Şimdi Ara

2 ŞEHİT DAHA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • "Yol kesip propaganda yapan PKK'lılara yönelik 5 gündür operasyon sürdürülen Şemdinli'de Günyazı köyü Yiğitler mezrası Goman Dağı etekleri ve Mergesor bölgesi kırsalında çıkan çatışmada 2 asker şehit oldu 10 asker ise yaralandı.

Çatışmanın hemen ardından yaralı askerler helikopterle Van'a sevk edildi. Ancak yaralılardan durumu ağır olan Çanakkale nüfusuna kayıtlı Uzman Çavuş Yasin Bayraktar (28) şehit oldu. Yaralı Uzman Çavuşlar Levent Gürsoy (26) ve Yiğit Uygun (23) ile ismi henüz belirlenemeyen 8 asker ise Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tıp Fakültesi Prof. Dr. Dursun Odabaş Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı."

benim bir ricam olacak biraz sonra bir çok kişi sahur edecek. bunu yapan her kimse Türk kürt ermeni sunni alevi hiristiyan ülkemizin bölünmemesi için ülkemizin parçalanmaması için dua edelim. Olurda bir tanıdıgı bu lanete destek veren birisi sayfamızda varsa hiç boşuna müslümanım diye geçinmesin ülkesine mermi atana namusuna imanına sahip çıkana kurşun sıkana, sıkana destek olanada müslüman denilmez! bari oruç tutup aç kalmayın

2 ŞEHİT DAHA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GitarxtanbuL -- 30 Temmuz 2012; 2:54:36 >

• artık alışıldık bir durum gibi geliyor bana, normalmiş gibi yapıcagımız birşey yok 1 ay sonra askerim kim bilir belki bende ölücem sözde bu vatan için ?
  • bak kimse mesaj bile atmamış,alıştık şehit haberlerine artık.Bize terör belasıyla yaşamayı öğrettiler.

20 gün sonra askere gidiyorum.belki benimde 1-2 dakikalığına haberimi görürsünüz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oocoo

bak kimse mesaj bile atmamış,alıştık şehit haberlerine artık.Bize terör belasıyla yaşamayı öğrettiler.

20 gün sonra askere gidiyorum.belki benimde 1-2 dakikalığına haberimi görürsünüz.

Bizim millet en azından "Vatan Sağolsun" demeyi ihmal etmez meraklanma
  • Bıçak kemiğe dayanır, misliyle cevap verilir, yarın sabahta en az 300 terörist kıskaca alınır..

Allah Şehitlerimizin mekanını Cennet kılsın.. Ailelerine sabır versin.. 30 yıl oldu ve git gide uyanmak için biraz daha geç kalıyoruz malesef.. İyi uykular Türkiye, her nerede uyuyor ve uyutuluyorsan..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Morgue

Bıçak kemiğe dayanır, misliyle cevap verilir, yarın sabahta en az 300 terörist kıskaca alınır..

Allah Şehitlerimizin mekanını Cennet kılsın.. Ailelerine sabır versin.. 30 yıl oldu ve git gide uyanmak için biraz daha geç kalıyoruz malesef.. İyi uykular Türkiye, her nerede uyuyor ve uyutuluyorsan..

• quote:

Orijinalden alıntı: Morgue

Bıçak kemiğe dayanır, misliyle cevap verilir, yarın sabahta en az 300 terörist kıskaca alınır..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Var ya ben bu teröristlerin ta .. Yeter lan artık isyan ediyorum daha kaç tane ana kuzusu bu şerefsizlerin elinden ölecek. Niye boş duruyoruz niye silmiyoruz bunlar piyasadan bıktım lan artık

• Artık konuşmuyoruz konuşmuyorum.Ülke bitmiş bir durumda.Hala gelişmiş lafını söyleyenler uykularından uyansın heyyyyyy
  • göndermiceksin kardeşim oğlunu torununu askere göndermiceksin kaçıracaksın ödeceyeceksin 30 bin tl yi göndermeyeceksin. amerikanın uşaklığını yapan. operasyon yapmak için amerika dan izin alan bir devlet için askerlik yapmam ben.
  • bu yol hiç iyi bir yere gitmiyor..en sonunda biri yada birileri bi şekilde patlayacak..
  • quote:

bak kimse mesaj bile atmamış,alıştık şehit haberlerine artık.Bize terör belasıyla yaşamayı öğrettiler.

Askere gidince neden bu kadar şehit verildiğini neden terörün durdurulamadığını anlıcaksın. Çok yakın zamanda doğuya gidip askerlik yapan çok tanıdığım var karakolda da olan piyade alayında da olan. Bu arada sana hayırlı teskereler. Doğuya gitmeden önce mutlaka bir psikoloğa görün oranın şartları için ufak bir hazırlıklı ol. Hayırlısıyla geldikten sonrada mutlaka psikoloğa git. Cidden doğuda askerlik çok zor. Bir de oradaki şartları,olayları,durumları öğrenince neden terörün bitmediğini anlıyorsun. Bize anlatılan çok şeyler var ama bir çoğunu bize söylerlerken aşırı güvendiklerinden söyledi gelen tanıdıklarımız. Ama olaylar burada göründüğü gibi gidelim alalım değil. Şartlar zor şartlar çetin kolay gelsin hayırlı teskereler,ne diyebilirim ki başka?

• +7 olmazsa gündeme çıkmaz. Daha yolu var.
  • boşuna konu açma halkımız güdülmekle meşgul şu anda boyle sıradan şeylerle ugraşamazlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vatov

quote:

Askere gidince neden bu kadar şehit verildiğini neden terörün durdurulamadığını anlıcaksın. Çok yakın zamanda doğuya gidip askerlik yapan çok tanıdığım var karakolda da olan piyade alayında da olan. Bu arada sana hayırlı teskereler. Doğuya gitmeden önce mutlaka bir psikoloğa görün oranın şartları için ufak bir hazırlıklı ol. Hayırlısıyla geldikten sonrada mutlaka psikoloğa git. Cidden doğuda askerlik çok zor. Bir de oradaki şartları,olayları,durumları öğrenince neden terörün bitmediğini anlıyorsun. Bize anlatılan çok şeyler var ama bir çoğunu bize söylerlerken aşırı güvendiklerinden söyledi gelen tanıdıklarımız. Ama olaylar burada göründüğü gibi gidelim alalım değil. Şartlar zor şartlar çetin kolay gelsin hayırlı teskereler,ne diyebilirim ki başka?

bize de söyle.. size söylemişlerse heralde devlet sırrı değil..bildiklerimizin dışında ne olabilir ki?

• quote:

Orijinalden alıntı: badanacı

quote:

Orijinalden alıntı: Vatov

quote:

bize de söyle.. size söylemişlerse heralde devlet sırrı değil..bildiklerimizin dışında ne olabilir ki?

En basitleri zaten onlar sana sıkmadan sen sıkamıyorsun,diğeride eğer sınırdan Irak tarafına kaçarsalar vuramıyorsun savaş çıkıyor. Diğeri zaten oranın şartları orayla ilgili şeyler bize bile kaba hatlarıyla anlattılar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.