Şimdi Ara

2 yıllık işletme mezunları iş alanı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
7.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2 yıllık işletme mezunları için hangi işlerde çalışabilir?nerelere başvuru yapmak gerekir?
    saygılarımla...

Öleni görüyor, üç dakikaya kadar öleceğini biliyor, hiç ufak bir korku ve endişe göstermiyor, sarsılmak yok...
    Okumak bilenlerin elinde Kur’an-ı Kerim cennete gitmeye hazırlanıyorlar.
    Bilmeyenler kelime-i şehadet getirerek yürüyorlar.
    Emin olunuz ki, Çanakkale Savaşlarını kazanan bu yüksek ruhtur.” M.Kemal ATATÜRK
  • 1-2 sertifika alıp muhasebeci olursun işte.

Orijinalden alıntı: hakan3327

2 yıl hiç okuma zaman kaybı ama tabii 2 yıllığa gidip baba parası yiceksen ünide kızlarla takılacaksan bilemem ağa

gerçekten çok zekice bir yaklaşım.

2 yıllık okul neden zaman kaybı olsun ? 4 yıllıklar işsizken teknik elemanlar gayet güzel çalışabiliyor.

Bende 2 yıllık okudum gayet güzel rahat bir işim var okulda ne öğrendiğin önemli ,

bilmeden görmeden konuşmamak lazım

Orijinalden alıntı: Lythari

quote:

Orijinalden alıntı: hakan3327

2 yıl hiç okuma zaman kaybı ama tabii 2 yıllığa gidip baba parası yiceksen ünide kızlarla takılacaksan bilemem ağa

gerçekten çok zekice bir yaklaşım.

2 yıllık okul neden zaman kaybı olsun ? 4 yıllıklar işsizken teknik elemanlar gayet güzel çalışabiliyor.

Bende 2 yıllık okudum gayet güzel rahat bir işim var okulda ne öğrendiğin önemli ,

bilmeden görmeden konuşmamak lazım

2 yıllık okuyupta düzgün bir maaşla iş bulanlar kendini geliştirmiştir, işini seviyordur.Bende 2 senelik mezunum bilgisayar programcılığı ile uğraşıyorum 4 senelik okuyupta b.mühendisi olanlar benim yaptıklarımın çeyreğini yapamıyor.4 senelik bilgisayar mühendisi arkadaşlarım günde 3-4 kere telefon açarak şu nasıl olacak diye yardım istiyor.Onlar 1-1.5 maaş alırken ben 4 milyar maaş alıyorum.

Diğer konuya gelirsek zaten işini seven insan 2 senelik üniye gideceğine kendini geliştirmek için 2 sene stajer gibi çalışsa çok daha yararlı olur + ünide öğreneceklerinden çok daha şey öğrenir + deneyim sahibi olurlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.