Şimdi Ara

2 tane islemci takacak anakart varmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

imzdkı özellikler anakartı degıstırmeyı dusunuyorum ve anakarta 2 tane islemci takılan varmı veya 3 - 4 tanede ola bilir

• AMD için 680i çipsetli anakartlar var .Ama senin intel için şu an yok böyle bir seçenek. Yakında çıkacak ama senin işlemci o anakartta büyük ihtimalle çalışmayacak.
  • İntel platformu sunucular icin anakartlar var cift Xeon islemcili ama evde kullanacaksaniz cift islemciye gerek yok...
  • sanırım cift islemcili bi bilgisayar istiyorsun.bunun için çift islemci girisine ihtiyacın yok.c2d lar zaten çift islemci olarak gelıyor ama tek slot a takılıyorlar.sen onları ıncele ıstersen
  • biraz daha sabredersen Quad Core lar çıkacak 4çekirdekli işlemci.. nası ama...
    belki daha sonra C4Q lar.. 4çekirdekli 4işlemci..
  • aleyküm selam kardeş..hayırdır loto mu vurdu domates alır gibi insaf yau..bulan var bulamayan var

ne amaçla kullanacağını yazarsan sistemi daha sağlıklı cevaplar gelir..yoksa kapıyı açık bırakırsan birazdan bol sıfırlı rakamlı öneriler gelir merak etme

illa alıcam dersen tabi bizene Quad çekirdekli intel conroe ler çıktı mavi bilgisayar da varmış sanırım..2 milyarlardan bahsediyolardı
  • eleman fantezi yapıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: grotesque

eleman fantezi yapıyor

yapıyor gıbı

gel sana 4ıslemcili tyan alalım.bıde 64gb ram takalım uc ucabıldıgın kadarrrrr
  • http://www.dijitaltrend.com/index.php?main_page=product_info&manufacturers_id=70&products_id=1113

tıkla ve fıyat ve resmını gor cıft ıslemcıılı anakart
  • dusunduklerım ucuz felan olsydi 150 ytl felan alırdım ınsallah sonrda bu islemciyi takardım sonrdan yanina core takardım 2 cekirdeki oldu 3 cekırdeklı ama 4 lu olsydı beklerdım 2 tane daha bos ya 16 cekırdeklı fılan cıkardı onları alırdım 2 tane hayırlısı 16+16+3 : 35 cekırdeklı ıslemcı olurdu 35 tane varmıs gıbı ozman ekran kartıya bile gerek yokdu galiba ozamanda makına ucarrr biiiiiwwwwwwwww

quote:

http://www.dijitaltrend.com/index.php?main_page=product_info&manufacturers_id=70&products_id=1113

tıkla ve fıyat ve resmını gor cıft ıslemcıılı anakart

ohah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi >>>------> -- 18 Ocak 2007; 18:55:54 >

• öldüm öldüm gülmekten resmen komedi ya

• xeon işlemciler varken neden iki işlemci takasın ki zaten 2 veya 4 çekirdekli gerekmiyo başka işlemci. ama server kurmak istiyosan ayrı serverlarda oluyo intelin bi tane serverında 16 çekirdek saymıştık 4 çekirdekli 4 işlemci yada 2 çekirdekli 8 işlemci takılmıştı yada 8 çekirdek miydi tam hatırlamıyorum şimdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fealin -- 20 Ocak 2007; 0:12:11 >
  • kardes bı kere bence bıraz dalga gecılıyor gıbı.cunku bana sorarsanız normalde boyle bı sıstem kullanırken hangı akıllı bole bsıey yazar.2ıslemcılı anakartlar var vede cok pahalı.tanesı 500$ dan baslıyor.ve gelelım 4tanelıye.turkıyede kolay koley yok.ve evı bırak sunucu olarak nerden kullanacaksın sne o makıneyı.o anakartların fıyatı 3000$-7000$ arasında degısıyor.sen bole bır sıtemden nasıl bole bır sısteme gecmeyı dusundun ki? soruyorum kardes sana.senı bu sıtemı yapmaya ıten sebep nedır? vardır hehrlaed mantıklı bır cevabı dıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: serdarsun

öldüm öldüm gülmekten resmen komedi ya

Al bende de 500$ anakarta vercen üstüne celeron falan taksan cok matrak olur...

• dual kentsfield ve 8core çok yakındaeskiler için fazla şans yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Digiali -- 20 Ocak 2007; 2:34:02 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.