Şimdi Ara

2 seçeneğim var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 7 iş günü içinde Turkcellden 1000TL para geliyor önümde iki seçenek var.
    Birincisi bu para ile odama masa, çalışma koltuğu, taşınabilir hdd ve 2. el garantili ps3 alma bitane buldum oyunlarıyla beraber bi arkadaş satıyor.
    İkincisi bu 1000tl nin 400Tlsini babama verip yılbaşında dışarı çıkmaları ve geri kalan 600tlnin 400tl si ile Alanyaya gitmek 200 liranın üstüne biraz koyup masa ve çalışma koltuğu almak.

Siz olsanız hangisini yaparsınız? Alanyada arkadaşlarım var onlar çağırdı gelebilirim dedim akdeniz üniversitesinde kaydım olduğu için orada bazı işlerimde var onlarıda hallederim 3 4 gün orada kalırım.

• ikisinide sec

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sakla parayı.İlla harcaman gerekiyorsa ailen ile harca.
  • 2

• 2. bence
  • Maddi yönden almak istediklerini illa birgün alırsın fakat mutlu olmak için harcaman bence daha mantıklı gibi. Çünkü geçen günler vs birdaha olmayacak.
  • 2. seçeneği kullanıp kalan 200tl ile ykmdeki 100tl lik alışveriş çekimide ekleyip saat ve gözlük alabilirim uzun zamandır ihtiyaç duyuyordum bunlara.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    4.50TL var ne yapayım.
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bey Amca

2. seçeneği kullanıp kalan 200tl ile ykmdeki 100tl lik alışveriş çekimide ekleyip saat ve gözlük alabilirim uzun zamandır ihtiyaç duyuyordum bunlara.

bu da soru mu 2. yi seç tabiki bi de saat son zamanlarda bana çok anlamsız geliyor ya zamanı telefondan da ögrenebilirsin diye düşünüyorum
  • Ne var arkadaş bu Alanya da anlamış değilim. Doğma büyüme Alanyalıyım ölye fazla cazip gelmiyor bana şehir.
    1. seçenek , gelme Alanyaya bu aralar aradığını bulamazsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ban Yemişim

quote:

2. seçeneği kullanıp kalan 200tl ile ykmdeki 100tl lik alışveriş çekimide ekleyip saat ve gözlük alabilirim uzun zamandır ihtiyaç duyuyordum bunlara.

bu da soru mu 2. yi seç tabiki bi de saat son zamanlarda bana çok anlamsız geliyor ya zamanı telefondan da ögrenebilirsin diye düşünüyorum

Saati bi takı olarak görüyorum. Ama gözlük bence sağlık için önemli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: master_axe

Ne var arkadaş bu Alanya da anlamış değilim. Doğma büyüme Alanyalıyım ölye fazla cazip gelmiyor bana şehir.

Hocam maksat Alanyaya gitmek değil arkadaşlarla sabaha kadar eğlenip yılbaşını kutlamak.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ban Yemişim

quote:

Saati bi takı olarak görüyorum. Ama gözlük bence sağlık için önemli.

çok daha güzel duran bilekler bulabilirsin bence

• İkinciyi seç, birinciyi gerçekten sevseydin ikincisi olmazdı.

• Antalyada durmak varken neden Alanyaya gidiyorsun kafan mı güzel?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: master_axe

Ne var arkadaş bu Alanya da anlamış değilim. Doğma büyüme Alanyalıyım ölye fazla cazip gelmiyor bana şehir.

Hocam maksat Alanyaya gitmek değil arkadaşlarla sabaha kadar eğlenip yılbaşını kutlamak.

Girin diskonun birine sabaha kadar için eğlenin.
    Memleketimi seviyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.