Şimdi Ara

2 Yıllık Sağlık Meslek Yüksek Okulu Okunur Mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
6.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlgili bolumde kimse yazmadigi icin buraya actim konuyu
    Arkadaşlar anadolu lisesi ogrencisiyim 11.sınıfım ve 2 yıllık radyoloji (tıbbi görüntüleme) okumak istiyorum. Sizce yanlış mi düşünüyorum? 2 yıllık sağlık okunur mu? Birde saglik meslek liseleri önceliği var devlet üniversitelerinde. Ben nasıl devlette okuyabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim. Okumak istediğim üniversite İstanbul üniversitesi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Radyoloji okuma. Madem Anadolu lisesindesin 4 senelik marmara fizyoterapi var tuttutmaya çalış

• quote:

Orijinalden alıntı: Nate Dogg

Radyoloji okuma. Madem Anadolu lisesindesin 4 senelik marmara fizyoterapi var tuttutmaya çalış

Neden radyoloji onermediniz ?

• Röntgenci. kullanıcısına yanıt
    Oncelikle sunu soyleyeyim tibbi goruntuleme mezunuyum gecen sene mezun oldum.

Radyolojide is imkanlari artik eskisi gibi degil. Tamam saglik sektoru ölmez eyvallah ama radyoloji disinda secilebilecek daha iyi bolumler var. Illa 2 yillik diyorsan Att, 4 yillik diyorsan hemsirelik oneririm.

Bi daha okumaya usenmesem bu ikisinden birini dusunurdum sahsen. Yok igne yapamam kanla ugrasamam vs diyorsan o tarz seyler radyolojide de var her hastanede damar yolunu hemsireler acmiyor. Ise alimlarda o tarz tecrubelere de dikkat ediyorlar. Kisaca att hemsirelik vs oneririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: -BES-

Oncelikle sunu soyleyeyim tibbi goruntuleme mezunuyum gecen sene mezun oldum.

Radyolojide is imkanlari artik eskisi gibi degil. Tamam saglik sektoru ölmez eyvallah ama radyoloji disinda secilebilecek daha iyi bolumler var. Illa 2 yillik diyorsan Att, 4 yillik diyorsan hemsirelik oneririm.

Bi daha okumaya usenmesem bu ikisinden birini dusunurdum sahsen. Yok igne yapamam kanla ugrasamam vs diyorsan o tarz seyler radyolojide de var her hastanede damar yolunu hemsireler acmiyor. Ise alimlarda o tarz tecrubelere de dikkat ediyorlar. Kisaca att hemsirelik vs oneririm.

ATT çok yoğun değil mi ? Yada kafası kopmuş birini görmeye ne kadar dayanabilirim ? Eğer radyasyon var diye okuma diyorsan kıyafet vb. ile onleniyor diye biliyorum. Birde bolum zor mu? Dersler nasıl çok çalışmak gerekiyor mu

• radyoloji seciyor herkes, bir zamanlar mak.müh. cariiii acııık çoook oralarııı yazııııın diyorlardı herkes yazdılar şimdi? Elini sallamaya gerek kalmadan mak.müh ççıkıyor karşına aynısı radyoloji içinde olucak. O yüzden hiç okuma kardeşim.
  • O sektörde bitti artık kardeşim, ben 3. sınıf hemşireyim duyduklarıma göre işsiz oranı artıyormuş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: BurakYZ

O sektörde bitti artık kardeşim, ben 3. sınıf hemşireyim duyduklarıma göre işsiz oranı artıyormuş.

Ne olmak istersek bitiyor ne okuyacagiz biz o zaman

Girişimcilik yapabileceğin işlere yönel, misal mekatronik gibi geleceği dönük işler olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BurakYZ

Girişimcilik yapabileceğin işlere yönel, misal mekatronik gibi geleceği dönük işler olabilir.

Sağlıkta is yok mekatronik te mi var
    Gülüp geçilecek laf etmissin.

• Sende gel oda gelsin hepiniz gelin.Şaka şaka koptur gel.Nasılsa beni etkilemiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: UsainBolt

Sende gel oda gelsin hepiniz gelin.Şaka şaka koptur gel.Nasılsa beni etkilemiyor

Sen röntgen teknisyeniydin değil mi ? Su kardeşine bir yardimci olsana

Teknisyen değil tekniker rica ediyorum unvanımı doğru telaffuz ediniz Edeyim tabi sor bakalım
  • Sağlık istiyosan fizyoterapi biyomedikal Att veya paramedic okumanı öneririm

• quote:

Teknisyen değil tekniker rica ediyorum unvanımı doğru telaffuz ediniz Edeyim tabi sor bakalım

Peki sayın röntgen teknikeri hocam
    Sırasıyla
    Atandin mi ? Atandiysan kaç puanla?
    Çalışma koşulları ? Nöbetler nasıl oluyor?
    Yas kaç?
    Radyasyon seni etkiliyor mu ?
    Ve son olarak maaş

Evet 5. senem.80.
    Diş hastahanesi nöbet yok.Olanlarda 12 saat 2 günde bir sanırım bilene sormak gerek.
    23.
    Etkileyip etkilemediğini anlamak için 6 ayda bir detaylı kan testi 1 senede bir detaylı kan testi x hormon testi x göz ve cilt muayenesi yaptırıyorum.2 ayda birde kullandığın dozimetre TAEK e gidip kontrol ediliyor fazla radyasyon almış mı almamış mı diye sonra sonuçları geliyor.
    3 bin diyelim
  • quote:

Evet 5. senem.80.
    Diş hastahanesi nöbet yok.Olanlarda 12 saat 2 günde bir sanırım bilene sormak gerek.
    23.
    Etkileyip etkilemediğini anlamak için 6 ayda bir detaylı kan testi 1 senede bir detaylı kan testi x hormon testi x göz ve cilt muayenesi yaptırıyorum.2 ayda birde kullandığın dozimetre TAEK e gidip kontrol ediliyor fazla radyasyon almış mı almamış mı diye sonra sonuçları geliyor.
    3 bin diyelim

3 bin mi
    Testlerde nasıl çıkıyor sonuç ?
    Birde hangi sehirdesin?
    Okumami tavsiye eder misin ?
    Sml çıkışlı misin?
    Hani üniversite mezunusun ?

Az mı geldi?
    İstanbul
    Atama sayıları azaldı Kpss den iyi puan yaparım diyorsan 85-90 oku.
    Evet.
    Marmara
  • quote:

Az mı geldi?
    İstanbul
    Atama sayıları azaldı Kpss den iyi puan yaparım diyorsan 85-90 oku.
    Evet.
    Marmara

3 bin çok geldi ben 2.5 diye biliyordum
    Atamalar nasıl azaldı yani artik 80-85e atananan olmuyomu?
    Bide anadolu lisesi okuyorum sml öncelik veriyorlar senin okulda sadece sml mezunları mi vardı? Anadolu çıkışlı devlette okuyamiyomu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Elle Lawliet

Bende sağlık meslekte okuyom ama bil muh istiyom keşke yer değişsek kardeş sağlık okuyunca kimya fizik kalkıyor meslek dersleri geliyor muh olma şansında azalıyor sen duşun

Muhendis olmak istiyen kim hocam keşke sml okusaydim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.