Şimdi Ara

2 tb hdd onerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba ben oyun film vs. gunluk kullanimlik hdd almak istiyorum okuma yazma hizi yuksek sessiz bir model ariyorum aklimda sagate nin barracuda modeli var okuma hizi 180mb gayet iyi bundan daha iyi 300tl ye kadar onerebileceginiz hdd war mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dostum o hdd'de gayet iyi fiyatta uygun bence
  • bencede iyi bir hdd ama vatanda 310tl ye wd nin red serisini gordum onunla arasinda okuma yazma hizi farki var mi acaba ? almisken iyisi olsun istiyorum biraz

• Segate 2 tb dm0001 lerden kullanıyorum aslında memnunum ama forumda ve dünyada çoğu kişi şikayetçi.Ben olsam wd green serisi alırım dosyalarımın güvenliğine önem veriyorsamda direk red serisi alırdım.
  • hızlı ve kaliteli ve fiyatı 200 cşivarı olan hdd nedir
  • Seagate barracuda 2 tb 1 yıl sistem diski 1 yıldırda depolama olarak kullanıyorum ne ses var ne gürültü.Daha fazla ödemeye gerek yok bence alın güle güle kullanın

• yorumlariniz icin cok tesekkurler seagate barracuda alicam buyuk ihtimal ama aklima takilan bisey var benim eski hdd de 3d filmlerde ileri alirken power dvd programi biraz kasiyor bu hdd de onu yapmaz heralde dimi [:D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    WD 4 TB Harici Disk - 1200 TL
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bugun biraz arastirdim kafam karisti seagate icin kotu diyorlar wd nin red ve green serilerinin okuma yazma hizlari nasil bilen var mi

• beytosefa B kullanıcısına yanıt
    SEAGATE 3.5" 2TB SV35 Güvenlik Diski Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm NCQ Hard Disk.
  • yardimlariniz icin tesekkurler biraz arastirdim raid 0 yapmaya karar verdim 1tb wd black serisi 64mb 7200rpm aldim ileride 1 tane daha alip raid 0 yapicam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.