Şimdi Ara

20.000 YTL YE MULTİJET ALBEA MI YOKSA ASTRA MI MANTIKLI?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    SLM herkese...
    Ya acayip çelişkide kaldım: 20 milyarım var ve bu paraya 2003-2004 Astra veya Dizel 2005 albea oluyor. Bu iki model ve marka arasında çelişkide kaldım.. Bana lütfen yardımcı olun...Hangisini alayım?
    Albea alırsam yakıtı az ama şık bir araba değil...Opel de çok güzel fakat biraz fazla yakıyor ve yedek parçası pahalı...
    Siz ne dersiniz?
    Kestane kebap, acele cevap...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BERCESTE33 -- 15 Aralık 2006; 15:49:10 >

• quote:

Orjinalden alıntı: BERCESTE33

[code][/code]
    SLM herkese...
    Ya acayip çelişkide kaldım: 20 milyarım var ve bu paraya 2003-2004 Astra veya Dizel 2005 albea oluyor. Bu iki model ve marka arasında çelişkide kaldım.. Bana lütfen yardımcı olun...Hangisini alayım?
    Albea alırsam yakıtı az ama şık bir araba değil...Opel de çok güzel fakat biraz fazla yakıyor ve yedek parçası pahalı...
    Siz ne dersiniz?
    Kestane kebap, acele cevap...

bak arkadaş bir albea kullanıcısı olarak öncelikle sana şunu söyleyeyim.Albea hiç de şık olmayan bir araç değil.Astrayla kıyaslamamızı söylüyorsun ama astra ve albea aynı sınıfın araçları değil tut ki albea multijetle astra classic hiç kıyaslanmaz.Belki bize sorabileceğin dış görünüşleridir.Onu da kendi yorumunda belirtmişsin."ŞIK DEĞİL" diye.O yüzden farklı konseptteki araçları kıyaslatma.

• ikiside evladiyelik olur ikinci eli iyi bir araba al...
  • dostum o paraya git bi fiat stilo al bide sıralı sistem lpg taktır benzin performansını düşük yakıtta yaşa. ayrıca stilo çok şık bir araba bence yanlız sky window olanlardan al... muhteşem bi görüntüsü var
  • quote:

Orjinalden alıntı: smyrna_35

dostum o paraya git bi fiat stilo al bide sıralı sistem lpg taktır benzin performansını düşük yakıtta yaşa. ayrıca stilo çok şık bir araba bence yanlız sky window olanlardan al... muhteşem bi görüntüsü var

ewt bencedee stiloo!!
  • kardeş sen boşwer astrayı felan opel cok yakar çek altına bi multijet ataklıkta benzinliyle farkı yok yakıt desen çok az albea al derim
  • albea
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.