Şimdi Ara

2 yıllık sevgilim bana BUGÜN DOĞUM GÜNÜMDE HEDİYE ALMAMIŞ :'(

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
2.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bugün doğum günüm... ben ona doğum günüde ev tutmuştum 2 gece konakladık doğum gününü kutladım süper hediyeler aldım

http://urun.gittigidiyor.com/diger-her-sey/sh-1030a-sevgiliye-ozel-hediye-fikirleri-91963518

gittim ona özel resimde bundan yaptım verdim falan... ama o bugünki doğum günümde hiiç bişi yapmamış.. gece ben uyurken doğum günün kutlu dedi ve bitirdi.. hani önem vermedim ama sizce haklımıyım ?

• belki parası yoktur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Toma Hawk

belki parası yoktur

birbirimize pahalı şeyler almayızki.. ki var yani biliyorum
  • O kadar da önemli degil dostum böyle şeyler hatta hediye filan almamasini ben soyluyorum ona. Sende fazla takma dogum gunu ne la

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belkide surpriz yapacak hemen olumsuz dusunme yada kafasinda baska planlar vardir bugun olmasa yarin yapar takma

• kızlar hediye almayı pek sevmezler genelde hediye beklerler
  • 2 sene olmus hedıyemı beklıyorsun sende alma bundan sonra mecburmus gıbı ne öyle,
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu gün benim doğum günüm
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: haribo21

bugün doğum günüm... ben ona doğum günüde ev tutmuştum 2 gece konakladık doğum gününü kutladım süper hediyeler aldım

http://urun.gittigidiyor.com/diger-her-sey/sh-1030a-sevgiliye-ozel-hediye-fikirleri-91963518

gittim ona özel resimde bundan yaptım verdim falan... ama o bugünki doğum günümde hiiç bişi yapmamış.. gece ben uyurken doğum günün kutlu dedi ve bitirdi.. hani önem vermedim ama sizce haklımıyım ?

Bir söz vardır "Sevgilin seni mutlu edemiyorsa başkasını mutlu ediyordur" diye.

Mesajlarını falan kontrol et bi öğrenirsin kim olduğunu.

• Seni biliyorum çoktandır böyle kız konuları açıyorsun hep aynı kızdan yakınıyorsun.. Bak kardeşim, abim, arkadaşım, bu kızdan sana hayır yok. Kullanıyor seni, kaç kere yazacaktım yazmadım. Erkekliğini ortaya koymuyorsun kalıbının adamı olsana o ne öyle kılıbık gibi hareketler? Eski konularından biliyorum. Sevme bu kadar, eğer onu seviyorsan sevdiğini belli etme. Uzaklaşır senden ki zaten uzaklaşmış.
  • Hatırlamış bari.Benim hatun benim doğum günü tarihimi yanlış biliyormuş.7 senedir tanıyor beni.Bir de inat ediyor benimle 10 Aralık olan doğum günümü olamaz yanlışın var 11 i diye

Takmıyorum bile.Gerekte yok kutlamasına.Umurumda olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Welcome To Hell Bro

Seni biliyorum çoktandır böyle kız konuları açıyorsun hep aynı kızdan yakınıyorsun.. Bak kardeşim, abim, arkadaşım, bu kızdan sana hayır yok. Kullanıyor seni, kaç kere yazacaktım yazmadım. Erkekliğini ortaya koymuyorsun kalıbının adamı olsana o ne öyle kılıbık gibi hareketler? Eski konularından biliyorum. Sevme bu kadar, eğer onu seviyorsan sevdiğini belli etme. Uzaklaşır senden ki zaten uzaklaşmış.

hadi ya ama benimle hergün konuşmak istiyor..
  • Daha saat 9, belki bi sürpriz birşey hazırlıyordur hazırlamıştır? Az sakin ol ve günün bitmesini bekle.
  • oda doğru aslında... seviyor beni ya.. neyse takmıyım kafama
  • Ayrıl bence.Hayat daha güzeldir öyle.
  • haribo21 kullanıcısına yanıt
    Ben öyle hissettim. Öyle düşünüyorum, her gün konuşmak istediğini nerden biliyorsun?
  • kızları anlamak zor onun doğum gününde sen birşey almasaydın kıyameti koparırdı kesin baya bir trip atardı ve hal böyle olunca benim sinirler geriliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: haribo21

quote:

Seni biliyorum çoktandır böyle kız konuları açıyorsun hep aynı kızdan yakınıyorsun.. Bak kardeşim, abim, arkadaşım, bu kızdan sana hayır yok. Kullanıyor seni, kaç kere yazacaktım yazmadım. Erkekliğini ortaya koymuyorsun kalıbının adamı olsana o ne öyle kılıbık gibi hareketler? Eski konularından biliyorum. Sevme bu kadar, eğer onu seviyorsan sevdiğini belli etme. Uzaklaşır senden ki zaten uzaklaşmış.

hadi ya ama benimle hergün konuşmak istiyor..

Bu sevdiği anlamına gelmez

• quote:

Aynen kardesim bu kiz beni ALAHINA KADAR SEVİYOR DIYODU AL ISTE NOLDU SIMDI

Hahaha hatirladin mi kardes o kiz seni paran icin seviyor demistim inanmamistin bi askere gitde anldatsin seni ozaman anla

• Aynen, değer verilmeyecek bi insan için kendini düşürdüğü hallere bak.. Sen adam olsan, erkek demiyorum bak, adam diyorum her erkek adam değildir, adam olsan o kızla 2 dakika daha konuşmazsın basarsın tekmeyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Citizenim

quote:

Aynen kardesim bu kiz beni ALAHINA KADAR SEVİYOR DIYODU AL ISTE NOLDU SIMDI

Hahaha hatirladin mi kardes o kiz seni paran icin seviyor demistim inanmamistin bi askere gitde anldatsin seni ozaman anla

evet hatırladım

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.