Şimdi Ara

2 SENELİK ÜNİVERSİTE OKUYUP MEZUN OLANLAR YARDIM LAZIM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
25.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • zamanım olmadığı için yazılara az bişi baktım
    kardeş ben 2 yıllık tıbbi dokümantasyon ve sekreterlik bölümü öğrencisiyim
    kpss de seçeceğin bölümü iyi araştır
    kaç bin açık var ne kadar memur alıyorlar ne kadarı sözleşmeli felan filan diye
    öna görede seçersin
    (mesela ben 1300-1500 arası maaş alacağım mezun olup memur olursam gerisini sen düşün )
  • quote:

Orjinalden alıntı: trkahraman

arkadaşım ben 2 yıllık bilgisayar teknolojileri ve programlama mezunuyum. 2007 dgs ile bil. mh. geçiş yaptım bence onundeki yollar geniş.... 2 yıllık tan mezun olmuş arkadaslarımın tümü çalışıyor... iş başvurularında 2 yıllıkta olsa üniversite mezunu olman sana yardımcı olacaktır... piyasada 2 yıllıklar tercih ediliyor.. zaten teknirkerlere ara elemanlara ihtiyac var.... bu eksikliği bir cok zaman 2 yıllıklar kapatıyor... bence 2 yıllığa git derim... kendini biraz sıkarsan dgs ile geçiş yaparsın olmadımı aciköğretimden 4 yıllığı tamamlarsın.... bilgisayar mezunları açıköğretimden işletme yada iktisat okuyabiliyor...

Aynı şeyleri ablam anlattı bana işte o yüzden kafama yattı bu iş zaten mesleğimi seversem kendimi geliştireceğime inanıyorum geliştirirsemde maaşım var mevkim daha iyi olur diye düşünüyorum siz tabii benden daha iyi bilrisiniz ama hiç değilse bir şans dileyin çarşamba üniversite ile görüşmeye gideceğim

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.