Şimdi Ara

2 yıllık ilişki bitti dostlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sebebi benim aşırı koruma çabalarım, sadece benim olsun isteme çabam. Ama kısıtlamakla olmuyormuş be hocam, insan kötü oluyor gerçekten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Unutursun için yana yana

• Geçerrrr
  • 5 ay oldu hala unutamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anus Destroyer

Geçerrrr

Geçene kadar geçiriyor ama

• hocam kız seninle mutluysa, kızı her konuda tatmin edebiliyosan kız sendn başkasına bakmaz ve kim ona bakıyosa ilgilenmez gözünün tersiyle bile bakmaz hiç bi erkeğe. kıza karşı olgunluk gösterip rahat bırakman lazım. kızın yerine koyuyorum kendimi, sevgilim bana öyle davransa kısıtlasa felan bana güvenmediğini benim kendime bakamıcağımı düşündüğünü düşürürdüm ve böyle bi ilişki yürümez. bi ilişkide samimilik, güven kesinlikle olmalı. 2 yıllık ilişkin varmış belliki birbirinizi seviyosunuz oturun konuşun adam akıllı sorunlarınızı taraflıca anlatın her iki tarafta dürüstçe beğenmediği durumları anlatsın çözün bukadar basit.

• quote:

Orijinalden alıntı: Müptela12345

hocam kız seninle mutluysa, kızı her konuda tatmin edebiliyosan kız sendn başkasına bakmaz ve kim ona bakıyosa ilgilenmez gözünün tersiyle bile bakmaz hiç bi erkeğe. kıza karşı olgunluk gösterip rahat bırakman lazım. kızın yerine koyuyorum kendimi, sevgilim bana öyle davransa kısıtlasa felan bana güvenmediğini benim kendime bakamıcağımı düşündüğünü düşürürdüm ve böyle bi ilişki yürümez. bi ilişkide samimilik, güven kesinlikle olmalı. 2 yıllık ilişkin varmış belliki birbirinizi seviyosunuz oturun konuşun adam akıllı sorunlarınızı taraflıca anlatın her iki tarafta dürüstçe beğenmediği durumları anlatsın çözün bukadar basit.

Hocam yorumunuza kesinlikle katılıyorum birçok kere denedim bunu ikimiz de birbirimizi tamamlıyoruz ancak bende hastalık gibi birsey bu ona olan güvenim sonsuz fakat burda çevre biraz kötü o yüzden asırı derecede kıskanma olayı oluşturuyorum. Bitti bu yüzden de

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2.5 senelik ilişkim bitti
    4 yıl önce açıldı
    3 YILLIK İLİŞKİ
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.