Şimdi Ara

2 Üniversitede Kayıtlı Gözüküyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
8.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen sene bahar döneminde MYP ile yatay geçiş yaptım. Geçenlerde E-Devlet üzerinden öğrenci belgesi almak için giriş yaptığımda eski üniversitemde de kayıtlı olduğumu olduğumu gördüm. MYP ile geçiş yapan herkesde böyle mi?

• Şuan baktım da bende sadece yenisi gözüküyor.YÖK'ü arayıp düzelttir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Auto_Cad

Şuan baktım da bende sadece yenisi gözüküyor.YÖK'ü arayıp düzelttir.

Siz ne zaman yaptınız myp ile yatay geçişi? Bugün araştırdım baya bunu, şartların içinde 1 yıl içinde dilekçe verip eski okuluna geri dönebilme hakkına sahipsiniz diyor. Belki bu yüzden olabilir diye düşünmüştüm.
  • Eylül'de yaptım. Evet 1 yıl içinde geri dönüş yapabiliyorsunuz ancak onun bu konu ile alakalı olduğunu sanmıyorum ki benimki örnek teşkil ediyor. Gerçi 2 tane gözükmesi size bir sakınca vereceğini de sanmıyorum. Lakin içiniz rahat etmez ise dediğim gibi YÖK'den düzeltme yaparsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Auto_Cad

Eylül'de yaptım. Evet 1 yıl içinde geri dönüş yapabiliyorsunuz ancak onun bu konu ile alakalı olduğunu sanmıyorum ki benimki örnek teşkil ediyor. Gerçi 2 tane gözükmesi size bir sakınca vereceğini de sanmıyorum. Lakin içiniz rahat etmez ise dediğim gibi YÖK'den düzeltme yaparsınız.

Sıkıntı olmaz olur mu hocam. Ya diploma eski ünide kalmışsa? Orda ki kaydımı da silmemiş olabilirler üstelik. Teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için.
  • E-devletten öğrenci belgesi sorgulamaya girdiğinizde, hatalı veya eksik bildirime tıklayarak YÖK'e bildirebiliyoruz. Ben şu an bildirdim. Eğer uzun süre düzeltmezlerse direk eski okulumun öğrenci işlerini arayacağım.
  • şuan bu durum benimde başıma geldi bunu nasıl düzeltebilirim bilen var mı? e devlete girdiğimde yeni farkettim üstelik 3 yıl önceki yer ve dlekçe vermiştim kaydımın silinmesi için çıkışımı yapmıştım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sorunu hallettim. Eski okuluma yeni okulumdan yazı gönderilmiş “Bu öğrenciyi kabul ettik ve kendisi kaydını yaptırdı, belgelerini bize gönderin.” diye. Tabiki de öğrenci işleri gelen yazıya bakmamış bile tam 3 sene beklemiş orada. Böyle sorumsuzluk olmaz olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hortlatıyorum ama yök e bildirdiğiniz de düzeldi mi hocam ?

yoksa eski okula falan mı bildirmemiz gerekiyor ?

bende de aynı durum var.

• Düzelmedi. Eski okulum ile iletişime geçtim ve kaydımı ancak öyle sildirebildim. Ayrıca geçen ay GSS için öğrenci olduğumu ibraz etmem gerekiyordu. Bunun için belge vermeye SGK ya gittim. Oradaki memur sistemden yüksek öğrenim bilgilerimi kontrol etti ve - kesinlikle yalan söylemiyorum- beni ilk okuluma tam 5 KEZ kayıt etmişler, hepside ayrı olmak üzere. Allahtan memur silebiliyordu kayıtlarıda uğraşmak zorunda kalmadım. Böyle bir salaklığı yapmak isteseler yapamazlar.

• Komutan Kangal kullanıcısına yanıt

teşekkürler hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.