Şimdi Ara

20.000-TL'ye kadar otomatik hb araç aranıyor,bulana yemek ısmarlanır:) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
213
Cevap
8
Favori
7.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Galericilerin üste ne kadar fiyat koyduklarını buyrun görün:)

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-sitenin-en-ucuzu-baska-yokkk-otomatik-trend-172485071/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-elit-otomotiv-den-otomatik-207-172525883/detay

Muhtemelen 24500 fiyatlı arabayı 23-23 bucuğa kapattılar,akıllarınca 26.900e satacaklar,canım abim sana en son 26 olur diye de ayak yaparlar bir de

• akiran A kullanıcısına yanıt
    Hocam ilanı bende göremedim. Favorilerinize eklediyseniz, ilan yayından kalksa bile ilan gözüküyor iletişime bi geçin sonra haber verin. Gidip bakalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yok malesef favorilerimde yoktu.
  • Ankara'dakini kaçırdım buna niyetlendim. Biraz pazarlık yaptım 26500'e inecek gibi. Ne dersiniz arkadaşlar alınır mı?
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-otomatik-hatasiz%2Cbeyaz%2Cfull-plusfull-77000-km-de-punto-fire-dynamic-171031765/detay
  • quote:

Orijinalden alıntı: akiran

Ankara'dakini kaçırdım buna niyetlendim. Biraz pazarlık yaptım 26500'e inecek gibi. Ne dersiniz arkadaşlar alınır mı?
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-otomatik-hatasiz%2Cbeyaz%2Cfull-plusfull-77000-km-de-punto-fire-dynamic-171031765/detay

Hocam aklına yattıysa pazarlığa 25ten başla artık nerde koparsa orda el sıkışırsınız

Eğer alırsan punto hakkında detaylı bir inceleme isteriz

• theja kullanıcısına yanıt
    Biz 2005 corsa dizel aldık, darısı size
    Yalnız gaza dokundu mu uçuyo, acemilere göre değil

• quote:

Orijinalden alıntı: zebetosu

Biz 2005 corsa dizel aldık, darısı size
    Yalnız gaza dokundu mu uçuyo, acemilere göre değil

Hocam hayırlı uğurlu olsun, güzel günlerde güle güle kullanın inşallah Kaç km'de araba kaça aldınız?Bir de yarı otomatik muhtemelen,yokuşlarda durumu nasıl kaydırma falan yapıyor mu ayağı gazdan çekince?
  • Bugün ilk arabamı aldım. Aylardır bakıyordum bugüne kısmetmiş.
    İskenderunda yeni kasa dizel vw polo baktım içimize sinmedi.
    2005 model vw polo basicline 74binde 26.300'e anlaştık.
    Araç tertemiz İki yerinde çizikten dolayı boyası var değişen yok.
    Darısı başınıza.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kwsr17

Bugün ilk arabamı aldım. Aylardır bakıyordum bugüne kısmetmiş.
    İskenderunda yeni kasa dizel vw polo baktım içimize sinmedi.
    2005 model vw polo basicline 74binde 26.300'e anlaştık.
    Araç tertemiz İki yerinde çizikten dolayı boyası var değişen yok.
    Darısı başınıza.

Hayırlı olsun hocam dediginiz gibi darısı başımıza inşallah

ALLAH razı olsun, darısı sizlere ve tüm araç bekleyen arkadaşlarımıza inşallah..
    aracımız 97,000 km de, maalesef otomatik bulamadık, ilk sahibinden olunca ve ciddi ciddi temiz bir araç olduğu için bunu kaçırmayalım dedik, daha sonra otomatik bir araç bakarız, yalnız hanım inat etti ben ders almadan sürmem diyor :) işte ben de ufak tefek mahalle arasında takılıyorum, bugün 3 market dolaştık akşama misafir var eksikleri tamamladık,
  • Bugün sabahtan ilk arabamı aldım, Alfa romeo 147 1.6 ts spark prog 2003 model hb 105 beygir 120bin km fıstık yeşili, araçta ufak ufak boylar var, küçük bi kazası var(1700 tl) exprt + motor ustasına soktum motor %90 triger baskı balata yeni degişmiş.
    fiyat 20bin
    Araç bugün kendini hayran bıraktı, 11 yaşında bi araba için çok iyi, araç 4. viteste 150 -160 da giderken hiç birşey hissettirmiyor. Bugün hız ibresinin yanlış gösterdigini falan sandık. Çok memnun kaldık. :)
  • quote:

ALLAH razı olsun, darısı sizlere ve tüm araç bekleyen arkadaşlarımıza inşallah..
    aracımız 97,000 km de, maalesef otomatik bulamadık, ilk sahibinden olunca ve ciddi ciddi temiz bir araç olduğu için bunu kaçırmayalım dedik, daha sonra otomatik bir araç bakarız, yalnız hanım inat etti ben ders almadan sürmem diyor :) işte ben de ufak tefek mahalle arasında takılıyorum, bugün 3 market dolaştık akşama misafir var eksikleri tamamladık,

Valla bizimki ders de aldı ama gene de süremedi Bakalım istediği gibi uygun fiyatlı bir araba alınca sürebilecek mi göreceğiz

• quote:

Orijinalden alıntı: lecnotr

Bugün sabahtan ilk arabamı aldım, Alfa romeo 147 1.6 ts spark prog 2003 model hb 105 beygir 120bin km fıstık yeşili, araçta ufak ufak boylar var, küçük bi kazası var(1700 tl) exprt + motor ustasına soktum motor %90 triger baskı balata yeni degişmiş.
    fiyat 20bin
    Araç bugün kendini hayran bıraktı, 11 yaşında bi araba için çok iyi, araç 4. viteste 150 -160 da giderken hiç birşey hissettirmiyor. Bugün hız ibresinin yanlış gösterdigini falan sandık. Çok memnun kaldık. :)

Dostum hayırlı uğurlu olsun,inşallah hep böyle memnun kalırsınız aracınızdan Alfa Romeolar güzel arabalardır,Alla korusun kazaya belaya karışmadığınız sürece çok masraf çıkartacağını zannetmiyorum

Napacaz bu hanımları biz ;) güya arabayı hanıma aldık ama hergün biz kullanıyoruz,
    yoksa kendime alsam kemikli bi araba alırdım corsa almazdım (mazda 626 gibi)

• quote:

Napacaz bu hanımları biz ;) güya arabayı hanıma aldık ama hergün biz kullanıyoruz,
    yoksa kendime alsam kemikli bi araba alırdım corsa almazdım (mazda 626 gibi)

Aynı durum bende de var. Enteresandır bende kullanıcam bende kullanıcam diye ufak araba aldırırlar, alırsın kullanmazlar..
    Valla bu sefer kendi itediğim gibi alacağım.
  • ReDDerhan kullanıcısına yanıt
    Ben istediğimi alamadım, inşallah size nasip olur, küçük araba küçük araba diye diye aha aldık işte küçük araba ama icraat yok
    Bugün ilk defa yanımda kimse olmadan tek başınamahalle dışına çıktım, biraz heyacanlandım

çıtanızı yükseltirseniz vw golf var otomatik :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qnR -- 1 Ağustos 2014; 23:57:41 >
  • ben de aynı aralıkta bakıyorum.
  • cıvıclere bak yuksek model ıstersen cıvıc cıty lere bak tertemız bulursun sıfır ayarın tutulmadığından ucuza alır ucuza satarsın rahat edersin sıkıntısı olmaz hele bırde tupluyse oooh pasam senden ıyısı yok
  • Tariflerdeki hb otomatiklerden bir tanede bana lazim. Yarin cobancesme ve rami oto pazarlarina gidicem. Insallah orda karsina cikar iyi bisey. Sahibindene de bakiyorum. Opel corsa otomatik 2004 2005 filan bakiyorum ..

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.