Şimdi Ara

2 Telefon arasında kaldım arkadaşlar ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar samsung galaxy mini 2 s6500 ile samsung galaxy gio s5660 arasında kaldım bütcem 500 tl'dir.

kullanan arkadaşlar bu işten iyi anlayan arkadaşlardan fikir düşünce alırsam çok memnun olucam :)

benim istediklerim : android olsun , interneti iyi olsun kamera pek önemli değil , oyunda oynamam telefonda , görüntüsü hangisinin iyi , hangisi hızlı

yardımcı olursanız çok sevinirim :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    İsviçresiz Bilim adamıyım

• arkadaşlar kafam karıştı şimdi sony xperia tipo çıkmış mini 2 al diyosunuz jb alıcak diyosunuz jb nedir :) yoksa gio'mu :)

Orijinalden alıntı: TheReaLCix

arkadaşlar samsung galaxy mini 2 s6500 ile samsung galaxy gio s5660 arasında kaldım bütcem 500 tl'dir.

kullanan arkadaşlar bu işten iyi anlayan arkadaşlardan fikir düşünce alırsam çok memnun olucam :)

benim istediklerim : android olsun , interneti iyi olsun kamera pek önemli değil , oyunda oynamam telefonda , görüntüsü hangisinin iyi , hangisi hızlı

Galaxy gio yu uzun zamandır kullanıyorum. Tek eksiği dahili hafızası. uygulamaların güncellemeleri artmaya başladıkça yeterli olmamaya başlıyor bunuda telefonu root ederek çözebilirsin. Ben outlook kullanıyorum telefonda 3 ayrı banka uygulaması navigasyon çok sık yandex uygulama vs. Çok başarılı kasılma olmuyor telefonda kamerası başarılı eksiği flash olmaması. Youtube vs. video seyredebilisin çok rahat. Alıp almama konu sana kalmış ben memnunum şöyle söyleyim ihtiyacım olan herşeyi karşılıyor daha iyisine ihtiyaç duymadım hiç.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre_saganak34

quote:

arkadaşlar samsung galaxy mini 2 s6500 ile samsung galaxy gio s5660 arasında kaldım bütcem 500 tl'dir.

Galaxy gio yu uzun zamandır kullanıyorum. Tek eksiği dahili hafızası. uygulamaların güncellemeleri artmaya başladıkça yeterli olmamaya başlıyor bunuda telefonu root ederek çözebilirsin. Ben outlook kullanıyorum telefonda 3 ayrı banka uygulaması navigasyon çok sık yandex uygulama vs. Çok başarılı kasılma olmuyor telefonda kamerası başarılı eksiği flash olmaması. Youtube vs. video seyredebilisin çok rahat. Alıp almama konu sana kalmış ben memnunum şöyle söyleyim ihtiyacım olan herşeyi karşılıyor daha iyisine ihtiyaç duymadım hiç.

anladım kardeşim çok saol emeğine bileğine :)

• varsa başka fikri düşüncesi olan arkadaşlar , paylaşalım başkalarıda okusun bilgilensin :)

varsa başka fikri düşüncesi olan arkadaşlar , paylaşalım başkalarıda okusun bilgilensin :)

Bu arada galaxy ace ile arasında ekran boyutu ve dahili hafıza haricinde hiçbir fark yok. Daha geniş ekranlı birşey arıyorsan motorolla motolux yanlış hatırlamıyorsam fiyatıda fazla değil diye biliyorum. Birde benden sana tavsiye akıllı telefon bakarken batarya mah. bak gio 1350mah 3G kapalı net kapalı wi-fi kapalı halde 2-3 gün kullanım. Ama internet kullanımı ile 1 gün. hatta kullanıma bağlı yarım gün. Bunun içinde harici şarj üniteleri var 1000mah başlayıp 20000mah kadar giden ihtiyacınıza göre alıp harici şarj olarak kullanabilirsin.

blackberry ben kullanmadım ama mail alıp gönderme haricinde fazla fonksiyonunu kullananda görmedim. Daha doğrusu qwerty klavyeli telefonları ilk başta çok araştırdım ama akıllı telefonda enönemlisi ekran boyutu araştırmalarına buna göre değerlendir.

• quote:

Orijinalden alıntı: emre_saganak34

quote:

varsa başka fikri düşüncesi olan arkadaşlar , paylaşalım başkalarıda okusun bilgilensin :)

Bu arada galaxy ace ile arasında ekran boyutu ve dahili hafıza haricinde hiçbir fark yok. Daha geniş ekranlı birşey arıyorsan motorolla motolux yanlış hatırlamıyorsam fiyatıda fazla değil diye biliyorum. Birde benden sana tavsiye akıllı telefon bakarken batarya mah. bak gio 1350mah 3G kapalı net kapalı wi-fi kapalı halde 2-3 gün kullanım. Ama internet kullanımı ile 1 gün. hatta kullanıma bağlı yarım gün. Bunun içinde harici şarj üniteleri var 1000mah başlayıp 20000mah kadar giden ihtiyacınıza göre alıp harici şarj olarak kullanabilirsin.

blackberry ben kullanmadım ama mail alıp gönderme haricinde fazla fonksiyonunu kullananda görmedim. Daha doğrusu qwerty klavyeli telefonları ilk başta çok araştırdım ama akıllı telefonda enönemlisi ekran boyutu araştırmalarına buna göre değerlendir.

ekran fazla büyük olmasın hocam ya gio ideal boyutta yeter bana , bataryasıda 2 3 gün diyosun internete sürekli kalmam zaten bataryasıda yeter :) birde dış görünüşü güzel olacak göz zevki olarak gio hoşuma gidiyor mini 2 de öyle ama , mini 2 tercihi araştırdım pek kullanan yok galiba sıkıntılı telmidir bi çözüm üretemedim gio daha ağır bastı :))

tavsiyelerin için tşkür ederim :)

• Dediğin iki telefon arasında kesinlikle Gio. Gio kullanıp memnun olmayan görmedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

arkadaşlar kafam karıştı şimdi sony xperia tipo çıkmış mini 2 al diyosunuz jb alıcak diyosunuz jb nedir :) yoksa gio'mu :)

JB dediği arkadaşın Android'in yeni işletim sistemi Jelly Bean. Ancak o seviyede bir telefonu rahatlıkla root yapıp istediğiniz romu(kullanıcı arayüzü) kullanabilirsiniz. Hangisi gözünüze güzel görünüyorsa onu alın.
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.