arkadaşlar çok karışık bi durumum var ve de sizin fikrinizi almak istiyorum. ben şimdi ABD deyim ve türkiyeye dönmeden önce burdan ipod touch 32 gb ile nokia 5800 almayı düşünüyordum.
ipod($260) + 5800 ($260) = $520 yapıyor.
fakat sonra babam dediki direk iphone 4 al dedi, fakat o da daha kırılmadı galiba, zaten abimde iphone 4 var, babamda almak istio, bide gel onların yerine sende iphone 4 al dedi. şimdi 2 seçeneğinde güzel yönleri war.
ipod + 5800
1. ipod touch 32 gb ile iphone da yapabildiğim herşeyi yapabilirim, telefon ve kamera haric. 2. ipod un 32 gb sini flash bellek olarakta kullanmayı düşünüyorum. 3. nokia 5800 ile ilk nokia telefonumu alıp, bu dünyaya atılmak istiyorum. ( bir sürü app varmış 5800 için) 4. birinin şarjı bitince diğeri bitmemiş olur, elimin altında her zmn oyalancak bişi olur. 5. yanımda 600 dolarlık bi makine taşımamış olurum.
iphone 4
1. kamerasını çoook güzel yapmışlar, 3-4 tane fotograf makinesi ile aynı resimleri çektim ve en kalitelisi iphone 4 ünkiydi. 2. telefon ve kamera özellikleri dışında ipod touch ile aynı, hemde daha kalın ve ağır. 3. ipod touch 32 gb alcam ama iphone 4 alırsam, 16 gb alıcam 4. en korktuğum şeyse yanımda böle bi aleti taşımak, ben telefonları biraz kötü kullanırım, esk telefonumu görseniz 10 senelik dersiniz :D cebimden uçar yere düşer, bişeyler olur işte, iphone 4 bi kere düşsün kere çatlar fln, cam gibi bişey. 5. bide iphone 4 ün başına bişey gelirse bnm için hiç iyi olmaz, 600 dolarlık makineyi bozunca :D 6. daha hackleyemediler.
yani işte durum budur. siz bnm yerimde olsaydınız ne yapardınız ? bn şuan ipod ile 5800 ikilisini seçiyorum, fakat babam iphone da zorluyor biraz :D
sanırım ben babanla aynı fikirdeyim çünkü 4le ipod ve telefon olayını birleştirmiş oluyorsun, çanta taşımıyorsan özellikle mobile olayı çok önemli bence. abinde de olduğu için kırılma cart curt gibi konularda sana yardımcı olur sanırım evde olaya girmiş birinin olması bi avantaj snn için
ya ole diosun ama, simdi ipod alinca nerdeyse iphone 4 ile yapilan herseyi yapabilcem, butun uygulamalari kullanabilcem, hemde nokia 5800 ida kullancam vede ona ozel app larida kullancam, yani 2 tane guzel aletim olcak, sadece iphone alirsam sadece apple store kullancam, 5800 applari kullanamicam
Ben iPod Touch + SE W810i kullanıyorum. Şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki dışarı çıkarken 2 cepte 2 farklı alet taşımak gerçekten can sıkıcı. Özellikle yaz aylarında mümkün olduğunca hafif ve rahat olmak istiyorsunuz ancak bu mümkün olmuyor. Diğer ceplere de cüzdanı, anahtarları vs. koyunca çuval gibi hissediyor insan. :)
5800'de olupta AppStore'da olmayan uygulama var mı bilmiyorum. İhtiyacınız olan her türlü uygulama mutlaka AppStore'da vardır.
quote:
Orijinalden alıntı: tristam Ben iPod Touch + SE W810i kullanıyorum. Şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki dışarı çıkarken 2 cepte 2 farklı alet taşımak gerçekten can sıkıcı. Özellikle yaz aylarında mümkün olduğunca hafif ve rahat olmak istiyorsunuz ancak bu mümkün olmuyor. Diğer ceplere de cüzdanı, anahtarları vs. koyunca çuval gibi hissediyor insan. :)
5800'de olupta AppStore'da olmayan uygulama var mı bilmiyorum. İhtiyacınız olan her türlü uygulama mutlaka AppStore'da vardır.
quote:
Orijinalden alıntı: sflp
quote:
Orijinalden alıntı: tristam Ben iPod Touch + SE W810i kullanıyorum. Şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki dışarı çıkarken 2 cepte 2 farklı alet taşımak gerçekten can sıkıcı. Özellikle yaz aylarında mümkün olduğunca hafif ve rahat olmak istiyorsunuz ancak bu mümkün olmuyor. Diğer ceplere de cüzdanı, anahtarları vs. koyunca çuval gibi hissediyor insan. :)
Aynen katiliyorum app store varken 5800 in uygulamalarina guler gecersin bencede
Bende xp telefonum var 2. el iphone almayı dusunuyordum 450 tl ye 2g falan dedim o kadar para verene kadar 0 bı ıpod touch alabilirim kararımı bu yönden kullandım yakın zaman ıcınde alıcam (:
Tabikide iphone 4 almak daha mantıklı. İtouch kullandıktan sonra 5800 kullanmak işgence gibi gelicek mesaj yazarken falan zorlanıcaksın ayrıca 5800da öğle aman aman uygulama yok kaliteli olsa bile o bastırmatik ekranla ne kadar kullanılabilir ki. İkisini bir taşımak problem olucak. Hem iphonela itouch kağıt üstünde işte appstore uygulamarı falan açısından aynı gibi görünsede olay hayata geçirilince bambaşka oluyo iphone ile mesaj yazmak konuşmak ne biliyim iphone çalınca falan ekranda birşeyleri sürükleyip açmak bambaşka bir duygu inanılmaz pratik ve kullanışlı bunları 5800 ile yapamazsın anlatılmaz yaşanır
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme