Şimdi Ara

2 Senede Nirvanaya ulaşmak İstiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
2
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 11.Sınıf(olacağım 6 gün sonra) MF öğrencisiyim. Alt yapım her konuda var ufak tefek çalışmalarla yapabiliyorum fakat başarımı bilmiyorum mesela çalışıyorum bir konuya 3 boş oluyor testte sinirleniyorum, bırakmıyorum ilk boşu yoruluyorum kafayı vurup yatıyorum sonra da.. Yaz tatilimi çok boş geçirdim 6-7 gün kalmış ve ben ufaktan başladım matematik ygs yi büyük çoğunlukla hallettim yazın ortalarında ara ara,şu 2-3 gündür kenarortay açıortay gibi üçgenlere bakıp soru çözüyorum fakat sorularım yeterli değil tam onları yapacakken parabol eksiğim aklıma geliyor ve panik oluyorum.(Parabol yapamayan türev integral vb vb yapamaz dediler). Oturuyorum ona başlıyorum ve trigonometriden de zorlandığım soru çeşitleri var diyorum ve stres yapıyorum... Ben şimdiden böyleyim ne yapıcam 12.sınıfta? Şu 2 sene ölene kadar ömrümü belirliyecek (normal şartlar altında). Ve ben mükemmel düzel çalışma programı istiyorum fakat nasıl yapabilirim. İyi bir anadolu lisesindeyim.Dershane de var . Okul 8-3 arası ve hafta da 2 gün dershane de soru çözümü var 3 de çıksam bile 4 de ancak ordayım ve soru çözümü 5 de bitiyor(sonlara gelince hocalar da gevşiyor). Dershanem şehrin en iyilerinden ve merkezde evden minübüsle durak dahil 30 dk mı alır.. Bir diğer çelişki de şu mesela fiziği seviyorum çalıştığım an yapabiliyorum,çok zor sorular hariç.. Fakat çevrem yapamıyor,onlar da matematiği rahat yapıyor bense bocalıyorum... Nedeni şu gibime geliyor ama emin değilim;konuyu anladığımı düşünüyorum ben 5 test onlar 25 çözüyor ve ben bocalarken onlar su gibi çözüyor.Sizce bu olabilir mi? Bir de dikkat eksikliğim var kapasitemin altında kalıyorum şöyle anlatayım mesela matematik dersindeyiz soruyu hoca çözüyor ben anında anlıyorum. Ama hoca diğer arkadaşların bakışlarından anlamadıklarını seziyor ve üsteliyor ben de o ara sıkılıyorum ilgim kayıyor ve kopuyorum,ben de istemiyorum ama elimde değil.. Tecrübeli olan arkadaşlardan yardım almayı çok isterim ne tavsiyeleriniz (ufak-tefek büyük küçük) farketmez hepsinden bir şeyler çıkarırım. Biraz daldan dala oldu ama kafam çok karışık şimdiden teşekkürler :)

• up up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çoğuna baktım zaten ama tatmin olmadığım için açtım.. Bu arada ilk konum :)
    Gülümseyin: öyle samimi ve sıcak olun ki her sıktığınız ele, ruhunuzu da katın. Dale Carnegia
  • up
  • yok mu yol gösterecek?

Orijinalden alıntı: hamamtellagi

yok mu yol gösterecek?

Yayarak çalıs ama okulunu riske atma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: killersred

quote:

Orijinalden alıntı: hamamtellagi

yok mu yol gösterecek?

Yayarak çalıs ama okulunu riske atma

evet ama zaman kalmıyor desem doğru olur galiba. Okuldan gelir gelmez (1 saat sonrasını kastediyorum) başlamalımıyım? Yoksa benım baslamam 9 u buluyor. Oyalanıp duruyorum hep. Bir çözüm bulamadım bu motivasyon olayıma :(
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.