Şimdi Ara

2 Sene Önce Tacize Uğradım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Csb değil beyler. Utanç verici bir olaydı. Erkek olduğumu baştan belirteyim. Konu yeri burası mı bilmem ama genelde burada takıldığım için buraya yazmak istedim. Neyse anlatıyorum.
    Bildiğimiz İstanbul metrosunda yaşandı olay.

Okuldan çıkmış, uzun bir yokuşu serice inip uzun bir yol daha yürüdükten sonra metrodaydım. Kartı bastım ve aşağı indim. Beş dakika bekledikten sonra gelen metroya bindim. Metro çok kalabalıktı. Ortada demir var üçe dörde ayrılan belki biliyorsunuzdur. Ordan tutunuyordum. Elimin üzerinde bir el hissettiğimde irkildim. İnsanın aklına direk kız geliyor ama kız değildi. Ak saçlı bir dayının eliydi. Kaşlarımı çatarak gözlerine bakınca gülümsedi. Dedim herhalde kötü bi niyeti yok. İyi bir adama benziyordu. Neyse normalde çok ayar olurum böyle bir şeylere ama hasta olabileceğini de düşünerek bir şey demedim.

Neyse iki durak her şey normal gitti. Sonra dayı işaret parmağını elimin üzerinde gezdirmeye başladı. Elleri de nasır tutmuş. Bir ara ayar oldum çektim elimi, geldi yeniden elimi tutup tutun buradan düşersin dedi. Az sonra gene elini elimin üzerine koydu. Olay çıkmaması için direk duraklara baktım. 3-4 durak daha vardı. Galiba biraz daha dayanabilirdim. Neyse tamam dedim. Dayı bi ara şunun güzelliğine bak ya gibi bir şey dedi. Ulan yakışıklı olabilirim de biraz güzellik ne alaka onu anlamadım. İlk defa başıma geliyordu bu olay. Ne bileyim genelde erkekler tacize ugramaz. Çok kötü bir duygu lan harbiden.

O sözlerden sonra o an anladım tamam bitti olay dedim. Dayı işaret parmağını benim işaret parmağımla orta parmak arasına sürtüp oh oh diyip duruyordu. Metro son durağa doğru yol alırken elimi sertçe çektim. Bir şey diyemedi. İki parmak arası kızarmıştı. Dayıya baktım sövecektim. Bunca insan var bide beni suçlarlar falan diye korktum. Durağa gelince indim metrodan. Bi baktım beni takip ediyor. Ulan 70 yaşındasın. Topal yürüyorsun, sacin kalmamış kalanlar da beyaz. Cehenneme gitmek mi istiyon anlamıyorum diye içimden geçirdim.

İzimi kaybettirmem gerektiğini anladım. Ulan bir de bi utanıyorum varya yanaklarım kızarmış. Orta parmağımla işaret parmağımın arasını resmen tahrip etmiş. Yürüyen merdivenleri kosa kosa çıktım. Milleti falan itekliyorum. Asonsorlere kosuyom. Asansöre geldiğimde ilkine binerim diye düşündüm. Arkama bakıp dayı geliyor mu diye kontrol ediyorum bi de.

İlkine binemeyince içimden sövdüm. Arkadan gelen kadınlar önüme sırf büyük diye geçince ayar oluyorum zaten. Sıra denen bir şey var. Tamam bizim de ailemiz büyüklerimiz var ama ayiptir ya. İkinci asansör yoldayken arkama baktım. Kalabalıktı güvende gibiydim. Ama kalabalığın arasından uzaktan adeta koşaradım Asonsorlere gelen dayıyı gördüm. Allahım sen bana yardım et dedim ve yeniden asansöre baktım. Kapının açılmasını sabırsızlıkla bekledikten sonra normalde hiç yapmadığım bir şekilde insanların yarısı indikten sonra diğer yarısını itekleyerek arkaya geçtim. Önemli olan namusumu kurtarmaktı. Bir tane kendini adam zanneden orta yaşlı bir kabadayı abi söylenerek kardeşim niye büyüklerine öncelik vermiyorsun dedi. İçimden sövdüm ama sesimi çıkaramadım. Laf olsun diye konuşuyordu. Asansörün kapısı kapanirken önüme bakmak istemedim. Ama tesadüfen onu gördüm. Dayı asansörün kapısına yapışmış bana bakıyordu. Asansör yukarı kata çıkana kadar nefretle ona baktım.

Olayın şokunu gün boyunca atlatamadım. Yolda elimin arasına söverek bakıyordum. Kıpkırmızı olmuştu resmen tırnaklamış da. Ne çeşit bir zevktir lan bu?
    Söyleyecek sözüm yok. Ne desem boş. Her çeşit insan yasiyor bu ülkede. O gün oradan kestaneyi cizdirmeden kurtulabildim.
    Türkiye'de hayatta kalabilmek bir yetenektir. İyi ki halen yaşıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• zebani göz kırptı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defiant82 -- 24 Şubat 2017; 20:8:8 >

Orijinalden alıntı: pokezoom

Bence dayı sana vurdurmak istemiş. Ama anlatırken keyif almışsın gibi hissettirdin.

Ne keyif alcam kardeş? Anlam veremedim ki ilk defa başıma böyle bir olay geldi.

Orijinalden alıntı: Isimsiz2343

quote:

Orijinalden alıntı: pokezoom

Bence dayı sana vurdurmak istemiş. Ama anlatırken keyif almışsın gibi hissettirdin.

Ne keyif alcam kardeş? Anlam veremedim ki ilk defa başıma böyle bir olay geldi.

Yaşım 28. İstanbul'da binbir çeşit insan var. Metrobuste cığıl cığıl kalabalıkta dayının biri geldi bana sürtündü. Totoşun teki. Bende kulağına egildim ve bu sonraki durakta iniyorum dedim. Gözlerinin içi parladı. Bi sonraki durakta indim bu da hemen indi heyecanlı gözlerle bana bakıyordu. Tam metrobüs kalkip kapı kapanicakken tekrar bindim metrobüse mal gibi bakıyordu kaldı durakta :D

• Ulan nasıl yaşıyorsunuz istanbul da en çok buna şaşırıyorum. Başka bir şehre taşınmak oranın pisliğini çekmekten daha mı zor. Tamam her şehirde oluyor bu olaylar böylesini de ilk defa duydum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Yâr olur ağyâr olur dildâr olur serdâr olur
  • Aynı olay Kız arkadaşım için gittiğim Ankara da meydana geldi. Yalnız bu sefer dayı issiz çimlere atmak istemişti beni. Adamı İnsan yerine koydum tokalasayim derken yanağımı öptü Çimlere 3-4 kez geçelim dedi. Saat 20.30. Hava karanlık. 60 yaşında var. Heteroseksüel lik için gittim homoseksüel zevke kurban gidiyordum Koştum kaçtım anca öyle

Cidden Lan . Kız miz dinlemiyorlar yüzü güzel olsun yeter. Sakal şart beyler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.