2. ssd gözükmüyor
Merhaba.2. ssd taktım pc'ye ve disk yönetiminden kurulumunu yaptım.çevrimiçi görünüyor,herşey normal görünüyor fakat görünmüyor yine de.kullanıma açık değil gibi.anlamadığım halde 1. ssd me windows'u klonlarken,bios da boot ayarlarını karıştırmıştım biraz.önceden bilgisayarı başlattığımda direk açılırken 1. ssd yi kurduktan sonra lütfen boot'u seçiniz tarzı birşey çıkıyor ve tek seçenek görünüyor,enterla başlatıyorum.2. ssd nin görünmeme sebebi olabilir sanırım.yardımlarınızı ve yorumlarınızı bekliyorum.teşekkürler.
2. ssd gözükmüyor
Merhaba.2. ssd taktım pc'ye ve disk yönetiminden kurulumunu yaptım.çevrimiçi görünüyor,herşey normal görünüyor fakat bilgisayarıma tıkladığımda görünmüyor yine de.kullanıma açık değil gibi.anlamadığım halde 1. ssd me windows'u klonlarken,bios da boot ayarlarını karıştırmıştım biraz.önceden bilgisayarı başlattığımda direk açılırken 1. ssd yi kurduktan sonra lütfen boot'u seçiniz tarzı birşey çıkıyor ve tek seçenek görünüyor,enterla başlatıyorum.2. ssd nin görünmeme sebebi olabilir sanırım.yardımlarınızı ve yorumlarınızı bekliyorum.teşekkürler.
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 199 (Bu ay: 6)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware