Hangisi sizce daha mantıklı ya da bunların dışında ataması iyi olan önlisans bölümleri var mı? |
2 yıllık paramedik mi çevre sağlığı mı hangisinin ataması daha kolay?

-
-
güncel
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
paramedik ler 85 falan istiyor, şuan güncel kaç bilmiyorum, fakat sana şöyle bir akıl verebilirim
2. üniversite olarak paramedik okudum, ikinci üniversitem olduğu için merkezi atamaya dahil değilim, bu yüzden de hemşirelik tamamlıyorum. paramedik ten hemşireliğe geçiş yaparsanız en az 2,5 en fazla 4 yılda bitirirsiniz, tamamen gittiğiniz üniversite kurallarına bağlı. Benim şahsi fikrim paramedik okuyup aynı yıl hemşireliğe geçiş yapın, hemşirelik okurken bir yandan da kpss girip atama kovalarsınız, zaten güncşe durumda 85 puan altı alıp atanmanız hayli zor. ee tabi o puanı 2 yıl kullandığınızı da düşünürsek gerisini siz düşünün, her türlü çok iyi durumda olursunuz olur da paramedik den atanırsınız zaten 4 yıllık diploma isteyeceksiniz maaş + özlük haklar için, hemşirelik devam ettiğiniz için çok daha kısa sürecek. olur da atanamazsanız zaten hemşirelikte mezun olacaksınız ve onun atama puanları paramediğe göre oldukça düşük
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: wearesorryserverparamedik ler 85 falan istiyor, şuan güncel kaç bilmiyorum, fakat sana şöyle bir akıl verebilirim
2. üniversite olarak paramedik okudum, ikinci üniversitem olduğu için merkezi atamaya dahil değilim, bu yüzden de hemşirelik tamamlıyorum. paramedik ten hemşireliğe geçiş yaparsanız en az 2,5 en fazla 4 yılda bitirirsiniz, tamamen gittiğiniz üniversite kurallarına bağlı. Benim şahsi fikrim paramedik okuyup aynı yıl hemşireliğe geçiş yapın, hemşirelik okurken bir yandan da kpss girip atama kovalarsınız, zaten güncşe durumda 85 puan altı alıp atanmanız hayli zor. ee tabi o puanı 2 yıl kullandığınızı da düşünürsek gerisini siz düşünün, her türlü çok iyi durumda olursunuz olur da paramedik den atanırsınız zaten 4 yıllık diploma isteyeceksiniz maaş + özlük haklar için, hemşirelik devam ettiğiniz için çok daha kısa sürecek. olur da atanamazsanız zaten hemşirelikte mezun olacaksınız ve onun atama puanları paramediğe göre oldukça düşük
Çevre sağlığı teknikerliği hakkında ne düşünüyorsunuz ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ben örgün ağız diş sağlığı okuyup aöften de tıbbi sekreterlik okudum. KPSS’ye girdim pandemi sayesinde iyi bir puan aldım şuan iki okuldan da mezun oldum atama bekliyorum. Yukarıda arkadaş paramedik için 85 Alman lazım demiş ama az söylemiş atanırım diyebilmen için en az 88 Alman lazım prmde. Yerinde olsam örgün bir sağlık bölümü ve AÖF Tds yazardım tercihlerde iki bölümden de aynı anda tercih verebiliyorsun puanın 85 üstü olursa biri olmazda biri olur illaki. Bölüm olarak da bence KPSS’ye çalışıp güzel puan alacağınızı düşünürsek (+87) mezunu az ama ataması az olan bölümler yerine mezunu fazla ama ataması da fazla olan bölümler seçmenizi öneririm (anestezi vb.) ama KPSS’de kendinize güvenmiyorsanız mezunu az bir bölüm okuyun belki düşük puana atanırsınız ama alımların artması lazım. (Eczane hizmetleri, çevre sağlığı vs) ama kesinlikle AÖF bir bölüm okuyun bu da tıbbi sekreterlik olsun bence şuan atanmak için aöften olunacak en mantıklı bölüm.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X