Şimdi Ara

2 TELEFON ARASINDA KALDIM - KARAR VERİLDİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
1.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar şu anda iPhone 4 kullanıyorum ve telefonu hazır değiştirmişken öncelikli isteğim kesinlikle büyük ekranlı bir telefon satın almak.. ufak ekrandan kesinlikle sıkılmış durumdayım..

1) HTC ONE X+: iPhone 4'ten önce HTC Desire HD sahibiydim. yani Android'e aşinayım. o dönem yanlış hatırlamıyorsam 2.3.4'tü.. fakat o dönemde iPad aldıktan sonra iPhone 4 alayım, iCloud falan takılırım dedim.. aslında iyi de oldu ancak dediğim gibi çok sıkıldım..

2) ASUS PadFone 2: Bugün bir arkadaşımın tavsiyesi ile listeye eklediğim bir telefon oldu.. Bilgi sahibi olan varsa ve paylaşırsa sevinirim..

3) Apple iPhone 5: vazgeçildi..

4) HTC Windows Phone 8x: vazgeçildi..

Samsung falan önermezseniz sevinirim.. Amoled ekranından dolayı her renk cart ve mavimsi tonlarda olması beni pek memnun eden bir şey değil (TV hariç)..

bu 2 telefondan hangisini seçmeliyim, fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar..

EDIT: BAŞLIK GÜNCELLENDİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlkanExclusive -- 9 Kasım 2012; 2:25:25 >

• teşekkürler..

One X+, bu sıralamaya sonradan giren bir telefon.. Desire HD'yi ben aldığımda malesef Almanya T-Mobile cihazı olarak sim kilitsiz olarak almıştım.. açılışında T-Mobile'ın animasyonu falan vardı ve T-Mobile hizmetlerine özel uygulamalar vardı.. bunu normal HTC yazılıma çevirmeye çalıştım ancak gerek HTC'nin programları olsun, gerek Gold Card yapma işlemleri olsun hep hata ile karşılaştım.. tabii tüm bunların haricinde batarya performansı da beni hiç tatmin etmemişti (1200 mAH)..

şimdi garantili bir cihaz alacağım için bu tip sorunlar olacağını düşünmüyorum (operatör cihazı ve uygulamaları olarak)..

bu arada Android'de de nasıl gelişmeler olduğunu çok takip edemedim açıkçası.. evet okudum, araştırdım ancak okuyarak pek bir şey anlaşılmıyor.. kullanıcı tecrubelerini okumak daha gerçekçi oluyor.. elbette çok iyi gelişmeler olmuştur ondan şüphem yok fakat Android kullanıcıları var ise aramızda onlardan da duymak isterim..

• up
  • Ben apple e 5 le birlikte bir sans daha verin demek isterdim fakat sikildim diyorsaniz ve ekran boyutu konusunda sıkıntılariniz varsa htc one x+ iyi bir tercih olacaktir fakat ios dan. Vazgecmemenizi oneririm

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster
  • vay vay vay... kafa iyice karıştı..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

asıl uzaktan baktığında kullanışsız gözüküyor sonradan anlıyosun pda neymiş görüyorsun.

Wp 8x değilde Lumia 920 tavsiye ederim.

onun dışında Android olacaksa Nexus 4 tavsiye ederim.

Nexus 4'te Lumia 920'de sizi pişman etmez.

• valla iPhone 5'de geleneksel olarak gelişen donanım, uzayan boy ve makyajlanan kasa dışında değişen bir şey yok.. konu iOS 6'ya gelirse onu zaten şu anda iPhone 4'de de kullanıyorum.. uygulamalar 3 - 5 saniye daha erken açılacak diye onca parayı vermeyi düşünmüyorum.. ha ekran hiç olmazsa 4.3" ya da 4.7" olsaydı tereddütsüz alırdım.. ama adamların şu "baş parmağımız ekran her yerine ulaşıyor ve her işimizi bir baş parmak ile hallediyoruz! ne güzel değil mi?" triplerinden kesinlikle ve kesinlikle bıkmış durumdayım.. aynı şekilde arayüzdende aşırı derecede sıkılmış durumdayım..

HTC 8X'e gelirsek Market'i ve işletim sistemi güncellemesi hakkında ciddi anlamda çekincelerim var.. Market henüz çöplük gibi değil, bu çöplük gibi olacak ya da olmayacak anlamına gelmiyor ama her yeni çıkan ve favori olan uygulamaların açıkçası bilmem kaç ay WP Store'a gelmesini beklemek istemiyorum.. Apple için çıkan çoğu uygulama hala 1 - 2 ay sonra Android'de oluyor bu açık ve net.. Anca büyük firmaların yaptıkları uygulamalar Android ve iOS aynı anda çıkıyor diye reklam yapıyorlar.. bunun yanı sıra güncelleme konusuna gelirsek Microsoft'un açıklaması var, "18 ay güncelleme olacak" diye.. e şimdi düşünüyorum, iPhone 3GS bile iOS güncellemesini aldı, üstelik kaç yıllık telefon! şimdi 1.5 sene sonra hadi ben Windows Phone 9'a ya da 8.5'a geçtim ondan sonrası "bizi bağlamaz" ise buna da para yatıracak kadar enayi değilim..

One X+ içinse Nvidia Tegra işlemcisinin pek iyi olmadığı yorumlarını okudum.. onun yerine SnapDragon 4 işlemcisine sahip ASUS PadPhone 2 al diyen bir arkadaşım oldu bugün ve araştırdım.. Tanıtım videolarını falan seyrettim, donanım özellikleri gerçekten çok güzel ancak, Türkiye pazarına girer mi? girerse ne zaman girer? araştırdım internetten tık yok.. ya da ben ulaşamadım bir bilgiye..

dolayısıyla bu telefonların yanına Asus PadFone 2 eklenmiş durumda.. Ancak WP 8X ve iPhone 5'i kesinlikle listeden çıkartmış durumdayım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlkanExclusive -- 6 Kasım 2012; 22:08:34 >

• kesinlikle HTC ONE X+

Orijinalden alıntı: real_king

Iphone 5 mi asla! insanlari aptal yerine koyuyor apple. 4s in makyajlı versiyonu.Bir gelisme yok.

Elde incelemedim ancak ios6 olması cazip kılıyor

• ha birde şunu belirtmek istiyorum.. mesela 8X TR pazarına girdi.. Turkcell'den almaya kalksak kontratsız olarak alma şansımız yok ona baktım demin.. illa bir kontrat ile alacağız.. aylarca telefon bekliyoruz 3 tane operatör kar edeceğiz diye müşteri bağlıyor kendine.. şeytan diyor bas git yurtdışından PadPhone 2 al gel..
    İkisi arasında one x+ öneriyorum htc one x zaten çok iyiydi hala alanlar var ve bu çok iyi telefonu çok çok iyi yaptılar. Muzik onda,kamera onda,performans onda,tasarım onda. En iyisi de htc Sense onda,ekran-malzeme kalitesi de onda. Bir telefondan beklediğinizden çok daha fazlasını verecektir.

http://blog.tamindir.com/samsung-galaxy-s3-ile-htc-one-x-karsilastirmasi/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EvoRoncatto -- 6 Kasım 2012; 21:38:43 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.