Bildirim
2 yıldır 3. sınıf hazırlıktayım
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
YOKMU ARKADAŞLAR BİLGİSİ OLAN -
bu görmediğin dersleri gördüğün sınıf sanırım,çünkü hukuk 1.sınıf dersi geçersen aynı saatte hem 1.sınıf hemde 3.sınıf dersine giremezsin bütün hepsini vermen lazım,geçersen de 2 sene tecilin uzar. -
e heryerde 2 dersi ver diyolasrdı iki ders kaldı buyuk ıhtımalle şimdi askermiyiz -
diyorum ya bende işte diyelim hukuk tan kaldın geçme durumu olursa hem 1.sınıf dersi hemde 3.sınıf dersine aynı saatte giremeyeceğine göre tamamını vermen gerekiyor,sen geçiş yaptığın için bu eksik derslerden sorumlusun bunları vermeden devam edemiyorsun,askerliği bilemicem şubeden kağıt geç gelip de mezun olan arkadaşım var -
BEN GUNE KADAR HEP İKİ DERSİ VERDINMU Bİ ÜST SINIFA GEÇEBİLİOSUN SANMIŞTIM OYLE DİYEN ÇOKTA İNSAN VAR EMİNSİN DİMİ YÜREĞİME İNDİ İNECEK -
senin gibi hazırlık okuyan bir arkadaşım vardı 5 tanemi ne ara dersi vardı tamamını vermeden 3.sınıfa geçilmiyor diye biliyorum tabi 2 sene önceki muhabbet sen yinede bürodan en doğru cevabı alırsın benim bildiğim bu çünkü hazırlık ta 1.sınıfda ki derslerde var ondan nasıl borçlu geçebilirsinki 1.sınıf ve 3.sınıf dersleri aynı saatte başlıyor,mantıksız yani -
2 ders yetiyor...önceki senelerde hepsini geçmek gerekiyordu.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X