Şimdi Ara

20.000-25.000 arası araç..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 20.000-25.000 arası 2. el araç bakıyorum.. Ben, eşim, beş yaşında bir oğlum ve yeni doğacak bir kızım olacak.. Ben pek anlamam Fiat punto,, seat cordoba,, megane 2 (gerçi bu fiyat aralığında zor),, satması kolay olursa iyi olur.,, beni üzmeyecek bir araç istiyorum.. Yardımcı olursanız sevinirim.. Dizel tercihimdir (nedenini bilmiyorum) ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kia rio:dizeli bulunabilir

Fiat stilo:lpg uyumlu

Fiat marea:lpg uyumlu

Hyundai accent era :dizeli bulunabilir

Fiatlarin ikinci eli yavastir ama konforlular

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TIME -- 31 Ağustos 2017; 12:19:59 >
  • Seat İbiza ya da Cordoba 1.4 tdi.lere bak.

• Logan Mcv
  • 25.000'e kadar uzun dönem araba aradım ama bulamadım; en son tek kapı bir araç aldım, o da size uymaz. Size önerim, o aralıkta temizini bulacağınız araç almanız olur. Yani iyi aracın dökük olanını değil, orta halli bir aracın iyisini alın. Tavsiyem Marea olabilir, Megane 1 olabilir. O paraya alacağınız dizelden pek hayır gelmez açıkçası, benzin+lpg kombinasyonuna odaklanın.
  • O paraya Punto bulunabilir.Accent Era imkansız.Megane 2 de imkansız.Belki Fiesta olabilir o da belki.Dacia Loganlara bakın.Olmazsa 1.5 dCI Symboller iş görür ama güvensizdir.Sizin yerinizde olsam o paraya dizel araç bakmazdım.Ocağınıza incir ağacı da dikebilir.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mitsubishi-2006-model-mitsubishi-colt-1.5-dizel-temiz-uygunnn-470861641/detay

Mitsubishi Colt 1.5 DI-D(Dizel motor) bu paralara dizeli zor ama LPG'li olanlardan bulabilirsiniz.Attığım link dizel motor.

Kısacası bana kalırsa dizel almayın.Pişman da olursunuz masrafa da düşersiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aytürk

25.000'e kadar uzun dönem araba aradım ama bulamadım; en son tek kapı bir araç aldım, o da size uymaz. Size önerim, o aralıkta temizini bulacağınız araç almanız olur. Yani iyi aracın dökük olanını değil, orta halli bir aracın iyisini alın. Tavsiyem Marea olabilir, Megane 1 olabilir. O paraya alacağınız dizelden pek hayır gelmez açıkçası, benzin+lpg kombinasyonuna odaklanın.

Bence de dizel kullanan zaten temiz bırakmıyor bir de dudak uçuklatan fiyat çekiyor.O paraya Megane I,Focus I bulunur da binilir de.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.000.000 TL Araç önerisi
    3 hafta önce açıldı
    900.000-1.000.000 Araç Tavsiye
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: teneke1236737

quote:

25.000'e kadar uzun dönem araba aradım ama bulamadım; en son tek kapı bir araç aldım, o da size uymaz. Size önerim, o aralıkta temizini bulacağınız araç almanız olur. Yani iyi aracın dökük olanını değil, orta halli bir aracın iyisini alın. Tavsiyem Marea olabilir, Megane 1 olabilir. O paraya alacağınız dizelden pek hayır gelmez açıkçası, benzin+lpg kombinasyonuna odaklanın.

Bence de dizel kullanan zaten temiz bırakmıyor bir de dudak uçuklatan fiyat çekiyor.O paraya Megane I,Focus I bulunur da binilir de.

Focus 1'in temizi bulunmuyor. Piyasalar delirmiş.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: teneke1236737

quote:

Focus 1'in temizi bulunmuyor. Piyasalar delirmiş.

Maalesef öyle.

• Arkadaşlar çok teşekkür.. Anladığım kadarı o fiyat aralığında dizel almamam..

• Olabilir tabiki.. Temiz araç.. Honda jazz düşünüyordum bir ara ama 28.000 den aşağı bulamadım..

• quote:

Orijinalden alıntı: giresun_lu_1981

Olabilir tabiki.. Temiz araç.. Honda jazz düşünüyordum bir ara ama 28.000 den aşağı bulamadım..

Ağır hasarlı otomatik vites 65000 km de 2011 Honda Jazz' ı arkadaşa bayramın hemen öncesinde 33.000 liraya aldırdım, çok memnun.

İlanı beraber incelemiştik daha arkadaş satıcıyı aramadan ilanda verilen hasar detayından ağır hasar kaydının ciddi birşey olmadığını yorumlamıştım.

Arkadaş telefonla bilgi aldığında tam da tahmin ettiğim gibi aracın ölümcül olmayan şasi hasarının şişirilip ağır hasar olarak kayıtlara geçtiği ortaya çıkınca arkadaş satın aldı.

• o fiyatta dizel hayır etmez tavsiyem mareadır
  • Skoda fabia düşünürseniz aşağıda ki konuda araba hakkında bilgiler mevcut.

https://forum.donanimhaber.com/aracimi-satacagim-sizce-ederi-nedir-ilanim-hakkinda-yorum-yapar-misiniz--128618033#128618033
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.