Şimdi Ara

20.000 TL İle Yapılabilecek İşler?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
12.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet Arkadaşlar Soru Net 20.000 Tl İle Ne Tür İşler Yapılır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: umay565

Yurt dışından elektronik eşya getir sat örn iphone 5 vs güncel telefonlar

İyi Fikir Aslında,Yazdım Bir Kenara

Evet Arkadaşlar Başka?
  • eğer hemen o parayı katlama gibi bir amacınız yoksa araç kiralama işine girerdim.20 bin lirayı peşinat yaparak 2 tane krediyle araç alırım.araçları alır almaz rent a car firmasıyla anlaşarak kiraya veririm arabaları firmaya.araçların kredisi bitince (2-3 yıl sonra) araçları satarım.ordan gelecek parayıda peşinat yaparak bu sefer 4 araba alırım.böle katlar gider işte.burda ben çok kaba taslak anlattım.detay istersen müsait bir zamanımda pm atarım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: VaramiR

quote:

Orijinalden alıntı: umay565

Yurt dışından elektronik eşya getir sat örn iphone 5 vs güncel telefonlar

İyi Fikir Aslında,Yazdım Bir Kenara

Evet Arkadaşlar Başka?

2000 lira Programlama ve ekonomiş kitabı alıp zengin olabilirsin.
    2000 lira da polisiye-macera-klasik-fantastik-distopik kitaplar
    10 bin faiz
    4 binde kitapta öğrendiklerini uygulama bilgi ve yanında para karı olur 2-3 seneye

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: oNrr

toptancılık yap

Ne Üzerine?

Flugly Pm Atıldı

sonrasında işi büyütebilirsin..tabi bunun ıcın satılcak potansiyel ürün lazım

yoksa boşta 20.000tl var ve onla yatırım mı yapmak istiyorsunuz ?

onu bir açıklayın ona göre yardımcı olmaya çalışim

Orijinalden alıntı: YigitColak

aylık bir gelir var mı ?

Aylık gelirim bana yetecek kadar var.Sadece elimdeki 20bin lirayı değerlendirmek istiyorum

quote:

Orijinalden alıntı: YigitColak

aylık bir gelir var mı ?

Aylık gelirim bana yetecek kadar var.Sadece elimdeki 20bin lirayı değerlendirmek istiyorum

uzaklaştırma almıştım azamadım pardon, şöyle söyleyim nisanda ekonomi köütye gidecek bence at bankaya kalsın donunma ozaman nakite ihtiyat duyarsun. Ozaman bir büfe gibi bir yer aca bilirsin ufak örneğin istanbul leventde plavcizadem diye bir yer var büyük bir tabak plav ustu tavuk ayran tatlı salata 7tl mi ne bunun maksimum masrafı 1tl %700 kazanmış oluyor ora günde 100 satiyordur hesapla kardeşim :)

ancak tüm paranı yatırma 15bin ile açabilirsen aç, kötü bir yere açma orta bir yer olsun kirada kal hemde.

ancak bunu şimdi yapmak şart mı ? değilse biraz bekle fiyatlar düşecek ve insanların nakite ihtiyacı olucak :))

ayrıca paranı katlarsın ilerde, 2 yil sonra şube açarsın veya başka bir yer, ortaklı yapma bana sorarsan ve 2 sene sonra devredebilirsin adam sana para öder oturduğun yerden para gibi olur ^^

en mantıklısı bu hemde çocuğun varsa falan iyi birşeyler çıkar ortaya yardımcı olabilir / okul masfafını karşılar vs vs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YigitColak -- 13 Aralık 2012; 19:16:51 >

• Pilavcı Fena Fikir Gibi Durmuyor Fakat Dediğin Gibi Her Bir Yemeğin Ona 1 Liraya Patladığını Sanmam.Sadece Pilav Tavuk Değil ki Ayran,Salata,Tatlıda Var Diyorsun ama Yinede Güzel İş.
    Nisanda Ekonomi Niye Kötüleşicek Onu Anlayamadım?

Pilavcı Fena Fikir Gibi Durmuyor Fakat Dediğin Gibi Her Bir Yemeğin Ona 1 Liraya Patladığını Sanmam.Sadece Pilav Tavuk Değil ki Ayran,Salata,Tatlıda Var Diyorsun ama Yinede Güzel İş.
    Nisanda Ekonomi Niye Kötüleşicek Onu Anlayamadım?

1,50 maksimum

orda en fazla ayran onuda zaten anlaşma ile aliyor normalde 2 veya 3 tl ise adan 1tl bile vermeden aliyor tanesini

salata ise küçük bir kabın içinde sos falan yok anda masraf 0,25 tl bile yok

tatlı şeker fare küçük 2 adet gene o kabın içinde geliyor bir yerle anlaşmış normal fiyatın yarısından daha aza aliyor

pilav ise gene birşey değil en ucuz marka pilav aliyor

uzerinde az tavuk oluyor onun masrafı ayran kadar bile yok

kisaca sen yapmak istesen evde daha fazla ödersin (toplamda) ve uğraşmak lazım pişirmekle falan adam sana 7 TL ye hazır veriyor dediğim gibi en fazla %700 kar en az %600'dur benden sana söylemesi.

iyice araştırmalısın ama !!! sadece bir kişiye güvenme ben eminim böyle olduğuna ama araştır her zaman araştır herkese sormalısın eksik birşey söylerim vs vs

ve herzaman tüm parayı yatırmak iyi değildir en az ne kadara yapabiliyorsan öyle yap ama her zaman belli bir kalitede tut (tutabildiğin en yuksek kalıtede hepsini harcamadan) tabi bu kadar az para ile ne kadar kar edersin bilemem ama

bu arada bana yazarken alıntı yapıp yaz yoksa görmem mesajı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YigitColak -- 31 Ocak 2013; 22:20:41 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.