Şimdi Ara

2 tane 5.1 birbirine bağlama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
3.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Tek stereo çıkışı çift çıkışa dönüştüren dönüştürücü kablo ile bağlayabilirsiniz.Elektronikçilerde rahatlıkla bulabilirsiniz.
    Fakat sistemlerin farklı olması size daha kaliteli bir ses sunmayacak aksine gürültü oluşturacaktır.
  • teknik olarak randıman alınmaz sanırım,
  • quote:

Orijinalden alıntı: THE SUBTİTLE

teknik olarak randıman alınmaz sanırım,

Duruma göre.

P35 ve sonrası MSI anakartı olanların çok kolay yapabileceği bir şey bu. Çünki MSI anakartlarda her kanalı bağımsız ayarlayabiliyoruz. Yani istersek tüm ses portlarını mikrofon, kulaklık, bass, center, FL, FR vb gibi ayarlayabiliriz. Tabi tek tek de istediğimiz gibi ayarlayabiliriz.

Bu ne demek derseniz.

5.1, 6 kanal demektir. Her 3,5mm lik ses fişi 2 kanaldır. 7.1 destekli anakartlarda 8 kanal için 4 fiş ve ses girişi ile mikrofon için 2 giriş vardır.

Kısacası 6 kanalı da kafamıza göre ayarlayabildiğimiz için 6 girişe 2*3 şeklinde 2 adet 5.1 bağlayabiliyoruz.

Eski P35Neo2-FR anakartımdaki bu süper özellik malesef P45 çipsetli DFI anakartta yok.

Ve bunu yapabilen ses kartı var mıdır diye konu açacaktım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DigitalWorld -- 19 Mart 2010; 9:58:59 >

• anakartında ses kartı varsa 15 tl fln bi tane daha ses kartı al öyle bağla. daha güzel olur
  • bende Gigabyte anakart var. Eğer bütün çıkışları ayarlarsanız yaklaşık 10 çıkış oluyor ve rahatlıkla ayarlanabiliyor. Ancak arkadaşın dediği gibi... 2 tane 5.1 (farklı) biraz gürültü oluşturur kanaatimce.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DigitalWorld

quote:

Orijinalden alıntı: THE SUBTİTLE

teknik olarak randıman alınmaz sanırım,

Duruma göre.

P35 ve sonrası MSI anakartı olanların çok kolay yapabileceği bir şey bu. Çünki MSI anakartlarda her kanalı bağımsız ayarlayabiliyoruz. Yani istersek tüm ses portlarını mikrofon, kulaklık, bass, center, FL, FR vb gibi ayarlayabiliriz. Tabi tek tek de istediğimiz gibi ayarlayabiliriz.

Bu ne demek derseniz.

5.1, 6 kanal demektir. Her 3,5mm lik ses fişi 2 kanaldır. 7.1 destekli anakartlarda 8 kanal için 4 fiş ve ses girişi ile mikrofon için 2 giriş vardır.

Kısacası 6 kanalı da kafamıza göre ayarlayabildiğimiz için 6 girişe 2*3 şeklinde 2 adet 5.1 bağlayabiliyoruz.

Eski P35Neo2-FR anakartımdaki bu süper özellik malesef P45 çipsetli DFI anakartta yok.

Ve bunu yapabilen ses kartı var mıdır diye konu açacaktım.

tek memeyle iki çocuk beslenirse ,karınları farklı doyar bence

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    4-3-3 ve 4-2-3-1 farkı ne ?
    3 yıl önce açıldı
    2 vs 1
    4 yıl önce açıldı
    2.5 ve 3.5 rf kumanda nedir?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • benim anakartta 6 giriş var onboard ses kartı
  • quote:

Orijinalden alıntı: metot17

benim anakartta 6 giriş var onboard ses kartı

uygun olan şartlar ,tabiki sonuca olumlu yansır (DigitalWorld) gerekli açıklamayı yapmış zaten
  • bağlasanızda performans kaybı yaşayacağınız kesin
  • Ben daha önce denemiştim iki tane 5+1'i AC-3 girişinden bir birine bagladım (benim bağladıklarımın watt'ları birbirinden farklıydı) ama sonuç olarak iyi bir ses kalitesi yakalayamadım..
  • arkadaşlar;
    audigy value 7.1 var. 2+1 philips hoparlör var.
    2 hoparlor daha alıp mutfağa (uzatma kablosu ile) bağlayım diyorum.
    ama nasıl olur. woofer da başka giriş yok.
    ses kartının boş yerine taksam olur mu? çalışır mı?
  • ses kartınızdan 4.1 5.1 yada 7.1 ayarlayıp siyah girişe bağlayabilirsiniz ses seviyesi yeşil girişe göre daha az olabilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.