Şimdi Ara

2 ULTRABOOK ARASINDA KALDIM (ACİL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Acil olmasının sebebi yarın alacagım dostlar.Öncelikli isteğim tasınabılır rahat ve güzel panelli olmasaydı bi de 3000-3500 arası olmasıydı bu 2 modeli seçtim baska onerınız varsa bakabılırım tabiki.Beni 4-5 yıl goturebılecek ofis programları,gerekli muhasebe uygulamaları acıp rahatca makale,tez yazabileceğim ders calısabileceğim saatlerce yorulmadan dizi,film izleyebileceğim çok ağır olmayan bir alet istiyordum boyut olarakta 14'' çok cazip geldi.Belki çok can sıkıntısından en fazla lol oynarım dusuk ayarlarda kasmasın yeter.
    Bu iki laptop arasında hangisini almalıyım sizce nedenleriyle yardımcı olur musunuz?
    1)

eksi yönü olarak 4 gb gelıyor fakat ustune ekstra 8 gb takabılırım.Artı yönü ssd yanında 1 tb hdd ile geliyor depolama olarak işimi görür.Fakat ağır görünüyor bu benı korkutuyor diğer seçeneğe göre kaba durması sanırım eksi

2)
    www.teknosa.com
    Acer Swift 3 SF314-41-R46C AMD RYZEN5-3500 8GB Ram 256 GB SSD 14'' FHD Ekran W10 Notebook Fiyatı ve Özellikleri
    https://www.teknosa.com/acer-swift-3-sf31441r46c-amd-ryzen53500-8gb-ram-256-gb-ssd-14-fhd-ekran-w10-notebook-p-125035536

bu cok şık ve sade duruyor ama 256 gb ssd ile gelmesi sıkıntılı bi de sanırım ekstra hdd bölmesi yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wishfroze -- 26 Ocak 2020; 3:4:31 >

• Upppp bugün alınacakkk

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Up

• Alttakini ap

• Derebey44 kullanıcısına yanıt
    Neden hocam thinkpad cok kullanıslı iyi diyorlar

• Up

• Up

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Thinkpad bence de daha güzel bir cihaz, fakat RAM eklemeniz lazım, boş slot vardır umarım, bunu kontrol edin. Ve Windows 10 lisansı da almanız lazım. Ucuzlardan alabilirsiniz gerçi. 1TB hard disk var ama 128GB SSD.

Yok içini açmadan kullanıyım derseniz Acer da iyi duruyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Wishfroze kullanıcısına yanıt
    Kaldırır bence, Vega grafik Intel'inkinden daha iyi diye biliyorum. Intel'inkinde oynanıyorsa bunda da oynanır, medium falan yaparsınız ayarları 60 FPS'te oynarsınız. Yine de yüksek beklentiniz olmasın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.