Şimdi Ara

2 yıllık tercih yapsam puanım kırılır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ygs-3 310
    ygs-4 300

ts-1 250
    ts-2 262

gibi puanlar aldım. 3. kez hazırlanmayı düşünüyordum fakat evdekiler git artık 2 yıllık olmadı gittiğin yerde hazırlanır tekrar girersin depresyona girdin iyice 4 duvarın içinde diye üstüme gelmeye başladılar..

Ben şimdi kafama göre sadece gitmek amaçlı (büyük ihtimal İzmir) bölüm yazsam sonra gittiğim yerde çalışıp girsem puanım gidiyor mu? Hangi puanımdan ne kadar gider?

• İster YGS ister LYS olsun yerleştiğin zaman puanın kırılır. 2 yıllık ve 4 yılllık da farketmez. Okuldan gelen puanın da yarıya düşer yerleştiğin zaman. Mesela geçen yıl okuldan 50 puan gelmişse bu yıl 25 puan gelir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 33 gelmişti galiba ne yapsam bilmiyorum. Bu sene çalışırsam büyük ihtimal 4 yıllığı kazanırım. Daha önceki seneler hiç çalışmadan bu puanı almıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rmznts

İster YGS ister LYS olsun yerleştiğin zaman puanın kırılır. 2 yıllık ve 4 yılllık da farketmez. Okuldan gelen puanın da yarıya düşer yerleştiğin zaman. Mesela geçen yıl okuldan 50 puan gelmişse bu yıl 25 puan gelir.

Yanlışın var kardeşim 2 yıllık direk geçişlerde puan kırılmıyor saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lucia

quote:

İster YGS ister LYS olsun yerleştiğin zaman puanın kırılır. 2 yıllık ve 4 yılllık da farketmez. Okuldan gelen puanın da yarıya düşer yerleştiğin zaman. Mesela geçen yıl okuldan 50 puan gelmişse bu yıl 25 puan gelir.

Sınavsız geçişten bahsediyorsan kırılmıyor tabiki de. Ben YGS ve LYS için demiştim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1 senede 40k yapılır mı?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lucia

quote:

Sınavsız geçişten bahsediyorsan kırılmıyor tabiki de. Ben YGS ve LYS için demiştim.

Anladım kardeşim evet ama yani okuyanın aklında yanlıs bilgi olusmasın diye söyledim ben ilk okuduğumda öyle anladım :)

• hayır 2 yıllık veya 4 yıllık farketmez tercih yapıp yerleşirsen bir yere puanı kırılıyor dersane müdürü akrabam var öyle diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vuruyimmisirtina -- 25 Eylül 2012; 22:59:31 >
  • Direk geçiş dediğiniz meslek liselilerin faydalandığı bir şey sanırım. Ben düz lise mezunuyum benim kırılır o vakit?
  • yerleştiniz yazdığı taktirde ister 2 ister 4 kırılır o puan
  • Okulun kaç puan verdiğini nerden öğreniyorsunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kartal_3462

Okulun kaç puan verdiğini nerden öğreniyorsunuz ?

Bunu öğrenmek için sınava girmen lazım. Sonuç belgendeki yerleştirme puanından ham puanını çıkartırsan öğrenebilirsin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.