Şimdi Ara

2.Yarı Oynadığımız Oyuna Yazık Oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Şu organizyona spartak gibi salakça top oynayan takımlar gitmemeliydi.

Alex'e de çok teşekkür ediyorum şu iki maç öncesi yazdığı twettlerden dolayı.

Sen öyle yazarsann hoca da seni kadroya almamak da haklı.

Şu süreç öncesin de yapılacak mi alex?

• Herkes Aykutun egosuna, kişiliğine bok atıyor günlerdir ama ;

Şu son yaşanan süreçte Alex'e teşekkür etmek lazım, çok profesyönel, çok iyi yaşıyor, çok muhteşem bir kişilik dediğimiz Alex millete twitterdan manyak,kıskanç vs diyip durdu.
    Egosu büyük olan Aykut mu Alex mi tartışılır.
  • Öncelikle Fenerbahçe'ye helal olsun ama ikinci yarıda Alex'li Fenerbahçe'ye helal olsun.
    Dikkat ettinizmi bilmem Stoch Alex girmeden önce tel tel döküldü ama Alex girdikten sonra izlerken büyük keyif aldım.
    Maçın en büyük hayal kırıklığı benim için Kuyt oldu.Ama suç onda değil suç onu kanatta oynatan Aykut'un.Kuyt forvette kesinlikle çok daha verimli oluyor.Ama kanatta oynadığı maçlarda devreye tam giremiyor.Fenerbahçe Kanatlarda Krasic ve Stoch ortada forvetin hemen arkasında Alex onun önünde Kuyt olmalı.
    Sow için diyecek hiç bir şey bulamıyorum o iki pozisyondan birini at be adam.CL'de isen onları atıcaksın.
    M.Topal kesinlikle bence çok iyi oynadı.Hırslıydı ama yanında ileriye dönük orta saha olmadığı sürece maalesef çok harcanıcak.Defansif yönden çok iyiydi İspanya'da defansif yönünü daha da geliştirmiş ama gel görki hücumda yine istenilen seviyeye ulaşamamış.
    Gökhan Gönül ligdeki gibi avrupada hücuma katkıyı tam veremiyor.Dün kesinlikle göze çarptığını düşünüyorum.
    Hasan Ali ise valla hücuma çıkayım geride mi kalayım diye çok ikilemde endişe var bayağa kensinide biraz rahat olmalı.Hücum olarak Ziegler ve Santos gibi olamaz.Defansif yönüde ligde bile ortalamayken avrupa'da soru işareti olarak bakıyorum.
    Egemen bence Yobo'nun işini daha zorlaştıracak.Sinirine hakim değil adamın omuzuna yumruk attı.Çok agresif bir adam.Öyle ahım şahımda bir defansta değil.Eğert Fenerbahçe bir stoper trasfer etmezseki görünürde etmiyeceği belli Bekir o formayı ondan çok rahat bir şekilde alıcaktır.

Genel olarak ilk yarıda çok çok kötü bir Fenerbahçe varken ikinci yarıda çok iyi bir Fenerbahçe vardı.Burda en büyük aslan payı Alex'indir.Stoch,Mehmet Topuz ve goller kaçırsada Sow'uda devreye soktu.

• İkinci yarıdakı oyunmus adamlar kapandı ıkıncı YARI bızde ıyı oynuyormus gıbı gozuktuk. Yok arkadas bize mutluluk haram. Şu taraftara yazık. Şu takım için canını vermedıgı kaldı. Seven sevmeyen bu taraftarın klubune baglılıgını takdır ettı. Ama payına düşen hep dert tasa yüz kızarıklığı.
  • İkinci yari iyi futbol oynadigimizi dusunmuyorum. Rakip takimin hem 10 kisi kalmasi hemde skoru koruma cabasi oyuna bu yonde bir etkinlik kazandirdi. Taraftar bu yasananlari haketmiyor. Ben gercekten biktim artik. Aziz Yildirim manevi oglunu alsin ve gitsin. Kendisine hizmetlerinden ve kulube surdugu leke yuzunden cok tesekkur ederim!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkinci yarıyı izlerken yemin ediyorum zevk aldım. Disiplinden kopmuş halde oynadık ama ben Fenerbahçeyi böyle saldırırken görmeyi özlemişim ya. O hırsı görmeyi özlemişim yemin ediyorum. 3 yıl oldu böyle görmeyeli. Valla turu geçseydik çok iyi olcaktı bi yandan, bi yandanda berbat olcaktı Aykutun bi yerleri arşa değerdi artık hemde "takım yeterli bakın turu geçtik" derlerdi.

Mert: Elinden geleni yaptı ben memnunum dün gece için, golde biraz bi hatası vardı ama o adamı oraya bırakan ve o ortayı açtıran adamların hatası daha büyük.

Gökhan: Çabaladı bişeyler yapmayı denedi yavaş yavaş toparlanıyor eski Gökhan geliyor gibi.

Egemen - Yobo: Gol haricinde çok iyilerdi bence.

Hasan Ali: Takımda yeri yok. Dün gece fikrim tamamen değişti. İçimden acaba sol bekin gökhan gönülü olur mu diyodum bi ara ama yok o ışık yok bu adamda. Anadolu topçusu.

Topal: Çok iyiydi. Hep böyle oynamaya devam ederse bence yeterli olur.

Selçuk: Yorum yapmıyorum. Dün gece cehennemlik oldum sayesinde.

Topuz: İlk yarı pek göremedim diye hatırlıyorum, ikinci yarı eski Topuzu görür gibi oldum. Uzaktan şutlar falan direkten dönen toplar bilmemneler gayet iyiydi ama Aykut denen o adam öz evladını oyuna almak için harcadı.

Kuyt: Biraz silik bi performans sergiledi. Mevkisinden dolayı sanırım. Ama daha ilk dakikalarda kıpkırmızıydı koşmaktan çabalamaktan. Hırsı yeter.

Krasic: Yorum yapıcak kadar oyunda kalamadı yada kalmak istemedi.

Sow: Pres yapan, çabalayan bi Sow vardı. Golden sonra küfrederek övdüm

Stoch: Oyuna girdiğinde çığlık kıyamet koptu bi anda sevinç gösterileri yapıldı İlk yarı tam oyuna ısınamamasından sanırım çok etkili olamadı lakin Alexle birlikte değişti bu durum. Uzaktan şutlarda çok şanssızdı hep dağı bayırı vurdu

Baroni:
    Sana yorum yapmıyorum la ırgat.

Alex: Tek bi smileyle olayı özetliyebilirim " "

• Selçuk. Bu adam daha kaç maç kaybettirecek, kaç hayal yıkacak? Dakikada 2-3 hata yaptı. Kaç kere pozisyona girdiler Selçuk'un fantezileri yüzünden.

Sow topu önünde buldu. Kaleyle arasında çok kısa mesafe var. Durdu, çekti, bakındı, düşündü ve gitti rakibe yavaş bir pas attı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Orta sahasız takım kurduk başarıdır burada gizli.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.