Şimdi Ara

2. ssd gözükmüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
96
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba.2. ssd taktım pc'ye ve disk yönetiminden kurulumunu yaptım.çevrimiçi görünüyor,herşey normal görünüyor fakat görünmüyor yine de.kullanıma açık değil gibi.anlamadığım halde 1. ssd me windows'u klonlarken,bios da boot ayarlarını karıştırmıştım biraz.önceden bilgisayarı başlattığımda direk açılırken 1. ssd yi kurduktan sonra lütfen boot'u seçiniz tarzı birşey çıkıyor ve tek seçenek görünüyor,enterla başlatıyorum.2. ssd nin görünmeme sebebi olabilir sanırım.yardımlarınızı ve yorumlarınızı bekliyorum.teşekkürler.

2. ssd gözükmüyor

2. ssd gözükmüyor

• disk yönetiminde görünüyorsa onu formatla .oradan yapamazsan NIUBI Partition Editor Free Edition diye arat .bu yazılımla yap.

diski bazen önce gpt yapıp sonra biçimlendirmen gerekir bu da aklında bulunsun

• biraz bilgisizim kusura bakmayın.nasıl formatlıyacağım.program türkçe ama anlamadım.birimi sil ve tekrar yükle gibi birşey mi yapacağım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evettarafından77 -- 31 Aralık 2022; 13:45:52 >
  • evettarafından77 E kullanıcısına yanıt

programı açıyorsun istediğin diskin üzerine sağ tıklıyorsun.açılan menüden birimi sil ardından format atman lazım. programın adını yotube yaz nasıl kullnılacağını öğrenirsin.

• Hocam çözülmediyse yardımcı olabilirim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MSI anakat M.2 SSD mi görmüyor
    2 yıl önce açıldı
    [SATILDI] 2.5" Harici SSD ve HDD
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.