Şimdi Ara

2 tarafın eşit olduğu map ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
4.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Böyle mapler illa vardır. 1 2 tanesini bilenler söyleyebilirmi ?

• Huluk kullanıcısına yanıt
    dust2
    cache 55 45
    mirage 55 45
    inferno 60 40
    bana gore bunlar
  • nuke

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Assault

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fy_iceworld
  • Nuke Overpass Inferno ağır ct mapi
    Mirage eşit denebilir

Niye eksilediniz daninolar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ariana Grande -- 18 Ağustos 2015; 14:59:39 >
  • takıma karşı takımsa yani daha doğrusu iletişim kuvvetliyse takımda cache en dengeli maplerden biri, info aldığı sürece terörist tarafındada sıkıntı yaşanmıyor .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • nuke 90 10
    train 70 30
    cobble 70 30
    overpass 55 45
    mirage 70 30
    inferno 60 40
    dust2 45 55
    cache 55 45
    ct t
    Bizde böyle genelde.

DMG'ler LE'ler eksilemiş yine :D Gülüyorum sizlere bi mok bildiğiniz yok :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SnowJon -- 18 Ağustos 2015; 15:44:53 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cache ve mirage dengeli bence. Diğerlerinde dengesizlik olur. Dust2'de terör ağır basar ezik takım değilse. İnferno'da ct üstünlük kurar. Cobblestone'da kesinlikle ct mapı. A ile B arası çok kısa hemen gidebiliyor ctler ayrıca savunması da kolay. Overpassta b yi savunmak kolay a yı savunmak zor ama iki bomba yeri arası mesafe çok kısa ctler anında yer değiştirebiliyor. Ct ağırlıklı yani. Sağlam terör takımları overpasstada perişan eder o ayrı.

• hangi rütbede oynuyorsunuz arkadaşlar ? mirage, cache ağır ct taraflı haritalardır. ve bir şey daha cobblestone haritasında hakkını vererek site tutma işini pro oyuncular zor yapıyor. overpass ise nuke gibi ağır ct map. bide bu dengelenmiş hali, daha önceden a site'a giderken uzun ve kısa, şu an ki tuvaletin bittiği yerdeki merdivenlerde birleşiyordu. her neyse; şu an en dengeli harita dust2 o da 50/50. cidden araştırmadan yazmayın, komik duruma düşüyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LGR9 -- 18 Ağustos 2015; 8:10:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LGR9

hangi rütbede oynuyorsunuz arkadaşlar ? mirage, cache ağır ct taraflı haritalardır. ve bir şey daha cobblestone haritasında hakkını vererek site tutma işini pro oyuncular zor yapıyor. overpass ise nuke gibi ağır ct map. bide bu dengelenmiş hali, daha önceden a site'a giderken uzun ve kısa, şu an ki tuvaletin bittiği yerdeki merdivenlerde birleşiyordu. her neyse; şu an en dengeli harita dust2 o da 50/50. cidden araştırmadan yazmayın, komik duruma düşüyorsunuz.

Yazdıklarına katılıyorum fakat Dust2 bence tam 50-50 yerine 55-45.

Bu arada konu ile ilgili bir video cs go reddit sayfasında görmüştüm.
    https://www.youtube.com/watch?v=Z-ahCNmbdtQ&feature=youtu.be

• dust 2 en dengeli map. inferno'nun güncellenmesi tartışılıyor.

ama her zaman mapın dengeli olması mapın iyi olduğu anlamına gelmiyor.

bunu da bırakayım şuraya.

• assault oyuncusu olarak map terör abi bence yuzde 70

• Cache dengeli diyen olmuş şaka gibi. Ağır ct haritasıdır cache.
  • Maplarin geneline bakarsaniz terorlerin girebilecegi yerlerin sayisi standarttir. Bana göre maptaki darlik genislik terorlerin rahat oynamasina etki ediyor. Bence teror icin en sıkıntı map inferno kalan maplar eşit cachede biraz sıkıntı biraz. Olayin asli su ki iyi bi takima denk gelirseniz map sikinti olmaz benim gibi eseayi birakmazsiniz

• mirage ,cache olabilir ama eger terror iken takım oyunu varsa her türlü kendinize avantaj saglıyabiliyorsunuz.
  • D2 den baska dengeli harita yok. Bu bi yonden iyi aslinda. Baskin tarafi oynayan takim el vermemeye dikkat ediyor. 12-3 14-1 gibi skorlardan mac verdigim ve cevirdigimiz oldu. Oyuna ayri bir heyecan katiyor.

• Cache dengeli değil ct mapı bence cachede belirleyici taraf terrorist. terroriste 6 el alirsak 9 6 biterse yarı aldik gozuyle bakiyorum ctde. Cachede terroristlere bomba kurdurmamak lazim kurarlarsa korumak kolay oluyor. Onun dışında ct kolay. Dengeli bi map bence mirage tamamen takim oyununa bagli ct t farkedecegini sanmiyorum. Pistol roundlari belirleyici oluyor. D2 denmiş ama bence d2 terrorist mapi herhangi bir taktige gerek yok. Raj kelimesini kullanip yer söylüyorsunuz. Olay bitiyor. Ct bence avantajsiz ama sonuc olarak takim oyunu ctdede oyun alabilirsiniz.

• cachede t için çok fazla seçenek var. t oynamak inceliktir, ct ne kadar iyi tutarsa tutsun. üst seviye takımların birbirleriyle yaptıkları maçlarda cache tde çok fazla el aldıklarını görebilirsiniz
    cache ağır ct mapi diyenler büyük ihtimal nasıl t oynayacağını bilmeyen kişiler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • overpass

CT veya T fark etmez iki takımda da A-B arası rotasyon kolay.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.