Şimdi Ara

2 yıllık işletme mezunları iş alanı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
7.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2 yıllık işletme mezunları için hangi işlerde çalışabilir?nerelere başvuru yapmak gerekir?
    saygılarımla...

• 4 yıl okumuş işletmeciler boştayken.
  • 2 yıl hiç okuma zaman kaybı ama tabii 2 yıllığa gidip baba parası yiceksen ünide kızlarla takılacaksan bilemem ağa
  • işletme mezunu bi arkadaşım zürich sigortada çalışıyor genel müdürlüğünde
    ama 4 yıllık mezun sanırım
    imkanın varsa aöf den 4 e tamamla derim daha avantajlı olursun
  • 1-2 sertifika alıp muhasebeci olursun işte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakan3327

2 yıl hiç okuma zaman kaybı ama tabii 2 yıllığa gidip baba parası yiceksen ünide kızlarla takılacaksan bilemem ağa

gerçekten çok zekice bir yaklaşım.

2 yıllık okul neden zaman kaybı olsun ? 4 yıllıklar işsizken teknik elemanlar gayet güzel çalışabiliyor.

Bende 2 yıllık okudum gayet güzel rahat bir işim var okulda ne öğrendiğin önemli ,

bilmeden görmeden konuşmamak lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lythari

quote:

Orijinalden alıntı: hakan3327

2 yıl hiç okuma zaman kaybı ama tabii 2 yıllığa gidip baba parası yiceksen ünide kızlarla takılacaksan bilemem ağa

gerçekten çok zekice bir yaklaşım.

2 yıllık okul neden zaman kaybı olsun ? 4 yıllıklar işsizken teknik elemanlar gayet güzel çalışabiliyor.

Bende 2 yıllık okudum gayet güzel rahat bir işim var okulda ne öğrendiğin önemli ,

bilmeden görmeden konuşmamak lazım

2 yıllık okuyupta düzgün bir maaşla iş bulanlar kendini geliştirmiştir, işini seviyordur.Bende 2 senelik mezunum bilgisayar programcılığı ile uğraşıyorum 4 senelik okuyupta b.mühendisi olanlar benim yaptıklarımın çeyreğini yapamıyor.4 senelik bilgisayar mühendisi arkadaşlarım günde 3-4 kere telefon açarak şu nasıl olacak diye yardım istiyor.Onlar 1-1.5 maaş alırken ben 4 milyar maaş alıyorum.

Diğer konuya gelirsek zaten işini seven insan 2 senelik üniye gideceğine kendini geliştirmek için 2 sene stajer gibi çalışsa çok daha yararlı olur + ünide öğreneceklerinden çok daha şey öğrenir + deneyim sahibi olurlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.