Şimdi Ara

2 teknik servise verdim yapamadılar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

genelde akşamları oluyor sabahları nadir

bu hata cıkıyor ve reset atıyor pc ekran kartından kaynaklanıyor sanırım ama servistekiler yapamadı laptop kullanıyorum acer marka...

Format attım guncel driver yukledim yok yine aynı... kendi driverini yukledm yine aynı surekli bu hata cıkıyor 5 dk 3 kere cıkıyor

• doğru ekran kartı sürücüsü olduğuna eminsen diğer donanımları kontrol et yeni eklediğin belki çakışma oluyordur
  • yeni birşey eklemedim laptop kullanıyorum zaten iciini acip bakamıyorum bir bilgim yok laptop da
  • ramden olabilir.

başka bi ramle deneme imkanın varsa dene bence. yada ram slotunu değiştir. bunun için içini açman gerekiyor ama.
  • ram den olsa su mavi ekran da neden ati hatası yazsın ? ve ram den degil cunku ekran cozunurlugu 640 ^/ 480 e düşüor renkler 8 bit oluyor bazen
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kelepce

ram den olsa su mavi ekran da neden ati hatası yazsın ? ve ram den degil cunku ekran cozunurlugu 640 ^/ 480 e düşüor renkler 8 bit oluyor bazen

eğer yeni donanım eklemediysen büyük ihtimalle ekran kartında problem var garantisi varsa garantiye ver yoksa ekran kartı paylaşımsız ise değiştirt bi tamirciye
  • Sorunu cözmeye calışıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop'u tamire vereli 4 ay oldu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • büyük bir ihtimalle ekran kartın bozulmuş teknik servisine tekrar ver garantisi varsa yenisini bile verebilirler
  • KISACA PC SOGUK BAŞLANGIÇTA RESETLİYOR SICAK BAŞLANGIÇTA SORUN YOKSA YÜKSEK OLASILI KONDANSATÖR LER DE PATLAK VAR
  • ŞİMDİ KOD VERMEMİŞ KONDASATÖRDE VERMEZ PEKİ DAHA FAZLA EMİN OLMAK İÇİN SORUYORUM HİÇ BÖYLE MAVİMSİ SİYAHIMSI BOŞ YAZISIZ EKRAN VERDİMİ ...YADA AÇTI AMA SİZ PC DE BİR İŞLEM YAPMAYA KALKTINIZ DA HEMEN RESETLEDİMİ .... YADA SİSTEM CİDDİ BİR SORUNDAN KURTARILDI UYARISI...YADA AÇARAÇMAZ GÜVENLİ MODDA AÇILSIN UYARISI...VERDİMİ...ŞİMDİ ASIL SİZDEN YAPMANIZI İSTEDİGİM Bİ ŞEY VAR PC DİZ ÜSTÜ ŞÖYLE ALTTAN 40 CM UZAKTAN İLK AÇILIŞINI YANİ SABAH FÖN MAKİNASI İLE 30 SANİYE ISITIN SORUNSUZ Bİ AÇILIŞ GERÇEKLEŞİYORMU....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baranel -- 20 Mayıs 2007; 16:19:39 >
  • Isınma sorunu olabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: EneRGy.

Isınma sorunu olabilir

dostum zannetmiyorum arkadaş akşamları yapmıyor diyor yani sabah ilk açılıyo sorun veriyo kondasitörler ısınıyo ve ondan sonraki açılışlar sorunsuz oluyo tam tersi sogukta tepki artıyo benim anladıgım dogru ise sorun belli bende emin olmak amaçlı soguk degil sıcak başlangıç yap bi dene sorunsuz açıyorsa kondansatör.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.