Şimdi Ara

2 Yıllık MYÖ ler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Ben 11. sınıf Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı öğrencisiyim 12 de bitince mağlum üniversiteye gidicem ama, tam olarak anlıyamadım 2 yıllık meslek yüksek okullarını okulda hocalarıma sordum sınavsız, yatay geçiş olarak geçilebiliyor dediler ama şu an internetten baktığıma göre 2 yıllıklarda puan yazıyor yani puan olduğuna göre sınav gerekli anladığıma göre bilen varsa anlatabilir mi?

• bugünkü seminer, konuyu üzerineydi. bu sene sınavsız geçiş geçiş kontenjanı azaltıldı. okul puanınız düşük veya orta seviyede ise, myo'lara girmek için, ygs'e katılmak gerekiyor. iyi haber ise, ygs puanı sınavsız geçişi de etkiliyor. istediğiniz bölüm veya okulu garantilemek için, ygs'ye girmenizde yarar var.

[DH] Öğretmenler Odasi!
  • Şöyle bir bilgi vereyim

Meslek lisesi mezunlarının kendi bölümleri dahilinde 2 yıllık bölümlere sınavsız yerleşme hakları vardır fakat OBP puanına göre yerleştirilirler. Bu yüzden OBP puanlarına bakarak tercih yapmanda fayda var.

YGS puanı ile tercih yaparsan ve herhangi bir bölüme yerleştirilirsen ve seneye tekrar sınava girmek istersen OBP puanının katkısı yarıya düşer. Tercih yaparken buna göre yap.

Videoyu izlemek için tıkla

Elimde olsa dünyayı küçümserdim.
    İyisine de kötüsüne de yuh çekerdim.
    Daha doğrusu bu aşağılık yere
    Ne gelirdim, ne yaşardım, ne ölürdüm!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.