Şimdi Ara

2 yıllık inşaat teknikerliği mi yoksa 1 sene daha hazırlanmak mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
11.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: trlonely

quote:

Orijinalden alıntı: gencgsli_81

sağlık Bilimleri çok iyi. laboratuvar teknikerliği fln yaz dgs den geçiş daha rahat diyorlar

Kardeşim sağlık meslek çıkışlı değilim. sağlık bölümlerini yazmam için +300 puan gerekiyor diye biliyorum. dün bende baktım sağlık bölümlerine 200 puan civarında bölümler var ama onlar bana gelmez sanmıyorum. düz lise çıkışlı birinin 200 küsür puanla odyometri yada paromedik gibi bi yere gitmesi saçma olmaz mı ? yoksa ben mi yanlış biliyorum. 30 tercih hakkımdan 1er tane yazıyım öyleyse şansa gelirse gideriz

meslek lisesinde torna, Mobilya okuyanlar gidiyor. sakarya yaz bakarsın aynı okula düşerz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: trlonely

quote:

sağlık Bilimleri çok iyi. laboratuvar teknikerliği fln yaz dgs den geçiş daha rahat diyorlar

Kardeşim sağlık meslek çıkışlı değilim. sağlık bölümlerini yazmam için +300 puan gerekiyor diye biliyorum. dün bende baktım sağlık bölümlerine 200 puan civarında bölümler var ama onlar bana gelmez sanmıyorum. düz lise çıkışlı birinin 200 küsür puanla odyometri yada paromedik gibi bi yere gitmesi saçma olmaz mı ? yoksa ben mi yanlış biliyorum. 30 tercih hakkımdan 1er tane yazıyım öyleyse şansa gelirse gideriz

meslek lisesinde torna, Mobilya okuyanlar gidiyor. sakarya yaz bakarsın aynı okula düşerz

peki kardeşim yazıyım 1er tane odyometri radyoloji anestezi tıbbi görüntüleme neler varsa artık

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.