran Kartı bakımı yapılır. Sorunlu kartların kontrolü yapılır ve çözüm önerisi sunulabilir. Gerekli durumlar için PM atabilirsiniz.

Kullandığım ürünler için soruları PM üzerinden sorabilirsiniz.

CPU: Ryzen 9 5900x | PCB: X570 Tomahawk Wifi | GPU: EVGA FTW3 ULTRA RTX 3090 | RAM: Patriot Viper Steel 4x8GB 3200 MHz (OC 3600 CL16 ) | SSD: SanDisk Ultra M.2 1TB NVMe 3D | HDD: Henüz karar verilemedi | CPU Cooler: Arctic LIQUID FREEZER II 420 mm A-RGB | Case: Phanteks P500A D-RGB Mesh | PSU: Corsair HX1500i 80+Platinum | Monitor: MSI Optix G27CQ4 (2K 165Hz)+ Asus VG248QE (144HZ) | Keyboard: A4 TECH X7-G800V | Mouse: Asus GX810/ Msi Clutch GM11 | Headset: SteelSeries Artics 3 | Sound: Lenovo DS 103 Soundbar | Notebook: MSİ GE 60 413XTR/HP Victus 16-D1042NT

• quote:

Orijinalden alıntı: cobainn

Sorun olmaz hocam. İlk attığınız modeli kullanıyorum şu an, ölüm sessizliğinde çalışıyor. Sorun olacak olsaydı yapmazdı fsp:)

Bu arada sitesinden double check yaptım fan 120mm. Standart yani küçük falan değil, tipine bakmayın.

https://www.sinerji.gen.tr/asus-tuf-gaming-x570-plus-4400mhz-oc-rgb-m2-am4-atx-anakart-p-30514

Anakart da bu, yalnız fiyatların geneli pahalı daha ucuza satan yerler var. Parça parça alıp ücret karşılığı birine toplatma imkanı varsa hem atıyorum psu için vs seçenek çoğalır hem de totalde en az 1k üstü kar edersiniz gibi.

Anakart olarak bu modeli tavsiye ederim.

www.vatanbilgisayar.com
    MSI MPG X570 GAMING EDGE WIFI AM4 AMD Ryzen™DDR4 4400MHz(OC) M.2 USB 3.2 Anakart - Vatan Bilgisayar
    https://www.vatanbilgisayar.com/msi-mpg-x570-gaming-edge-wifi-am4-amd-ryzen-ddr4-m-2-usb-3-1-anakart.html

• Ekran kartı fiyatları düşmeye başladı.

https://www.hepsiburada.com/msi-vga-geforce-rtx-3060-gaming-x-oc-12gb-192bit-gddr6-pci-express-x16-ekran-karti-rtx3060-p-HBV00001CJ5II

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.