Şimdi Ara

2 senedir kira ödemiyorum ev sahibi beni unuttu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Adam beni unuttu beyler ilk 2 ay falan yatırmadım baktım ses seda yok ev sahibinden sonra hiç yatırmadım zaten gıcık kapıyorum adama hollandada yaşıyor yaşlı birisi Türkiyeye pek gelmiyormuş varlıklı bir adam adam beni unuttu heralde beyler 2 senedir 1 kere bile aramadı kira yatır diye

• Aynisini anana bacina yapsalar muahaha gif koyarmiydin. Kontrat var senet var zaten. Cani sikilinca kitler toptan kalirsin zaaaaaaa xd

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-552075B33 -- 1 Ağustos 2015; 17:11:51 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hatırlattığın iyi oldu
  • Yarın konu açar don alacak param kalmadı diye.
  • adamın aklına bi gelirse senden 2 yıllık ücretin hepsini alır merak etme
  • Bizim arkadasin ailesi istanbulda yasiyordu bursada da bir evleri varmis. Bunlar ne kiraya veriyor evi ne de birgun ugruyorlar. Bir hirsiz durumu fark ediyor, iki yil orda yasamis. Gidip komsularla falan konusmuslar nasil fark etmediniz diye, kiraya verdiniz sanmistik demisler. Hikayedeki hirsiz sen misin merak ettim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • polis arkadaşıma konunun linkini attım. araştıracakmış, geçmiş olsun şimdiden.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • geceleri fln ziyarete gelmiyo dimi
  • adam zenginse unutmus olabilir, zengin bir tanıdıgım bıyerde oturmus cay ıcıyorken telefonla adamın bırı bunun daireyı tutmak ıstıyor kıra falan soruo bıkac sene olmus boştaymış adam oranın varlıgını unutmus hatırlamakta zorluk cektı kendi dairesini, bu adam koca bi caddede boylu boyunca dukkanların sahibi hepsi kirada deli para kaldırıyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Temiz Ahlak_

adam zenginse unutmus olabilir, zengin bir tanıdıgım bıyerde oturmus cay ıcıyorken telefonla adamın bırı bunun daireyı tutmak ıstıyor kıra falan soruo bıkac sene olmus boştaymış adam oranın varlıgını unutmus hatırlamakta zorluk cektı kendi dairesini, bu adam koca bi caddede boylu boyunca dukkanların sahibi hepsi kirada deli para kaldırıyordu

daire 1+1 zaten 200 lira kira parası vardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: NasyonalSosyalist

quote:

adam zenginse unutmus olabilir, zengin bir tanıdıgım bıyerde oturmus cay ıcıyorken telefonla adamın bırı bunun daireyı tutmak ıstıyor kıra falan soruo bıkac sene olmus boştaymış adam oranın varlıgını unutmus hatırlamakta zorluk cektı kendi dairesini, bu adam koca bi caddede boylu boyunca dukkanların sahibi hepsi kirada deli para kaldırıyordu

hangi şehir o öyle ne güzelmiş
  • quote:

quote:

quote:

antalyada bir ilçe tam olarak veremem ama 1+1 bana yetiyor adam cidden unuttu beni heralde beyler bi arayıp sorsammı

• Dikkat et sonrasında toplu alım yapmasın. Adam ölür kira yalan olur ümidi taşıma eşi dostu akrabası çoluğu çocuğu elbet vardır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • seni toptan icraya verirse o zaman görürsün
  • quote:

quote:

quote:

quote:

antalyada bir ilçe tam olarak veremem ama 1+1 bana yetiyor adam cidden unuttu beni heralde beyler bi arayıp sorsammı

Yaz yaz "Hocam ölmüşsün geçmiş olsun." yaz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Bonnie Wright

Aynisini anana bacina yapsalar muahaha gif koyarmiydin. Kontrat var senet var zaten. Cani sikilinca kitler toptan kalirsin zaaaaaaa xd

birşey olmaz param var yanımda 4.5 milyar kadar acil durumlara saklıyorum isterse öderim
  • Adam Hükümetin Kurulmasını Bekliyor. Sabret
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.