Arkadaşlar 2 yıllık işletme mezunları için hangi işlerde çalışabilir?nerelere başvuru yapmak gerekir? saygılarımla...
4 yıl okumuş işletmeciler boştayken.
2 yıl hiç okuma zaman kaybı ama tabii 2 yıllığa gidip baba parası yiceksen ünide kızlarla takılacaksan bilemem ağa
işletme mezunu bi arkadaşım zürich sigortada çalışıyor genel müdürlüğünde ama 4 yıllık mezun sanırım imkanın varsa aöf den 4 e tamamla derim daha avantajlı olursun
1-2 sertifika alıp muhasebeci olursun işte.
quote:
Orijinalden alıntı: hakan3327
2 yıl hiç okuma zaman kaybı ama tabii 2 yıllığa gidip baba parası yiceksen ünide kızlarla takılacaksan bilemem ağa
gerçekten çok zekice bir yaklaşım.
2 yıllık okul neden zaman kaybı olsun ? 4 yıllıklar işsizken teknik elemanlar gayet güzel çalışabiliyor.
Bende 2 yıllık okudum gayet güzel rahat bir işim var okulda ne öğrendiğin önemli ,
bilmeden görmeden konuşmamak lazım
quote:
Orijinalden alıntı: Lythari
quote:
Orijinalden alıntı: hakan3327
gerçekten çok zekice bir yaklaşım.
2 yıllık okul neden zaman kaybı olsun ? 4 yıllıklar işsizken teknik elemanlar gayet güzel çalışabiliyor.
Bende 2 yıllık okudum gayet güzel rahat bir işim var okulda ne öğrendiğin önemli ,
bilmeden görmeden konuşmamak lazım
2 yıllık okuyupta düzgün bir maaşla iş bulanlar kendini geliştirmiştir, işini seviyordur.Bende 2 senelik mezunum bilgisayar programcılığı ile uğraşıyorum 4 senelik okuyupta b.mühendisi olanlar benim yaptıklarımın çeyreğini yapamıyor.4 senelik bilgisayar mühendisi arkadaşlarım günde 3-4 kere telefon açarak şu nasıl olacak diye yardım istiyor.Onlar 1-1.5 maaş alırken ben 4 milyar maaş alıyorum.
Diğer konuya gelirsek zaten işini seven insan 2 senelik üniye gideceğine kendini geliştirmek için 2 sene stajer gibi çalışsa çok daha yararlı olur + ünide öğreneceklerinden çok daha şey öğrenir + deneyim sahibi olurlar.