Şimdi Ara

2 yıllık üni için şehir (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
1
Favori
842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 2 yıllık okul için şehir dışında okunmaz paraya yazık ailene yazık. Sırf 2 senelik sözde sefa için o kadar para harcanmaz. Emin ol orada daha çok zorlanıcaksın ayrıca 2 yıllığa değmez. Gel 2 yıllığını izmitte oku. Bende şuan kullarda okuyorum bitmesi gerekiyodu ama 4-5 ders yüzünden 1 sene daha uzadı. Okuldan memnunmusun dersen en rezalet okullardan biri. 2 otobüsle gidip geliyorum. Benim için tek iyi yanı lisedeki sınıfın yarısı yükseokulda da benimde aynı sınıftaydı. Birde şu Kocaeli Üniversitesinin Bologna süreci olmasaydı daha iyi olcaktı en azından mezun olmuş olacaktım.

Aslında haklısın sırf şu bologna süreci için bile başka şehirde okunur. 65 geçme notu, bütünleme yok, yaz okulu yok seneye veriyorsun dersleri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

2 yıllık okul için şehir dışında okunmaz paraya yazık ailene yazık. Sırf 2 senelik sözde sefa için o kadar para harcanmaz. Emin ol orada daha çok zorlanıcaksın ayrıca 2 yıllığa değmez. Gel 2 yıllığını izmitte oku. Bende şuan kullarda okuyorum bitmesi gerekiyodu ama 4-5 ders yüzünden 1 sene daha uzadı. Okuldan memnunmusun dersen en rezalet okullardan biri. 2 otobüsle gidip geliyorum. Benim için tek iyi yanı lisedeki sınıfın yarısı yükseokulda da benimde aynı sınıftaydı. Birde şu Kocaeli Üniversitesinin Bologna süreci olmasaydı daha iyi olcaktı en azından mezun olmuş olacaktım.

Aslında haklısın sırf şu bologna süreci için bile başka şehirde okunur. 65 geçme notu, bütünleme yok, yaz okulu yok seneye veriyorsun dersleri.

Akdeniz üniversitesinde 2 yıllık okuyorum. Bende şehir dışından geldim. Okul 2 yıllık bile olsa sen bir şeyler öğrenmen gerekiyor öncelikle. Antalya olduğu için eğlenelim , discolarda sabahlayalım diyenler çok oluyor. Sınıf 7. 'si veya 8.'siyim 4 yıllığa geçmeyi düşünüyorum. Okul başlayınca çalışmayı düşünüyorum sınavlara. Takıldığım grupta sınıfta ilk 10 içerisinde. Doğuda 4 yıllık tutuyordu gitmedim 4 yıllık olduğu için pişman oldum ama 5 senedir zaten doğudaydım artık sıkılmıştım.

Bizim okulda;

Geçme notu 70

Vize %30
    Final %55
    Ödev %10
    Seminer %5 'i alınıyor.

Yaz okulu var ama bütler geldi gelecek sene olur mu bilinmez.

• quote:

2 yıllık okul için şehir dışında okunmaz paraya yazık ailene yazık. Sırf 2 senelik sözde sefa için o kadar para harcanmaz. Emin ol orada daha çok zorlanıcaksın ayrıca 2 yıllığa değmez. Gel 2 yıllığını izmitte oku. Bende şuan kullarda okuyorum bitmesi gerekiyodu ama 4-5 ders yüzünden 1 sene daha uzadı. Okuldan memnunmusun dersen en rezalet okullardan biri. 2 otobüsle gidip geliyorum. Benim için tek iyi yanı lisedeki sınıfın yarısı yükseokulda da benimde aynı sınıftaydı. Birde şu Kocaeli Üniversitesinin Bologna süreci olmasaydı daha iyi olcaktı en azından mezun olmuş olacaktım.

kardeşim bende senin gibiyim b*k gibi bir yer kullar ya .Bende 2 otobüs değiştirerek gidebilrm ancak okula. sabahın 6 sında falan kalkmam lazım.kampüsde yok .ben yazıcam egeyi ya egenin eğitimi de daha iyidir herhalde.
    büyük ihtimalle bircok arkadaşım oraya gider zaten yine aynı kafayla sanki lisedeki gib okursak bizden bi b*k olmz .

• up
  • quote:

Orijinalden alıntı: Just_Savagery

valla kardeşim gidiceğin ilçeyi iyi seç,bazı myo lar dagın basındadır bilesin iyice araştır.bende 2 senelik yazcam puan ile o yüzden 1 haftamı ona verdim.

2 yıllık için şehir dısı olur mu ?

2 yıllık okuyacaksan eğer kesinlikle 4 e yükselteceksen git yoksa dedikleri gibi gerek yok okumaya.Etraftan olan lafları dinleme ama lafın özü saf gibi gidip 2 seneyi odun gibi geçirirsen kendin gelişmezsin o yüzden calışcaksan git 2 yıllığa.2 senelik için sehir dısı olur mu diyenleride takma salla,senin hayatın karısamaz kimse.

Git yaşa hayatını sefilliğinide çek boşversene ha 2 okumusun ha 4.Nice 4 seneler görüyorum eli boşta 2 seneliklerin neyi eksik onlarda eli boş gezsin. :)

kardeşim ona cok dikkat ediyorum ege myo ege kampüsünün içinde

• quote:

BOLOGNA SÜRECİ NE OLUYOR ANLATSANA BİR

• up
  • quote:

Orijinalden alıntı: Traue

quote:

quote:

19 yaşındayım bende iki kez girdim sınava yine 2 yıllık gözüktü ege üni düşünüyorum bende diğer sorum ise 2 yıllık bittikten sonra tekrar sınava hazırlanıp 4 yıllığa gitmeyi düşünüyorum ama 22 yaşında 4 yıllığa başlamak sorun olur mu onu düşünüyorum

30unda okuyan var arkadaşım su yaşı sorun etmeyin aksine yetişkin başlarsanız daha iyi olur merak etmeyin her türlü avantajınız var.

Bende öyle düşünüyorum zaten 2 yıllığa sınavsız geçiş yaptığım için ek puanda düşmüyor , 4 yıllık yine olmazsa dgs oda olmazsa açıköğretim 3 ten devam ederim 2 yıllığı bitirmek her türlü avantaj sağlayacak gibi

18 yaşındayım ilk hakkımda 2 yıl okuyacağım sonrasında 4 yıl sorun olmaz hocam merak etme yaşla alakası olmaz sorun etme okumana bka

• quote:

Orijinalden alıntı: Nick Rey

quote:

quote:

quote:

19 yaşındayım bende iki kez girdim sınava yine 2 yıllık gözüktü ege üni düşünüyorum bende diğer sorum ise 2 yıllık bittikten sonra tekrar sınava hazırlanıp 4 yıllığa gitmeyi düşünüyorum ama 22 yaşında 4 yıllığa başlamak sorun olur mu onu düşünüyorum

30unda okuyan var arkadaşım su yaşı sorun etmeyin aksine yetişkin başlarsanız daha iyi olur merak etmeyin her türlü avantajınız var.

Bende öyle düşünüyorum zaten 2 yıllığa sınavsız geçiş yaptığım için ek puanda düşmüyor , 4 yıllık yine olmazsa dgs oda olmazsa açıköğretim 3 ten devam ederim 2 yıllığı bitirmek her türlü avantaj sağlayacak gibi

18 yaşındayım ilk hakkımda 2 yıl okuyacağım sonrasında 4 yıl sorun olmaz hocam merak etme yaşla alakası olmaz sorun etme okumana bka

kardeş nerde liseyi okudun direk geçişmi yapıcaksın. ve ege cıkacakmı bende anadolu mesleği bitirdim kocaelide oturuyorm egeyi yazdım ckarmı acaba ege direk geçiş hakkımı kullancam.

• şehir değiştirmeye değmez hazırlan bi sene daha leride ararsın bu sözümü not al bi kenara
  • okuyacagın bölüme göre değişir,artık 2 yıllık sayısal bölümlerin iş bulma potansiyeli çogu 4 yıllıktan daha iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: themost94

quote:

Orijinalden alıntı: Nick Rey

quote:

quote:

quote:

kardeş nerde liseyi okudun direk geçişmi yapıcaksın. ve ege cıkacakmı bende anadolu mesleği bitirdim kocaelide oturuyorm egeyi yazdım ckarmı acaba ege direk geçiş hakkımı kullancam.

anadolu meslek benimde egeyi düşünüyorum bende şans artık

• quote:

Orijinalden alıntı: Hell's Angel's

okuyacagın bölüme göre değişir,artık 2 yıllık sayısal bölümlerin iş bulma potansiyeli çogu 4 yıllıktan daha iyi

tabikide ya bir fabrikaya örnek vericek olursak 2 tane mühendis 10 tane teknik eleman alıyorlar .Sence hangisi daha cabuk iş bulur ?
  • up
  • up
  • quote:

Arkadaşlar 2 yıllık üni için şehir değiştirmeye değermi dünyanın masrafı.ben izmitte oturuyorum oturdugum yerdede bölümüm var fakat eğitim vasat bütün apaçiler orda.Bende ege ünisine gidiym diyorm hem ortam görürüm hemde eğitimi daha iyidir.hemde ege üniversitesinin kampüsün içinde diğer arkadaşlar bol bol vakit geçirilir kampüste . sizce ne yapmalıyım.

gel tabi üniversitede güzel izmirde güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blue_Knight

quote:

Arkadaşlar 2 yıllık üni için şehir değiştirmeye değermi dünyanın masrafı.ben izmitte oturuyorum oturdugum yerdede bölümüm var fakat eğitim vasat bütün apaçiler orda.Bende ege ünisine gidiym diyorm hem ortam görürüm hemde eğitimi daha iyidir.hemde ege üniversitesinin kampüsün içinde diğer arkadaşlar bol bol vakit geçirilir kampüste . sizce ne yapmalıyım.

gel tabi üniversitede güzel izmirde güzel

inş direk geçişle gidebilriz
  • quote:

kardeş 18 senedir izmitteyim.bence sen okulunu fazla sevmişin kocaeli ünisine arada bir ugrarrım arkadaşlara bakarım.Sınfları o kdar güzel deil. abartlıck birşey yok sınfılarda normel sınıf .kampüsle üni arası 500 metre falandır.Tabi ben en üst tarafı söylüyorum sanırım b kapıdan girerken.Kampüsüne kötü demedik ama küçük kapmüs bence .

diğer üniversiteleri görmediğin için tabi böyle konuşuyorsun. Kocaeli üni. kampüsü Türkiye de bulabileceğin iyi seviyede ki sayılı kampüslerden biri her türlü imkan mevcut ve binalar yepyeni kaç tane devlet üniversitesinde var bu imkan. ayrıca bayındırlık bölgesinde kalırsan okula 5 dk da gidebiliyorsun. merkezde 20-25 dk sürüyor ki istanbulda en kısa mesafe bu kadar sürüyor. bir yere gitmek istesen istanbulda nerden baksan en az 1 saat gidiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Private -- 31 Temmuz 2012; 3:06:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Private

quote:

kardeş 18 senedir izmitteyim.bence sen okulunu fazla sevmişin kocaeli ünisine arada bir ugrarrım arkadaşlara bakarım.Sınfları o kdar güzel deil. abartlıck birşey yok sınfılarda normel sınıf .kampüsle üni arası 500 metre falandır.Tabi ben en üst tarafı söylüyorum sanırım b kapıdan girerken.Kampüsüne kötü demedik ama küçük kapmüs bence .

diğer üniversiteleri görmediğin için tabi böyle konuşuyorsun. Kocaeli üni. kampüsü Türkiye de bulabileceğin iyi seviyede ki sayılı kampüslerden biri her türlü imkan mevcut ve binalar yepyeni kaç tane devlet üniversitesinde var bu imkan. ayrıca bayındırlık bölgesinde kalırsan okula 5 dk da gidebiliyorsun. merkezde 20-25 dk sürüyor ki istanbulda en kısa mesafe bu kadar sürüyor. bir yere gitmek istesen istanbulda nerden baksan en az 1 saat gidiş.

haklısını başkna üni görmedigim olabilir bana kampüsü küçük geldi.Bizim liseyle nerdeyse aynı bizim liseden biraz daha büyük.binaları yeni zaten yeni yapıldı üni.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.